Koro Haberleri

Koro Haberleri

Başkan Günay Yunanistan'ın Nisyros Adasında Sempozyuma Katıldı

Yunanistan’ın Nisyros adasında düzenlenen ‘Geçiş Zamanlarında Sürdürülebilir Çözümler’ sempozyuma Nisyros Belediye Başkanı Prof. Dr. Christofis Koroneos'un davetiyle Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay da katıldı.

Fethiye’de Türkçe Pop rüzgârı esti: ‘Çok güzel bir konser oldu’

Fethiye Alzheimer Derneği ve FMS Korosu işbirliğinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde Türkçe pop müzik konseri düzenlendi. Program hakkında konuşan Şef Serhan Korhan, “Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Türkçe Pop Müzik Konseri Fethiye’de İlgi Gördü

Fethiye Alzheimer Derneği ve FMS Korosu işbirliğinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türkçe pop müzik konseri müzikseverlerden tam not aldı.

Fethiye Telmessos’da Gitar Dinletisi ve Caz Korosu Gecesi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Viyolonsel sanatçısı Benyamin Sönmez'in anısına düzenlenen Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali'nin bu sene 11'incisi düzenleniyor. Düzenlenen programda Jean Baptiste Hardy gitar dinletisiyle, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Caz Korosu’yla geceye damga vurdu.

Fethiye’de Mozalikya Türk Sanat Müziği Korosu Konseri Düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye 100 Yaş Evi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi'nde Türk Sanat Müziği Korosu konseri düzenlendi.

Fethiye Kardelen Sanat Derneği’nden Türk Müziği konseri

Müzeler Haftası kapsamında Türk Müziği Korosu tarafından Fethiye Telmessos Antik Tiyatro'da konser etkinliği düzenlendi.

Büyükşehirden Türk Sanat Müziği Koroları konseri düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Muğla ilçeleri Türk Sanat Müziği Korosunun konserine katılan Muğla Sessizler kulübü başkanı Ayşenur Çankaya ve yönetim kurulu üyeleri, konserin amaçlarından biri olan ve bu alanda ilk olma özelliği olan İşaret dili ile anında çeviri sonucu şaşkınlıklarını gizleyemediler…

Fethiye’de Türkçe Pop Müzik Korosu öncesi prova

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Şef Serhan Korhan yönetiminde Türkçe Pop Müzik Korosu düzenlenecek. 21 Mayıs Salı günü saat 20.00’da Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan koro öncesi Çalış’ta prova yapıldı. Şef Serhan Korhan açıklamalarda bulundu.

MSKÜ'de Korolar Şenliği ödül töreni ile tamamlandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ev sahipliğinde düzenlenen ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen 2’inci Muğla Korolar Şenliği, muhteşem bir ödül töreniyle sona erdi.

Muğla Korolar Şenliği başladı

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ile Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) koordinasyonunda bu yıl 2.si düzenlenen Muğla Korolar Şenliği Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı.

Fethiye Belediyesi Tsm Korosu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi TSM Korosu bahar konseri İbrahim Kurnaz şefliğinde gerçekleşti.

Seydikemer’de Traktör Kazası: 1 Ölü

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Marmaris'te Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi

Muğla Sıtkı Koçman Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü öğrencilerinden oluşan koro Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser verdi.

Fethiye Ördek Adası’nda Renkli Görüntüler

Fethiye Sahil Bandı’nın bitişinde bulunan Fethiye Ördek Adası’nda ördekler renkli görüntüler oluşturdu. Ördek Adası’ndaki ördek görüntüleri vatandaşlar tarafından da tebessümle karşılanıyor.

Vatandaşlar Yeni Koronavirüs Varyantı Hakkında Konuştu

Fethiye’de vatandaşlar, bugün Türkiye’de 9 kişide görülen koronavirüsün alt varyantı Eris varyantı hakkında düşüncelerini FRT TV mikrofonları aracılığıyla belirttiler.

