Koşu Haberleri

Koşu Haberleri

Marmaris’te Hıdırellez sporla kutlandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde baharın müjdecisi Hıdırellez, düzenlenen koşu etkinliği ile kutlandı.

“Yaşam İçin Yarış” koşusu yapıldı

Fethiye’de geliri kanser tedavisi ve araştırmalarında kullanılmak üzere Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından organize edilen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliği düzenlendi.

Alzheimer Haftası’na Farkındalık Koşusu Düzenlendi

Fethiye’de Alzheimer Haftasına dikkat çekmek amacıyla, Fethiye Alzheimer Derneği ile Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda koşu düzenlendi.

6. Under Armour Bodrum Yarı Maratonuna Geri Sayım Başladı

Bodrum’da spor turizmine yeni bir soluk getiren Under Armour Bodrum YarıMaratonu, her yaştan ve düzeyden koşu severi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya getirecek.

Marmaris’in en büyük diskosu Areena Club ‘Yaza merhaba’ açılışı yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Barlar sokağındaki 5 bin kapasiteli en büyük açık hava diskosu 'Areena Club' 'Yaza merhaba' adı altında görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Koşu madalyasını Hoşafçı’ya taktim etti

Antalya’da gerçekleşen Uluslararası Antalya Maratonu’na katılan, geçmiş dönem meclis üyesi Ahmet Selim Yücel, maraton sonrası aldığı madalyayı tüm kadınlar adına Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Melek Gözde Gürsoy Hoşafcı’ya takdim etti. 

KANSER HASTALARI İÇİN YARIŞTILAR…

Bu yıl 4.kez gerçekleşen “Yaşam İçin Yarış” koşu etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti. Her yıl Ekim ayında düzenlenmekte olan “Yaşam için yarış” etkinliğinin geliri; Kanser hastalarının tedavisi için kullanılmakta. Elde edilen gelir ile her yıl kanser hastalarının tedavisi için Fethiye Devlet hastanesine araç, gereç ve cihaz alınmakta...

FETHİYESPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı. Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda 3. Aşamalı koşu gerçekleştirildi. Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ferizcan ve Yöneticileri Fethiyespor’u ilk antrenmanda yanlız bırakmadı.