Maden Sahaları Haberleri

Maden Sahaları Haberleri

YK ENERJİ, 13. KARİA KARİALILAR VE MYLASA SEMPOZYUMU’NUN ANA SPONSORU OLDU

Maden sahalarında sürdürdüğü arkeolojik kazıların yanı sıra Ören Arkeopark'a verdiği destekle Milas'ın tarihinin gün yüzüne çıkmasını destek veren Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş, 13.Karia Karialılar ve Mylasa Sempozyumu'nun ana sponsoru oldu.

YK Enerji bünyesinde çalışan 30 köylü kadın, 5 bin yıllık tarihi gün yüzüne çıkarıyor

Maden sahalarında kömür çıkarmadan önce yapılan arkeolojik kazıların gizli kahramanları Milaslı köylü kadınları. 30 köylü kadın ellerinde kazma, kürek ve fırçalarla Milas'ın tarihine ışık tutuyor.

Erbay “Zeytinlikleri Yok Etmek Yanlıştır”

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın zeytinlik alanlarda maden sahaları açılması ile ilgili yönetmelik değişikliği hakkında basın açıklaması yaptı.

CHP’li Erbay: Sandras ölürse Muğla ölür!

Sandras Dağı’ndaki madenler nedeniyle Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman bölgesinin doğal güzelliklerinin ve su kaynaklarının yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını söyleyen CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Maden sahaları doğamızı, ekolojik sistemi ve su kaynaklarımızı yok edecek. Yaşam alanlarımızın yok edilmesine ve yüzyıllardır atalarımızın tarlalarını suladığı kaynakların kurutulmasına müsaade etmeyeceğiz.” dedi.