Lüks Yat Haberleri

Lüks Yat Haberleri

Lüks yata yakıt ikmali yapıldı

Fethiye Limanı iskelesine bağlanan Cayman Adaları bayraklı 70 metre uzunluğundaki yata, tankerle Aliağa Rafinerisi'nden getirilen akaryakıt karadan ikmal edilmeye başlandı.

Lüks yatla göçmen kaçakçılığı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında lüks yat içerisinde 56 düzensiz göçmen ve 1 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı.

Dünya zenginlerinin yatları Bodrum’da

 Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum, dünya zenginlerinin milyonlarca avro değerindeki lüks yatlarını ağırlamaya devam ediyor.

El-Nahyan'a ait süper lüks yat 'Blue' Marmaris’e demir attı

Dünya’daki en başarılı futbol kulüplerinden biri olan Manchester City’nin sahibi iş insanı Şeyh Mansur Bin Zayed El-Nahyan'a ait süper lüks yat 'Blue' Bodrum’dan sonra Marmaris gümrüklü limanına demir attı.

LÜKS YAT ALEV ALEV YANDI

Göcek D Marin’de sabaha karşı bir teknede çıkan yangın kıyı emniyeti tarafından söndürüldü.

JAMAİKALI MİLYARDERİN YÜZEN SARAYI BODRUM’DA

Jamaikalı milyarder Michael Lee Chin'e ait olduğu belirtilen süper lüks yat Ahpo, Muğla'nın Bodrum ilçesine açıklarına demirledi.

LÜKS YAT İLE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında ticari lüks yat ile düzensiz göçmen kaçakçılığı yapılacağı bilgisini alan Sahil Güvenlik ekipleri yata operasyon düzenledi.

SÜPER LÜKS YAT "THE RAGNAR" FETHİYE’DE

Malta bayraklı The Ragnar isimli 68 metre uzunluğundaki süper lüks yat Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi.

Film gibi uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ve polisten kaçan lüks yatın 4 saatlik kovalamaca sonucu zor kullanılarak durdurulduğu ve toplamda 84 kilogram uyuşturucunun ele geçirildiği olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Lüks yatın kaçma sebebi belli oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kovalamaca sonucu zor kullanılarak durdurulan lüks yat olayının ardından yapılan incelemede 81 kilogram kokakin denizde, 3 kilogram skunk ise lüks yatın yanaştığı ticari gemide ele geçirildi. Lüks yattaki şahısların kovalamaca esnasında uyuşturucuyu denize attıkları tespit edildi.

Bodrum’da kaçmaya çalışan lüks yat, ateş açılarak durduruldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik botu ile lüks bir yat arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Uyuşturucu ihbarı nedeniyle durdurulmak istenen tekne, ihtarlara rağmen durmayıp Türk karasularından çıkmak üzereyken ateş açılarak durduruldu.

Arızalanan lüks yatı KIYEM ekipleri kurtardı

Bodrum'da 30 metre boyundaki lüks yat açık denizde motor arızası yapınca Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Joe Lewis’in 150 milyon dolarlık yatı Bodrum’a demir attı

Dünyanın en büyük yatları arasında gösterilen 'Aviva' isimli yat, Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi. Lüks yatın İngiliz iş adamı Joe Lewis'e ait olduğu bildirildi.

Rus oligark Bodrum’u terk etmiyor

Rus milyarder Alexander Abramov'un lüks yatı 'Titan' Bodrum'dan ayrılmıyor.

Lüks yat cayır cayır yandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde cayır cayır yanan yatı söndürmek için ekipler müdahalede bulundu.

Rus oligarkların yatları ardı ardına geliyor

Rus milyarder Alexander Abramov'un lüks yatı 'Titan' Muğla'nın Bodrum ilçesine demirlerken, yatta Abramov'un olup olmadığı ise bilinmiyor.

