Muğla Ak Parti Haberleri

Muğla Ak Parti Haberleri

Muğla AK Parti İl Başkanlığı'na yapılan taşlı saldırı sonrası açıklama yapıldı

AK Parti Muğla il binasına yapılan taşlı saldırı sonrası AK Parti Muğla İl Başkanı Akça olay ile ilgili açıklama yaparken, "Parti olarak olayın takipçisiyiz" dedi.

Gökcan: 'İşte CHP’nin restorasyon anlayışı! İşte CHP’nin vizyonsuzluğu!'

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM’de Gündem Dışı söz alarak, Datça’da restorasyonu yapılan Çeşmeköy Camii hakkında konuştu.

Milletvekilleri Demir Ve Gökcan’dan Müjde…

Muğla AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan “Muğla-Denizli-Marmaris Farklı Seviyeli Kavşak” ile ilgili proje hazırlandığını bildirdi.

Gökcan’dan 28 Şubat Açıklaması

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 28 Şubat Süreci ile ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Gökcan yaptığı açıklamada “ 28 Şubat 1997’de yaşananalar bir demokrasi faciasıdır, milli iradeye açık bir müdahaledir” dedi.

Milletvekili Gökcan: Mektup Da Doğru, Adres De Doğru… O Adres De Chp Menteşe Belediyesidir.

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM Genel Kurulu’nda Gündem Dışı söz alarak, çimento fabrikası kurulması için Menteşe Belediyesi’nce ruhsat verilmesini eleştirdi.

“2022 yılı, bizim en parlak yılımız olacak”

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM Genel Kurulu’nda CHP Grup önerisinin aleyhinde bir konuşma yaptı. Gökcan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi, 2022 yılı, bizim en parlak yılımız olacak, 2023’e de böyle gireceğiz” dedi.

Milletvekili Gökcan, Fethiye iş dünyasına geçmiş olsun dileklerini iletti

Muğla AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na (FTSO) ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasına geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, Oda yönetimlerinin yangın felaketinin yaralarının sarılmasıyla ilgili taleplerini aldı.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan, “Enerji yatırımlarımız devam ediyor”

Muğla AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Muğla’nın enerji yatırımlarına ilişkin açıklama yaptı.

Mete, “Seydikemer hak ettiği yere gelecektir” 

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve beraberindeki heyet, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti. Seydikemer'in çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğu için şanslı olduğunu dile getiren Mete, “Sayın Belediye Başkanımız Yakup Otgöz Seydikemer için gece gündüz çalışıyor. Sık sık Ankara’ya giderek yatırımları yakından takip ediyor. Seydikemer hak ettiği yere gelecektir” dedi.

Mete, “Yeni yönetimle hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız” 

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 7. Olağan Kongre sürecinde ilçe programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Seydikemer’deki delegeler ile bir araya gelen İl Başkanı Mete, “1 Şubat’ta yeni bir yönetimle beraber 2023 hedeflerine ulaşmak üzere çalışmalarımıza başlayacağız” ifadelerini kullandı. 

Muğla’mızda aşı uygulaması başladı

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ile birlikte Muğla’da aşı çalışmalarının başlaması vesilesiyle MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Menteşe Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Yatağan'ın 56 yıllık hayali gerçekleşiyor

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan yapımı devam eden Girme Barajı’nda incelemelerde bulundu.

Hıdır Fethiye’de Partililer ile bir araya geldi

AK Parti’den Muğla Büyük Şehir Belediye başkanı adayı olması beklenen Muğla AK parti eski milletvekillerinden Dr. Mehmet Nil Hıdır; geçtiğimiz hafta sonu Seydikemer ve Fethiye’yi ziyaret etti. AK Parti Fethiye İlçe başkanlığında partililerle bir araya gelen Mehmet Nil Hıdır konuşmasında “Muğla’da bir iktidar değişikliği zamanı ve Muğla’nın AK parti ile buluşma günü gelmiştir. Muğla’nın mutlaka yeni bir iktidara ihtiyacı vardır” dedi. Ziyarete katılan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’de; AK Parti genel merkezi tarafından belirlenen AK Parti Fethiye ilçe teşkilatının yeni yönetim kurulunu açıkladı. AK Parti İl Başkanı Kadem Mete konuşmasında; 20 Ocak 2019 tarihinde genel merkezimiz tarafından Muğla Büyük Şehir ve 13 ilçenin belediye başkanları adaylarının açıklanacağını söyledi.

AKDENİZ PARLAMENTER ASAMBLESI (AKDENİZ-PA) ORTA DOĞU GÖREV ZİYARETİ

Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) Orta Doğu Görev Ziyareti çerçevesinde Muğla AK Parti Milletvekili ve AKDENİZ-PA Türk Grubu Başkanı Hasan Özyer’in Başkanlığında AKDENİZ-PA Türk Grubu Komisyonu Üyeleri Amman’daki Suriye Göçmen Kampını ziyaret etti.