Kongre Merkezi Haberleri

Kongre Merkezi Haberleri

Fethiye standı, 27. Yıl Onur Ödülü’ne Layık Görüldü

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27’cisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı onur ödülü kazandı. 

Başkan Akdenizli EMITT ile ilgili konuştu

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli çeşitli açıklamalarda bulundu.

Torunoğulları, “İlk izlenimim olumlu”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan FTSO Meclis Üyesi Özkan Torunoğulları, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Akdenizli, ‘Çok Yüksek Bir Oy Oranıyla Görevimize Devam Edeceğiz’

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler hakkında konuştu. 

Uysal, “EMITT önemli bir fuar”

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal da fuarda yer aldı.

Büklü, “Seydikemer olarak buradayız”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü çeşitli açıklamalarda bulundu.

Çıralı, 'Fethiye olarak destinasyonumuzu tanıtmaya çalışıyoruz'

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27’cisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, stantta coğrafi işaretli ürünleri tanıttıklarını belirtti. 

EMITT Fuarı Kapılarını Açtı

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Muğla Valisi İdris Akbıyık da fuarda yer aldı.

Ortaca Belediyesi Emitt Fuarı’nda

Her yıl binlerce tatil tüketicisi ve sektör profesyonelini ağırlayarak Türkiye’nin turistik cazibesini artıran EMITT Fuarı 6 Şubat’ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açarken fuara Ortaca belediyesi de katıldı.

Fethiye EMITT 2024 Fuarında Yerini Alıyor

Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye; Londra ve Berlin ile beraber Avrupa’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olarak gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini almak için hazırlıklarını tamamladı.

Seydikemer, EMİTT’e Hazır

Seydikemer’in tanıtımı için 6- 9 Şubat tarihleri arasından İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek fuara katılacak olan Seydikemer Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı.

Bodrum, Emıtt Turizm Fuarı’nda Yerini Alacak

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşirken Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi iş birliği ile Bodrum standı kurulacak.

8 Başlıkta Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi Açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda seçim beyannamesini açıkladı. Ana teması "Gerçek belediyecilik" olan beyannamede, "AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik, Dirençli Şehirler, Türkiye Yüzyılı'nda Şehir ve Çevre, Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri, Huzurlu ve toplumsal yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik, Kültür Üreten Şehirler, Hizmet ve Eser Belediyeciliği" şeklinde 8 başlık var.

Ak Parti’de Adaylar 18 Ocak Perşembe Günü Netlik Kazanacak

AK Parti'nin ertelenen 'Aday Tanıtım' toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Kongre Turizmi Başlıyor

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki balo ve konferans salonlarından oluşan yaklaşık 950 kişi kapasiteli kongre merkezi ile Marmaris, turizm sezonu dışında da binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine ilişkin belirli kararlar aldı

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu, 17 Mayıs 2023 günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde toplandı.

FTSO’NUN FETHİYE FUAR ALANI VE KONGRE MERKEZİ FİZİBİLİTE RAPORU YAYINLANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Güney Ege Kalkınma Ajansının (GEKA) fizibilite desteği kapsamında hazırladığı ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ yayınlandı. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, raporun bölgenin farklı organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek bir kongre merkezine olan ihtiyacının net olarak ortaya çıktığını söyledi. 

Fethiye’nin Fuar Alanı Ve Kongre Merkezi İhtiyacı Ftso’da Ele Alındı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ‘2020 Yılı Fizibilite Desteği’ programından yararlanılarak tamamlanan ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ FTSO’daki toplantıda Fethiye’nin resmi kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle paylaşıldı. Projenin uygulanabileceği alanlar, finansal analizi ve kış turizmine yapacağı katkıların katılımcılara aktarıldığı toplantıda, ilçenin kongre merkezine ihtiyaç duyduğu görüşü ön plana çıktı. Fethiye’ye kongre merkezi kazandırmak için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, bu doğrultuda bu yıl 15 Mayıs’ta netleşecek, Babadağ Teleferik’ten elde edecekleri gelirin büyük önem kazandığını söyledi.

Chp Genel Başkan Vekili Akın’dan Fethiye Standına Ziyaret

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yerini alan Fethiye Belediyesi’nin standı adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Türkiye turizminin önemli noktalarından biri olan Fethiye için açılan standa katılımcılar yoğun ilgi gösterirken, CHP Genel Başkan vekili Ahmet Akın’da Fethiye standını ziyaret edenler arasındaydı.

Ftso’dan Mimarlar Odası’na Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı beraberinde Başkan Yardımcısı Mete Ay ve Meclis Üyesi Can Cüceoğlu ile birlikte Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti. Başkan Çıralı görüşmede Fethiye’nin turistik ve doğal güzelliklerinin korunması konusunda çok hassas olduklarını belirtirken, fizibilite çalışması yürütülen çok amaçlı kongre merkezi projesi de gündeme geldi.

Fethiye Fuar Alanı Kongre Merkezi fizibilite çalışmaları sürüyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı ‘2020 Yılı Fizibilite Desteği’ programından yararlanarak yürütülen ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ çalışmaları kapsamında ara rapor bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’ye yapılacak bir kongre merkezinin ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, projenin bölgeye, ilgili sektörlere ve turizm sezonun 12 aya yayılmasına, sağlayacağı faydalarla ilgili ortak fikir birliğine varıldığını söyledi.

MTO, İngiltere’de Turizm Fuarı’na katıldı

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından Londra Dünya Turizm Fuarı 'World Travel Market' (WTM) Excel Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Marmaris Ticaret Odası (MTO), 5. Kez fuara katılarak Marmaris tanıtımı için kolları sıvadı.

‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ Toplantısı Gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ‘2020 Yılı Fizibilite Desteği’nden yararlanmaya hak kazanan ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ projesinin odak grup toplantısı gerçekleştirildi. Fethiye ve Seydikemer’in kongre ve fuar alanına ihtiyaç duyduğu konusunda görüş birliğine varılan toplantıda, fuar alanı ile kongre merkezinin yapı ve hedef kitle açısından birbirinden farklı yerlerde inşa edilmesinin daha faydalı olacağı görüşü ön plana çıktı.

Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu için yol haritası belirlendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) 2020 Fizibilite desteği alan 'Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ projesinde yol haritası netleşti.

Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi için ilk adım atıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2020 fizibilite desteği kapsamında hibe almaya hak kazanan 'Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ danışmanlık hizmeti ihalesi sonuçlandı. Yapılan değerlendirme sonunda Progem Eğitim Danışmanlık Tercüme İnşaat Taahhüt Limited Şirketi ihaleyi aldı.

FTSO’nun bir projesine daha GEKA’dan destek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), 'Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Yönetim Kurulu tarafından başarılı bulunarak, GEKA’nın 2020 yılı fizibilite desteği kapsamında destek almaya hak kazandı.

Fethiye "World Tourism Forum"’da Temsil Edildi !!!

Turizmin Davos’u olarak adlandırılan “World Tourism Forum (Dünya Turizm Forumu) Global Meeting” 16-18 Şubat tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezin’nde yapıldı.