Mağlubiyet Haberleri

Mağlubiyet Haberleri

İsmet Taşdemir, 'Aldığınız skora göre hedef değişiyor'

Trendyol 1. Lig'de kalan maçların zor olacağını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Her şeyi barındıran konumdayız. 1-2 mağlubiyette play-off’un dışına çıkma şansımız da yüksek, 1-2 galibiyetle ilk ikiye oynama şansımız da yüksek. Bunu zaman ve maçlar gösterecek" dedi.

Bodrum'da Ender Arslan Dönemi Bitti

Çağdaş Bodrumspor'da üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Başantrenör Ender Arslan ve tecrübeli oyuncu Hakan Yapar ile yollar ayrıldı.

Balan, karşılaşmayı değerlendirdi

Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, alınan mağlubiyet sonrasında açıklamada bulundu.

Teknik Direktör Gülleri’den Maç Sonu Açıklamaları

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasındaki aldıkları 0-1’lik mağlubiyetin ardından maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Fethiyespor Kazandı, Karaveli İstifa Etti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden 68 Aksaray Belediye Spor Teknik Direktörü Önder Karaveli, alınan Fethiyespor mağlubiyeti sonrası istifa etti.

Bodrum Basket’te Galibiyet Sevinci

Bodrum Kadın Basketbol, Bodrum Spor Salonu’nda konuk ettiği Bursa Antspor'u 74 - 69 mağlup etti.

Bodrum FK Taraftarları Mağlubiyetten Dolayı Tepkili

Trendyol 1.Lig’de Bodrum FK, deplasmanda lider Eyüpspor’a 3-0 mağlup olmuştu. Bodrum FK taraftarları, mağlubiyete sitem etti.

Bakırcı, “Usulsüzlük var! Gerekli yerlere müracaatımızı yaptık”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçında “Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye’ye bile getirmediği” futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanlığına müracaat ederek GMG Kastamaonuspor’un hükmen mağlubiyetine karar verilmesi için soruşturma açılmasını talep etti. 

Bodrum FK Lige Yükselişle Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, geride kalan 5 haftada yalnızca 1 mağlubiyet yüzü gördü. Oynanan 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, 7 gol atarken kalesinde 1 gol gördü.

Bodrum zor virajda

1'inciLig'de bu sezon ilk 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 7 puan toplayan Bodrum FK yarın deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Mehmet Ali Özer yönetecek. Bodrum FK'da Erkan'ın sakatlığı bulunurken, Kenan Özer ve Musah Mohammed iyileşti.

Özmen “Iğdır maçında şanssızlığımızı kıracağız”

Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında alınan mağlubiyet ile karşılaşacakları Iğdır FK deplasmanı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor Sezona İstediği Gibi Başlayamadı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ilk 3 haftada henüz galibiyet ile tanışamadı.

Altın “Çok talihsiz bir gol yiyerek kaybettik”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, GMG Kastamonuspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Bodrum’un Şampiyon Takımı Evinde Geleneği Bozmadı

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu 30. hafta maçları kapsamında kendi evinde Final Spor ile mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, iki sezon boyunca evinde mağlubiyet almadan ligi tamamlayarak şampiyonluğunu resmen ilan etti.

TAŞDEMİR: “ESKİ OYUNUMUZU OYNAMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Erzurumspor FK maçının ardından, “3 haftanın sonunda mağlubiyet serisini kırdığımız için bu puan bize iyi geldi diyebilirim.

TARAFTARDAN HOCAYA TAM DESTEK

İkinci yarının ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası “Mağlubiyetin sorumlusu benim” diye açıklamalar yapan Teknik Direktör Erhan Altın’ı Fethiyespor taraftarı yalnız bırakmadı.

ALTIN, “MAĞLUBİYETİN SORUMLUSU BENİM”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, ikinci yarının ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

BODRUMSPOR ZİRVE MÜCADELESİNE ORTAK OLMAK İÇİN GALİBİYETE ODAKLANDI

Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, son iki maçta alınan mağlubiyetin ardından zirve yarışına yeniden ortak olmak için Denizli temsilcisi karşısında galibiyete odaklandı.

MESUT TOROS FETHİYESPOR’DAN AYRILDI

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Uşakspor'a 2-0 mağlup olarak üst üste 2'nci mağlubiyetini alan, galibiyet özlemi 4 haftaya yükselen Fethiyespor'da teknik direktör Mesut Toros istifa etti.

TOROS, “HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYETTİ”

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, iç sahada alınan beklenmedik mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

TOROS,’’HAKEM İNANILMAZ KÖTÜ BİR MAÇ YÖNETTİ’’

Lacivert beyazlılar evinde ilk mağlubiyetini Ankara Demirspor karşısında aldı. Karşılaşma sonrası Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros FRT TV’ye konuştu.

‘’BEŞKAZA MEYDANINDA O KUPAYI KALDIRACAĞIZ’’

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Karbel Karaköprü Belediyespor mağlubiyeti sonrası basın açıklaması yaptı. Dinçel açıklamalarında mağlubiyeti ve gündemi değerlendirdi.

NURETTİN “MÜCADELEMİZE DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ”

Lacivert beyazlılar seyircisi önünde oynadığı Karbel Karaköprü Belediyespor karşılaşmasını 1-0 kaybetti. Alınan mağlubiyetin ardından Fethiyespor’lu futbolcu Nurettin Çakır ile Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Besim Durmuş açıklamalarda bulundu

Bakırcı “Eleştrilecek Tek Kişi Benim”

3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Fethiyespor ligin devre arasına 9 puan farkla lider girmesine rağmen üst üste aldığı 4 mağlubiyet sonrası Esenler Erokspor’un 3 puan gerisine düştü. Son dört haftada alınan kötü sonuçlardın ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı basın açıklaması yaptı.

Şimşek Liderliği Mardin’de Bıraktı

3. Lig 3.Grupta lider olan Fethiyespor, ligde 23 puanla 13. Sırada yer alan Mardin 1969 Spora konuk oldu. Şimşekler deplasmanda karşılaştığı Mardin 1969 Spor’a uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 mağlup oldu. Fethiyespor aldığı bu mağlubiyetle haftayı 2. sırada kapattı.

Puan Farkı 3

Fethiyespor evinde İçel İdman Yurdu’na karşı beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Lacivert beyazlıların en büyük rakiplerinden biri olan Erokspor ise deplasmanda Derincespor’u mağlup ederek lider Fethiyespor ile arasındaki puan farkını 3’e düşürdü.

Fethiye Belediyespor galibiyet için Kocaeli’nde

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 16. hafta mücadelesinde Kocaeli deplasmanından galip gelmek istiyor.

Fethiyespor, Çankayaspor’u 1-0 yendi

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Çankayaspor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Çankayaspor'u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yenerek, Karaköprü mağlubiyetini unuttu. Grubunda lider olan Fethiyespor 28 puanla liderliğini korurken, 15 puanla 10. Sırada bulunan Çankayaspor puan alamadı.

Fethiye Belediyespor deplasmanda mağlup oldu 83-80

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, ikinci haftada Manisa Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Son bölümde oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Fethiye temsilcisi, buna rağmen salondan 83-80 mağlubiyetle ayrıldı.

Başkan Esat Bakırcı pankart için apaçilere teşekkür etti

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, oynadığı 4 karşılaşmada bir mağlubiyet, üç galibiyet alarak 9 puana ulaştı. Kendi evinde Mardin 1969 Spor’u 2-1 ile yenen lacivert beyazlılar, averajla liderliğe yükseldi. Bu başarının ardından konuşan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Güzel bir akşam, güzel bir gün, Fethiyesporumuza layık olan bir gün. Bugün lider olduk. Tabi ki dediğimiz gibi her şey ligin sonunda belli olacak ama lider olmak güzel” dedi.