Lokma Dağıttı Haberleri

Lokma Dağıttı Haberleri

Marmaris’te Depremde Yitirilen Canlar Anıldı

Geçtiğimiz 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi. Program kapsamında Marmaris Belediyesi de depremde yitirilen canlar için lokma dağıttı.

Marmaris’te Merhum Başkanlar Anısına Lokma Dağıtıldı

Marmaris Belediyesi, eski belediye başkanlardan İsmet Karadinç’i ölüm yıl dönümünde unutmazken, Karadinç ve vefat eden diğer belediye başkanlar anısına lokma dağıttı.

Doğu, Şehitlerimizin Ruhuna Lokma Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında şehitlerimizin ruhuna Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’nde lokma ikramında bulundu.

İlkokula Akıl Ve Zekâ Oyunları Odası

Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu’na çocukları teknoloji bağımlılığından uzaklaştırmak adına Akıl Ve Zekâ Oyunları Odası açıldı. Açılışı Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu yaptı. Balcıoğlu oyun odasını yerinde inceleyerek okul dışarısında bulunan lokma dökümünde misafirlere ve vatandaşlara lokma dağıttı.

Marmaris Belediyesi’nin eski başkanları unutulmadı

Marmaris Belediyesi 11 yıl önce vefat eden eski başkanlarından İsmet Karadinç'in ölüm yıl dönümünde, Karadinç'i ve ebediyete göç eden belediye başkanlarını unutmadı. Belediye, başkanlar için lokma dağıttı.

Nursel Özdemir’den Bir Başarı Daha

Nursel Özdemir Kurumları başarıdan başarıya koşuyor. Yaklaşık 20 yıldır Fethiye’nin en eski ve en iyi kurumlarından olan Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Reh. Merkezi 3 kurumuyla ailelerin tüm dertlerine, sıkıntılarına ortak olmaya, çözüm bulmaya devam ediyor. Öğrenci velisi kurumda eğitime başladıktan yaklaşık 10 ayın sonunda yürümeye başlayan çocuğu için gözyaşları içerisinde lokma dağıttı.

Şehitlerimiz için lokma dağıttılar

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanlığı, tüm şehitlerimiz için lokma döktürdü. Fethiye Yeni Cami önünde Cuma namazı çıkışında vatandaşlara dağıtılan lokmadan yiyenler, başta ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu olmak üzere tüm şehitlerin ruhuna dualarda bulundular. 

AK Parti İlçe Teşkilatı kandil dolayısıyla lokma dağıttı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla Fethiye İlçe Teşkilatı önünde lokma dağıtımı yaptı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı olarak, vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunmak istedik. Regaip Kandilimizi kutladık” dedi.

İsmail Akkaya için lokma dağıtıldı 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, merhum Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya'nın hayrına lokma dağıttı

Marmaris Belediyesi eski başkan Karadinç’i unutmadı

Marmaris Belediyesi, 10 yıl önce vefat eden eski başkanlardan İsmet Karadinç'i unutmadı. Belediye, Karadinç için pazar yerinde lokma dağıttı.

Bodrum'da Mesut Yılmaz için lokma dağıtıldı

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfının Onursal Başkanı Bilgin Özşeker, merhum eski başbakanlardan Mesut Yılmaz için lokma dağıttı.

Hamza Özkaraca anısına lokma dağıttılar

Geçtiğimiz günlerde korona virüse yenik düşerek genç yaşta hayatını kaybeden Hamza Özkaraca için Yenievler-Çalıca Minibüs Kooperatifi’nde lokma döktürüldü. Kovid-19 tedbirleri kapsamında düzenlenen etkinlikte Hamza Özkaraca için dualarda da bulunuldu.