Menteşe Spor Salonu Haberleri

Menteşe Spor Salonu Haberleri

Geleceğin yetenekleri Menteşe’de çalışmalara başladı

Türkiye genelinde genç sporcuları keşfetmek ve spora yönlendirmek amacıyla başlatılan Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı, Menteşe Spor Salonu’nda yapılan antrenmanlarla başladı. Genç yeteneklerin yoğun ilgi gösterdiği program, geleceğin başarılı sporcularını yetiştirme hedefiyle yola çıktı.

GSB Spor Okulları Ve Engelsiz Spor Okulları Açılış Töreni Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları'nın açılış töreni, Menteşe Spor Salonu'nda düzenlendi.

Türkiye Taekwondo Şampiyonası Muğla’da Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Menteşe Spor Salonunda 5 gün boyunca çekişmeli müsabakalara sahne olan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası sona erdi.

Muğla’da Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nın açılış seremonisiyle başladı.

Çağdaş Bodrum, Muğla taraftarı ile kucaklaşacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, 15. hafta ve 2024 yılının ilk mücadelesinde yarın saat 13.00’de Muğla Menteşe Spor Salonu'nda Aliağa Petkimspor ile oynayacak.

Bu Spor Salonu Ücretsiz

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu içerisinde bulunan Fitness Salonu ilgi görüyor.

Hokey Kursları Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Menteşe Spor Salonu’nda gençler için hokey kurslarının başladığını bildirdi.

Anadolu Yıldızları Muğla'da

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar Sezonu Basketbol Grup liderliği Müsabakaları 12-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek.

MUĞLA'DA GELECEĞİN YETENEKLİ SPORCULARI SEÇİLİYOR

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi Menteşe Spor Salonu'nda başladı.

MENTEŞE’DE ÜCRETSİZ FİTNESS SALONU AÇILDI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu içerisinde yeni kurulanan Fitness Salonu sporcuların ve Muğlalıların katılımıyla açıldı.

FETHİYELİ KADINLAR KUPAYI KALDIRDI

Menteşe Spor Salonunda düzenlenen Evinin Sultanları Voleybol turnuvası dün oynanan maçlarla sona erdi. Fethiye Evinin Sultanları ise turnuvada birinci oldu.

HOKEY KADINLAR SALON 1. LİG'İ MUĞLA'DA BAŞLADI

Türkiye Hokey 2022-2023 sezonu Hokey kadınlar salon 1. Lig maçları Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Menteşe Spor Salonu'nda başladı.

Muğla’da 15 bin genç sporla buluşuyor

Muğla'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor ve Engelsiz Spor Okulları'nın açılışı görkemli bir törenle Menteşe Spor Salonunda görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Muğla’da Geleneksel Çocuk Oyunları şampiyonları belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Geleneksel Çocuk Oyunları İl Birinciliği Yarışmaları Muğla Atatürk Spor Salonu ve Menteşe Spor Salonunda yapılan yarışlarla sona erdi.

‘’Türkiye Şampiyonası İçin Sporun Başkenti Muğla'da 3 Bin Tekvandocu Gencimizi Ağırlıyoruz’’

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde, Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2022 Yılı Faaliyet Programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Menteşe Spor Salonunda başladı.

GSB YURTLARI VOLEYBOL GRUP ŞAMPİYONASI MUĞLA’DA BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı iller arası Voleybol müsabakaları dokuz ilin katılımıyla Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu’nda başladı.

Muğla Basketbol U16 Kızlar Bölge Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu U16 Kızlar 2. Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Basketbol U16 Kızlar ve Voleybol Genç Kızlarda şampiyon belli oldu

Muğla Atatürk Spor Salonunda Basketbol U16 Final maçı, Menteşe Spor Salonunda ise Genç Kızlar Voleybol Final maçı oynandı.

Menteşe Spor Salonu Masa Tenisi İl Birinciliği turnuvasına ev sahipliği yaptı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan "Masa Tenisi Gençler Takım İl Birinciliği" Müsabakaları 10 Ekim Pazar günü Menteşe Spor Salonunda gerçekleşti.

GSB Yaz Spor Okulları Düzenlenen Törenle Açıldı

Futboldan hentbola, basketboldan voleybola, onlarca branşta GSB Spor Okulları’na kayıtlar başladı. 5-18 yaş arasındaki tüm çocukların ve gençlerin ücretsiz kaydolabileceği GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Okullarına kayıtlar Menteşe Spor Salonunda yapılan açılış töreniyle başladı.

Dereceye giren sporcular ödüllerini aldılar

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında düzenlemiş olduğu Online yarışmalarda dereceye giren sporcular Menteşe Spor Salonunda bugün düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı ilerleyişini sürdürüyor

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı, İstanbul Üniversitesi Spor Birliği’ni 31-28 yendi. Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi ikinci yarı maçları başladı. 12’nci hafta mücadelesinde Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı İstanbul Üniversitesi Spor Birliği ile Muğla Menteşe Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

AK Parti İl Kongresi’ne Kadem Mete listesi ile gidiliyor

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen ve 655 delegenin oy kullanacağı 7’inci Olağan Genel Kurulu Menteşe Spor Salonu’nda devam ediyor. Listesinde eksikler bulunan Elvan Göçer’in adaylığı ise Divan Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilmedi.

Turgay Öztürk, Bizim adayımız Kadem Mete

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk Muğla’da 1 Şubat Pazartesi günü Muğla Menteşe Spor Salonunda yapılacak olan İl Kongresi ile ilgili açıklamasında, “Bizim adayımız Genel Merkez’in adayı Kadem Mete’dir” dedi. AK Parti Fethiye İlçe başkanı Turgay Öztürk Fethiye’ye büyük bir devlet hastanesi, hükümet konağı, polis karakol binası kazandırmak için çalışma yaptıklarını belirtip, İnlice mahallesinde meydana gelen hortumda oluşan zararların ortadan kaldırılması için çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Özel Harekat polisleri savunma judo eğitimini tamamladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri tarafından Menteşe Spor Salonu ve Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görevli polislere 4 aya yakın verilen Temel Savunma Eğitimi, Temel Yüzme Eğitimi ve Kondisyon Eğitimi tamamlandı.