MAVİ TUR PROFESYONELLERİ VE LÜKS TEKNELER D-MARİN GÖCEK’TE BULUŞUYOR

Akdeniz yat turizminin en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen TYBA Yacht Charter Show’un üçüncüsü D-Marin Göcek ev sahipliğinde gerçekleşiyor. 6-10 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek TYBA Yacht Charter Show’da, 60 lüks yat görücüye çıkarken 17 ülkeden ve Türkiye’den yüzlerce broker yat profesyonelleriyle bir araya gelecek.

Abramovic’in lüks yatı Eclipse Marmaris’ten ayrıldı

Rus milyarder Roman Abramovic'in 1,5 milyar dolarlık lüks yatı Eclipse, sabah saatlerinde Muğla'nın Marmaris ilçesinden ayrıldı.

Abramoviç’in lüks yatının rotası Bodrum

Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında İngiltere tarafından el konulan, Rus iş adamı Roman Abramoviç'in 'My Solaris' isimli lüks yatının, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarından Bodrum'a doğru seyir halinde olduğu öğrenildi.

Lodos, Bodrum’da lüks yatı karaya sürükledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle lüks yat karaya vurdu.

Jeff Bezos Bodrum’dan ayrılmıyor

Dünyanın en pahalı ve en lüks yatlarından biri olan 'Flying Fox' ile Bodrum'a gelen dünyanın sayılı zenginlerinden Amozon'un sahibi Jeff Bezos tatiline devam ediyor.

Jeff Bezos’un süper yatı Gökova Körfezine demir attı

Amazon teknoloji şirketinin kurucusu Jeff Bezos'un 136 metre uzunluğundaki süper lüks yatı Gökova Körfezine demir attı.

Bill Gates Bodrum Kalesini karış karış gezdi

Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan, teknoloji şirketi Microsoft'un kurucusu Bill Gates, lüks yatıyla Bodrum'a demir attı. Gates, Bodrum Kalesini ziyaret ederek, tarihi kaleyi karış karış gezdi.

Milyon dolarlık yatlar ardı ardına yanaştı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Gemi Yanaşma İskelesi'ne 3 büyük lüks yat ardı ardına demirledi. Lüks yatları görenler dakikalarca bakarken, her yatın üzerindeki helikopterler ise dikkatlerden kaçmadı.

Yüzen saray “Flying Fox” Bodrum’a demir attı, içerisindekiler merak konusu oldu

Dünya'nın en pahalı ve en lüks yatlarından biri olan 'Flying Fox' Bodrum'a demir attı. Milyon dolarlık yatın içerisinde kimlerin olduğu ise ilçede merak konusu oldu.

Bodrum’a demir atan 118 milyon dolarlık yüzen sarayın günlük kirası dudak uçuklattı

Bodrum'a demir atan 118 milyon dolarlık lüks mega yat görenleri kendine hayran bıraktı. Ultra lüks yatın haftalık kirasının 750 bin Euro olduğu öğrenildi.

Lüks motor yatta yangın

Muğla’nın Fethiye ilçesinde lüks motor yatta çıkan yangın ekipler tarafından söndürülürken, yatta maddi hasar meydana geldi.

Avustralyalı milyarderin yatı Bodrum’da

Türkiye'nin gözde tatil merkezi Bodrum'a lüks yatlar gelmeye devam ediyor. İlçeye gelen son lüks yat, Mariah Carey'in eski nişanlısı James Douglas Packer'ın 107 metre uzunluğundaki mega yatı IJE oldu.

Botlar, tekneler seferber oldu, mahalleli yangından kurtarılıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesi Mazı Mahallesi'nde yangının etkisini arttırması ile önce yaşlılar ve çocuklar olmak üzere mahalle sakinleri, lüks yatların botları, günübirlik gezi ve balıkçı tekneleri ile güvenli bölgelere tahliye edilmeye başlandı.

Açık denizde sürüklenen lüks yat kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesi Knidos antik kenti açıklarında makine arızası yapan lüks yat Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı bot tarafından kurtarıldı