Kreş Haberleri

Kreş Haberleri

Menteşe Konutlarında mini referandum: Kent Park'a spor salonu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesinde bulunan Karamehmet Mahallesi Menteşe konutlarında yer alan Kent Park'a yapılacak olan tesisin kullanım amacını belirlemek için mahalle sakinlerine bir anket düzenledi. "Birlikte karar veriyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen ankette, gençlik merkezi, kreş, market ve spor salonu seçenekleri sunuldu.

Avrupa Şampiyonu Milli Takımda Muğla Büyükşehir Atrenörü Görev Aldı

Romanya Bükreş’te 07-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ümitler (U-21) Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş tek kadın milli takım baş antrenörü olarak görev yaptı.

Marmaris'te kreş öğrencilerinden can dostlara bağış

Muğla'nın Marmaris ilçesinde özel bir anaokulunun minik öğrencileri Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, küçük dostlarına mama, battaniye, eski gazete, kedi kumu gibi bağışlarda bulundu.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için üretiyorlar

Cumhuriyeti’nin kuruluşunu farklı etkinliklerle kutlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Atölyeleri, 100 Yaş Evi, Oyuncak Kütüphanesi ve kreşlerde çocukların yaptığı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı temalı yağlı boya, kara kalem, mozaik, cam altı boyama, ahşap boyama, takılar gibi çalışmalar 1 Kasım’da düzenlenecek Cumhuriyet’in 100’üncü yıl sergisinde vatandaşlarla buluşacak.

100. Yıl Ateş Canbaz Kreş ve Gündüz Bakımevi açıldı

Bodrum Belediyesi tarafından Mumcular-Karaova Mahallesi'nde yer alan, yaklaşık bir yıl önce temelleri atılan 100. Yıl Ateş Canbaz Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Kreşte çocuğu düşen anne hukuk mücadelesi başlattı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren bir kreşte, 3 yaşındaki bir çocuk üzerine çıktığı masadan düşerek yaralandı.

Kreş öğrencilerinden Dadaşoğlu’na ziyaret

Polis Haftası kutlamaları kapsamında Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na Gelişim Kreşi tarafından ziyaret düzenlendi.

İlk Adım Kreşi’nden Anneler Günü Etkinliği

İlk Adım Kreşi tarafından Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Barbunn Bistro’da düzenlenen programa çok sayıda çocuk velisi anneler katıldı. Yemek yenip sohbet edilen etkinlikte çocuklar gelerek annelerine sürpriz yaptı. Sonrasında ise anneler için hediyeler verildi. Program Yetenek Sizsiniz Türkiye Finalisti Çiğdem Çelebi’nin kukla gösterisi ile devam etti.

Başkan Oktay, Romanya’dan müjdeyle döndü

Şubat ayında Romanya'nın Bükreş kentinde düzenlenen Romanya Turizm Fuarı ve Bulgaristan'ın Sofya kentinde düzenlenen Holiday&Spa Sofya Bulgaristan Turizm Fuarı'nda Marmaris ve bölgesi tanıtıldı. Yapılan temaslar sonucu yıllardır yapılmayan oldu, Romanya Turizm Fuarı'ndaki görüşmelerden Romanya-Dalaman uçuşu çıktı.

Doç. Dr. Özlem Atan Şahin “Hasta çocuk kreşe gitmemeli”

Kreşe giden çocukların enfeksiyonlar nedeniyle sık hastalanabileceklerini söyleyen Doç. Dr. Özlem Atan Şahin, anne babalara nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgi verdi.

Başkan Adayı Göktepe’den, Başkan Kökten’e ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe esnaflar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan adayı Göktepe Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten ve yönetimini ziyaret etti. Boş zaman geçirmemek adına aday olduğunun altını çizen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Çıraklık lojmanı, acil yaralanmalar için sağlık odası, esnaf kreşi, esnaf hastanesinden daha etkin yararlanma, hukuk danışmanlığı, nikah ve düğün salonu, eğitim seminerleri, internet sitesi, sosyal alanlar ve kayıt dışı faaliyetlerin önlenmesi gibi çalışmalarımız olacak” dedi.

Minikler 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

İlk Adım Kreş ve Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı pandemi tedbirleri altında coşkuyla kutladı. Kutlama programı renkli görüntülere sahne olurken; öğrenciler şiirler okudu, şarkılar söyledi ve dans gösterileri sundu.

Kreş park rekreasyon alanı işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Kreş Park Rekreasyon Alanı Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Fethiye’de kreşler yeniden açılışa hazırlanıyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açılmasına izin verilen özel kreş, çocuk kulüpleri ve gündüz bakımevlerinin, 1 Haziran’dan itibaren hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi. Fethiye’de bulunan bazı özel kreşler açılış için hazırlıklarını tamamlarken, bazı kuruluşların ise inisiyatif kullanarak; açılış tarihlerini ileri bir tarihe erteledikleri bildirildi.

Minikler Tatbikatta

Mini Akademi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, tatbikat heyecanı yaşadı. 12 Kasım Afet Eğitimi hazırlık günü öncesi gerçekleştirilen yangın tatbikatına miniklerin ilgisi büyüktü.

Miniklerden Örnek Davranış

Fethiye’de hizmet veren Mini Akademi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencilerinden anlamlı ziyaret… Etkinliklerde kendi yaptıkları hayvan figürlü kumbaralarda biriktirdikleri harçlıklar ile Fethiye Belediyesi Hayvan Barınağı’ndaki kedi ve köpekler için mama alındı.

Sobe Kreş Gündüz Bakım Evi Açıldı

Sevgi, Oyun, Bilgi ve Eğlence’nin baş harflerinden oluşan Sobe Kreş ve Gündüz Bakım Evi Fethiye’de; hizmete başladı. 2 ve 6 yaş arası çocuklar için Kreş ve Gündüz Bakım Evi hizmeti veren Sobe Ana Okulunun en büyük özelliği; Montessori eğitim atölyesinin bulunması... Fethiye’de yaşayan çocuklar için “Montessori Eğitim Atölyesi” kazandıran Sobe Kreş kapılarını ilk defa gazetemiz muhabirine açtı.