Konserler Haberleri

Konserler Haberleri

Dastar Ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Rengarenk Görüntülerle Başladı

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali rengarenk görüntülerle başladı. Festivalde, kuzugöbeği mantarı ve dastar başta olmak üzere, çeşitli konu başlıkları altında bilimsel paneller, bölgenin kültürel değerlerini ön plana çıkaracak sergiler, söyleşiler ve konserler gerçekleştirilecek.

Marmaris’te konserler iptal edildi

Marmaris Belediyesi, 12 askerin şehit olması nedeniyle düzenlenecek tüm etkinlikler, eğlenceler ve yılbaşı konserini iptal etti.

Fethiye Yaz Sezonunda Konserin Tadını Çıkardı

Fethiye, yaz sezonunda birbirinden başarılı sanatçıları ağırladı. Fethiye’nin gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro ve Telmessos Antik Tiyatro’daki konserlere binlerce vatandaş katıldı.

Zeytin Hasadı Şenliği’ne Geri Sayım Başladı

Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor. 18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.

Başkan Karaca, paraşütle atlayarak Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı

23. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali muhteşem etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise Babadağ’dan paraşütle atlayarak muhteşem Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı.

Yaz Konserleri Devam Ediyor

Yaz sezonunun son günlerinde Bodrumda eğlence son sürat devam ederken Suzan Temelli dinleyicileri söyledği şarkılarla keyiflendirdi.

“Yaz Konserleri” vatandaştan tam not aldı

Fethiye'nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında başlatılan programlar sona erdi. Konserlerin vatandaşlar tarafından tam not aldığını söyleyen BarBunn Cafe Bistro işletmecisi Fırat Çatal, FRT TV’ye konuştu.

Yaz Konserleri Devam Ediyor

Yazın son günlerinde Bodrum Azka Yaz Konserleri tüm hızıyla devam ederken önceki gece güçlü sesiyle Hande Dönmez sahne aldı.

Milas’ta Zafer Bayramı 3 noktada coşkuyla kutlandı

Milas, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda 3 farklı yerde 3 konsere ev sahipliği yaptı. Milaslılar; kent merkezinde Bilal Sonses, Güllük’te Tolga Çandar, Bafa’da Grup Pusula ile Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı. Milas Belediyesi tarafından düzenlenen konserler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Herkes 'Dön Diyemem' dedi

Bodrum'da yaz sezonunun sonlarına doğru Azka yaz konserleri hız kesmeden devam ederken, genç şarkıcı Özge Biroğlu önceki akşam Azka Otel'de sahne aldı.

Gökhan Tepe Barbunn'da sevenleriyle buluştu

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında sevilen sanatçı Gökhan Tepe sevenleriyle buluştu.

Sıla konserlerini iptal etti

Ünlü şarkıcı Sıla'nın annesi Ömür Gençoğlu'nun beynine pıhtı attı. Gençoğlu, hastanede tedavi altına alındı. Sıla ise Ege konserlerini iptal ederek annesinin yanına gitti.

Barbunn'da Gökhan Tepe Konser Verecek

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Gökhan Tepe 17 Ağustos Perşembe akşamı sahne alacak.

“Sakiler” Barbunn’da kulakların pasını sildi

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Sakiler grubu sevenleriyle buluştu.

İmge Mıngıroğlu, sevenlerine harika bir Bodrum akşamı yaşattı

Azka Otel Yaz Konserleri kapsamında İmge Mıngıroğlu önceki akşam sahne aldı. Slow şarkılarıyla programına başlayan İmge Mıngıroğlu, sevenlerine harika bir Bodrum akşamı yaşattı.

Gümüşlük’ten Piyano Şairi Farkas Geçti

20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, ‘Taşta’ konserleri serisinde kendi kuşağının en iyilerinden biri olarak gösterilen Macar piyanist Gabor Farkas’ı konuk etti.

Seydikemer’de Yağlı Güreş Heyecanı Başladı

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30’uncusu düzenlenecek Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konserleri heyecanı başladı. Kırkpınar’ın Baş Pehlivanlarının katılacağı etkinlikler 3 gün sürecek. 

Mustafa Selçukoğlu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Mustafa Selçukoğlu konseri ile muhteşem final yaptı. 3.Etap Sahil Bandı’nda toplanan yüzlerce vatandaş, Mustafa Selçukoğlu’nun seslendirdiği şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Barbunn’da ‘Sakiler’ Sahne Alacak

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Sakiler grubu 9 Ağustos Çarşamba günü sahne alacak.  

Barbunn’da ‘Derya Bedavacı’ Sahne Alacak

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Derya Bedavacı, 28 Temmuz Cuma günü sahne alacak.  

 ‘Semicenk’ İçin Geri Sayım Başladı

Fethiye'de Telmessos Antik Tiyatro'sunda konserler devam ediyor. Türkiye'nin sevilen müzik sanatçısı Semicenk, 3 Ağustos’ta Fethiye'de sevenlerine konser verecek.

Yetenekli Kemancılar Alkış Aldı

20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Gümüşlük Festival Akademisi kapsamındaki öğrenci konserleriyle devam etti.

Genç Kemancılar konser verecek

 Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Gümüşlük Festival Akademisi öğrenci konserleriyle devam edecek. Victor Abramian-Eshba eğitmenliğindeki keman masterclass programı sonunda genç yetenekler konser verecek...

Genç şarkıcı Rana, sevenlerini çoşturdu

 Azka Yaz Konserleri hız kesmeden devam ederken genç şarkıcı Rana, misafirleriyle buluştu.

BarBunn’da Yaz Konserleri Başlıyor

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Derya Bedavacı, Sakiler ve Gökhan Tepe sahne alacak. 

Genç müzisyen Karataş'tan yeni şarkı müjdesi

Genç şarkıcı Nil Karataş önceki akşam Azka yaz konserleri çerçevesinde sahne aldı.

Ali Tunç’tan Sahil Bandı’nda Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç ile devam etti.

Fethiye’de Sagopa Kajmer Rüzgarı Esecek

Fethiye’de Telmessos Antik Tiyatro’sunda konserler devam ediyor. Türkiye’nin sevilen rap sanatçısı Sagopa Kajmer, 12 Temmuz’da Fethiye’de sevenlerine konser verecek.

Bodrum’da DKTT İzdihamı

Türk alternatif rock grubu Dolu Kadehi Ters Tut, önceki akşam Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserlerinde Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu.

Sefo ''Çocukları Pistten Değil, Çocukları Piste Aldık''

Türk Rap Müziği’nin başarılı temsilcilerinden Sefo, önceki gün Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.