Doğu, Şehitlerimizin Ruhuna Lokma Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında şehitlerimizin ruhuna Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği'nde lokma ikramında bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önünde gerçekleşen etkinlikte Emrah Doğu Dernek Üyeleri ve vatandaşlara lokma ikramında bulundu. 

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Emrah Doğu; “Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’nin yeri her zaman bizler için ayrıdır. Bugünde 30 Ağustos Zafer Bayramında buradayız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin ruhuna lokma hayrımızı gerçekleştirdik. Allah kabul etsin. Ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı. 

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ise;Emrah Doğu’ya ince düşüncesinden dolayı çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Aynı zamanda bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz bu vatanı bize emanet ettiler. Bizde bu vatanı sonuna kadar korumaya muktediriz. Kanımızın son damlasına kadar çalışacağız. Bölücü terör örgütü ile de mücadalemiz şu anlarda devam etmektedir. Bu belanın da kökünü kazıyacağız. Kaymakamıma tekrar teşekkür ediyor, hoş geldin diyorum. Derneğimize ve Fethiyemize büyük hizmetler yapacağından eminim” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN