Mersin Haberleri

Mersin Haberleri

Akdeniz Bölgesi'nde Tatil İçin Harika Yerler

Akdeniz Bölgesi, Türkiye'nin en popüler tatil destinasyonlarından biridir. Berrak suları, altın kumları, tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor.

Bodrum-Anamur arası denizlerde fırtına olacağı açıklandı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Bodrum Mersin Anamur arasındaki kalan denizlerde fırtına yaşanacağını açıklandı.

MSKÜ Muay Thai takımından 18 madalya

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu.

Muğla’da üniversite öğrencilerini zehirliyorlardı, yakalandılar

Muğla’da üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen 7 şüpheli yapılan operasyonlar ile yakalandı. Şüphelilerin İzmir ve Mersin illerinden getirdikleri uyuşturucuları Muğla’da piyasaya sürdükleri tespit edildi.

Mersin'de Kazaya Karışan Otobüsün Marmaris Otogarındaki Görüntüleri Ortaya Çıktı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Otobüsün Muğla’nın Marmaris ilçesi otogarındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Yolcu Otobüsü Feci Şekilde Devrildi, 9 Ölü 28 Yaralı

Marmaris-Fethiye-Mardin güzergahında ilerleyen yolcu otobüsü, Mersin-Antalya D-400 karayolu Aydıncık ilçesi çıkışında bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 9 kişi hayatını kaybetti.

Tatilciler Muğla'yı Tercih Etti

Türkiye’nin otel ve villa arama platformu Neredekal.com, Temmuz ayında tatil için yapılan aramaların detaylarını paylaştı.  Bu yaz tatil destinasyonlarında yaşanan fiyat artışı tatil yapmak isteyenlerin tercihlerini Muğla ve Mersin üzerinde yoğunlaştırdı. 

(Orman yangınlarıyla ilgili) Toplam 7 şüpheli tespit edildi"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Muğla, Mersin, Çanakkale, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, İzmir ve Antalya'da meydana gelen orman yangınlarıyla ilgili 7 şüphelinin tespit edildiğini duyurdu.

Uzm. Diyetisyen Arsal; “Faydası Saymakla Bitmiyor”

Uzman Diyetisyen Gamze Arsal, yaban mersininin 10 faydasını anlattı

DEPREM YARDIMLARINI ÇALIP, SATAN KİŞİLER TUTUKLANDI

Mersin'de deprem bölgelerine gönderilmek üzere toplanan ve piyasa değeri 1 milyon lira olan gıda malzemelerini çalıp satan üç şüpheli tutuklandı

Muğla, Deprem İçin Tek Yürek

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bölgesi için vatandaşların yardımları ile toplanan malzemelerin dağıtımı Adıyaman, Hatay, Gaziantep, Malatya ve Mersin’in ilçelerinde devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi 168 personel 54 araçla depremle mücadeleyi sürdürüyor.

7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM 10 KENTİ VURDU

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. En büyüğü 6.6 olmak üzere 66 artçı deprem meydan geldi.

MUĞLA JASAT EKİPLERİ DOLANDIRICILARI SAKLANDIKLARI YERDE YAKALADI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekipleri dolandırıcılık şüphesi ile Mersin ilinde bulunan 4 şüpheliyi yaptıkları operasyon ile yakaladı.

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN KALEYE TAKVİYE

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, geçtiğimiz sezon 12 Bingölspor forması giyen 27 yaşındaki kaleci Mustafa Öztürk'ü kadrosuna dahil etti.

Festivalde ‘Hamlet' gecesi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 19. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, Mersin Devlet Opera ve Balesi'nin ‘Hamlet' temsili ile devam etti.

Muğla'da göçmen kaçakçılığı yapan 2 Rus tutuklandı

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında Amerikan bayraklı bir teknede 78 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçılığı yapan 2 Rus uyruklu şüpheli yakalandı.

Fethiyespor’un Hocası İçel İdman Yurdu İle Anlaştı

Fethiyespor’u İkinci Lig’e yükselten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu ile anlaştı.

Küçük Enes Sevenlerini Üzdü

Bayram tatili için ailesi ile birlikte Fethiye’ye gelirken, Manisa’nın Akşehir ilçesinde annesi Ülkü Günlü’nün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada ağır yaralanan 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü hayatını kaybetti. Günlü’nün cenazesi sevenlerinin göz yaşları eşliğinde Bozyer Mahallesinin Karamersin Hamza mezarlığına toprağa verildi.

CHP’li Burak Erbay ve Ali Mahir Başarır: “Yangınlar için hala alınan bir tedbir yok”

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geçen sene yanan hektarlarca ormanlık arazide incelemelerde bulundu.

İstiklal Marşı’ın kabulünün 101’inci Yılı

Milas Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programa Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik, ilçe protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Belediyespor Mersinden Puansız Ayrıldı

Fethiye Belediyespor 22. hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyespor'a konuk oldu. Fethiye temsilcisi deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 99-86 kaybetti.

Fethiye Belediyespor Galibiyet İçin Mersin’de

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor 22. Hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyespor’a konuk oluyor.

MSKÜ, Mersin Balığından havyar üretiyor

Seydikemer Eşen çayında bir balıkçı tarafından 2017 yılında bulunan ve siyah havyar üretiminde önemli bir yere sahip olan Mersin balığı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su ürünleri Fakültesine ulaştırılmıştı.

Mersin’de 10 milyon lira değerinde ’balina kusmuğu’ ele geçirildi

Mersin'de 10 milyon lira değerinde, kozmetik sanayisinde kullanılan ve 'balina kusmuğu' olarak bilinen 42 kilo 750 gram 'ambergris' maddesi ele geçirildi.

İçel İdman Yurdu maçı hazırlıkları başladı

Fethiyespor, 20. Hafta karşılaşması olan İçel İdman Yurdu maçı hazırlıklarına başladı.

Ege Hikayesi Bölgesel Kalkınmanın Anahtarı Olacak

Kurulduğu günden itibaren kapsadığı TR32 bölgesinde yer alan Aydın, Muğla ve Denizli illerinin kalkınmasına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Ege Hikayesi Projesinin 2022-2024 Stratejik hedeflerini belirledi. GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, “COVID-19 nedeni ile yaşadığımız krizi fırsata dönüştürdük ve EGE Hikayesi projemizin sürdürülebilirliğinin en önemli adımı olan 2022-2024 yılı stratejik hedeflerimizi belirledik. Şimdi planları gerçekleştirme zamanı başlıyor” dedi.

Fethiye Belediyespor farkla kazandı, 90-74

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 7. haftada kendi evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Üstün bir oyunla rakibini 90-74 mağlup eden Fethiye temsilcisi, 2. galibiyetini aldı.

Muğla’da Sahil Rüzgarı-2 operasyonu

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Muğla, Antalya, Aydın, Adana, Bursa, Çanakkale, İzmir, Kocaeli ve Mersin gibi sahil illerinde suç örgütlerine yönelik Sahil Rüzgarı-2 operasyonu düzenlendi.

Fethiyespor-İçel İdmanyurdu karşılaşması için Mersin’de

3. Lig 3. Grup’ta bulunan Fethiyespor, 3. haftada deplasmanda İçel İdmanyurdu’na konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Cuma günü öğle saatlerinde Mersin’e hareket etti.

5 ilde elektrik ödemeleri 3 ay ertelendi

Yaşanan yangınlardan büyük oranda etkilenen başta Muğla olmak üzere Antalya, Adana, Mersin ve Osmaniye illerinde yangından zarar gören abonelerin elektrik tahsilatları 3 ay süreyle ertelendi.