Bodrum Belediyesi'nden Dünya Barış Günü konseri

Bodrum Belediyesi tarafından 1 Eylül Dünya Barış Günü çerçevesinde Bodrum Antik Tiyatro’da Antakya Medeniyetler Korosu konseri düzenlendi.

Bodrum’da Klasik Türk Müziği Konseri gerçekleşti

Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Konseri ile müzikseverler eşsiz bir müzik şöleni yaşadı.

Klasik Türk Müziği Konseri Gerçekleşti

Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Konseri ile müzikseverler eşsiz bir müzik şöleni yaşadı.

TSM Korusu seyirciden tam not aldı

Özer Olgun Kültür Merkezi’nde TSM Korosu’nun sergilediği performans, müzikseverlerden tam not almayı başardı.

Güreşçi Sarp, Avrupa üçüncüsü oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde Mehmet Hanifi Sarp U17 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stilde tarihi başarı elde ederek Avrupa üçüncülüğüne adını yazdırarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Antakya Medeniyetler Korosu dinleyenleri büyüledi!

Antakya Medeniyetler korosu Marmaris Anfi Tiyatro’da sevenleri ile buluşarak bir konser verdi. Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen ikinci Marmaris Kültür Sanat Festivali etkinlikleri dahilinde verilen ve ’ onur konuğu ‘’ olarak katıldıkları konserde ‘hem duygulu, hem de eğlenceli anlar yaşandı.

Konser dinleyicilerden tam not aldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Türk Halk Müziği korosu konser verdi. Yoğun ilgi gören konser dinleyicilerden tam not aldı.

Menteşe Belediyesinden ‘Türkü’ Şöleni

Menteşe Belediyesi Türk Halk Müziği korosu 'Gönüllerdeki Türküler' konseriyle sahneye çıkıyor.

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU, SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

Fethiye Kardelen Sanat Derneği tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Türk Sanat Müziği Korusu konseri yapıldı.

KÖYCEĞİZ’DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSER VERECEK

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 'Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz' adıyla Türk Sanat Müziği Konseri düzenlenecek.

GENÇLİK TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ 19 MAYIS’TA 

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Gençlik Türk Halk Müziği konseri yapılacak. Koro çalışmamız Gençlik Merkezi’nde başladığı öğrenildi. 

MUĞLA’DA KALAYCILIK MESLEĞİ YOK OLUYOR

Muğla'da uzun yıllardır kalaycılık yapan Mehmet Ali Köroğlu, yeni kalaycılar yetişmediği için mesleğin yok olmaya başladığını belirtti.

MUĞLA'YA İNGİLİZ TURİST AKINI

Pandemi öncesi yıllık 3 milyon turist ağırlayan Muğla, son iki yıl koronavirüs salgını nedeniyle uluslararası uçuşların kapalı olması ve seyahat yasağı nedeniyle 2020 yılında 695 bin 314, 2021 yılında 1 milyon 083 bin 589 yabancı turist ağırladı.

C-MAJÖR İŞ'TEN SESLER KOROSU, ZEKİ MÜREN'İN VEFATININ 26'NCI YILDÖNÜMÜNDE BODRUM ANTİK TİYATRO'DA KONSER VERDİ

C-Majör İş'ten Sesler Korosu, Bodrum Belediyesinin ev sahipliğinde, TSK Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte, 24 Eylül gecesi, Zeki Müren'in 26. ölüm yıldönümü anısına, Bodrum Antik Tiyatro'da büyük bir konser verdi.

Muğla 7 ayda 1,5 milyon turist ağırladı

Son iki yılda korona virüs salgını nedeniyle uluslararası uçuşların kısıtlanması ile dibe vuran turizm faaliyetleri 2022 yılında yükselişe geçti. Pandemi kurallarının gevşetilmesi ile Muğla'ya 7 ayda gelen yabancı turist sayısı 1,5 milyona ulaştı.