Muski̇, Haberleri

Muski̇, Haberleri

MUSKİ, Menteşe’de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, su konularında yaşanan sorunların çözülmesi, altyapı ihtiyaçlarının belirlenmesi ve vatandaşların taleplerinin alınması için muhtar toplantılarına başladı. İlk toplantı Menteşe mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirildi.

En Büyük Güneş Enerji Santrali

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ege Bölgesi’nde resmi kurumlar tarafından yapılan ve elektrik üretim kapasitesi açısından en büyük 3’üncü Güneş enerji santrali olan Denizova GES tesisini hizmete açıyor. Cuma günü saat 11:00’de açılacak olan tesis yıllık 3 bin 230 hanenin elektriğini karşılayabilecek enerji üretilecek.

MUSKİ 67 bin arızaya müdahale etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri vatandaşlara kesintisiz su sağlamak için geçtiğimiz yıldan bu yana yaklaşık 67 bin arızaya müdahale etti.

MUSKİ, Mumcular Atıksu Arıtma Tesisi Kapasitesini 4 Kat Arttırıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Mumcular Mahallesinde bulunan Atıksu Arıtma Tesisinin kapasitesini 4 kat arttırıyor. Böylelikle günlük 2 bin 500 kişiye arıtma hizmeti sunan tesis, yapılacak olan proje ile 10 bin kişiye hizmet verebilecek.

MUSKİ, Balavca Deresinde 6 Bin Metrelik Temizlik Çalışması Başlattı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas’ın Balavca Deresinde temizlik çalışması başlattı. Derede kötü kokunun önlenmesi ve akışkanlığın sağlanması amacıyla yaklaşık 6 bin metrelik temizlik çalışması yapılacak.

MUSKİ, Su Sorunlarını Sahada Tespit Ediyor

MUSKİ Genel Müdürü Yılmaz Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla ilçeleri ziyaret etmeye ve buralarda çeşitli STK, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek su sorunlarının çözümü için fikir alış verişi yapmaya devam ediyor.

MUSKİ, 10 yılda Muğla’dan Artvin’e kadar temizledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri Muğla genelinde bugüne kadar yaklaşık Bin 600 kilometrelik dere temizliği yaparak Muğla ile Artvin arası kadar bir mesafede temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MUSKİ ekipleri bayram mesaisinde

MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmeleri için dokuz günlük tatil sürecinde teyakkuz halinde olacak. Bayram süresince sahada hizmet verecek olan ekipler içme suyu, sayaç ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale edecek.

Fethiye Ölüdeniz’de Bölgesel Sektör Sorunları Değerlendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Ölüdeniz bölgesel toplantısında, Ölüdeniz’de faaliyet gösteren işletme sahipleri Muğla Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı, MUSKI, Fethiye Belediyesi ve Jandarma yetkilileri ile bir araya gelerek talep ve önerilerini birebir aktardı.

MUSKİ’den fatura ödeme tarihi açıklaması

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (MUSKİ) tarafından yapılan açıklamada, su faturalarının aynı ayda iki defa tahsil edildiğine yönelik sosyal medya paylaşımlarına açıklık getirildi.

Muğla Büyükşehir’den Güneş Enerjisine Yatırım

Muğla’da yenilenebilir enerjiye büyük yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi GES yatırımlarından en önemlisini Menteşe ilçesi Denizova Mahallesi’nde hayata geçiriyor. 109 Milyon TL yatırımla hayata geçirilecek Güneş Enerji Santrali 5 MWe (6,22 MWp) kurulu güce sahip olacak.

Milas’ın 5 Mahallesine ek içme suyu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri içme suyu sıkıntısı yaşayan bölgelerde gerçekleştirdiği çalışmalarına devam ediyor.

Su Sondajlarla Sağlanacak

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen, Bodrum’a su sağlayan barajların kapanmasının ardından ilçeye suyun nasıl sağlanacağıyla ilgili açıklama yaptı.

Ek İçme Suyu Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü İl genelinde sürdürdüğü ek su sağlama çalışmalarına devam ediyor.

İsale hattına MUSKİ müdahale etti

 Bodrum’da ana içme suyu hattında arıza meydana geldi. Bodrum’un farklı noktalarında su kesintilerine sebep olan arızaya MUSKİ ekipleri tarafından müdahale edilirken hatların sürekli patlaması ile ilgili açıklama geldi.

Büyükşehir yoğun mesai harcadı

Muğla’nın birçok farklı noktasında yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle özellikle yeraltı su kaynaklarıyla içme suyu sağlanan bölgelerde suyun depolara aktarılmasında elektrikli pompalar kullanıldığı için su sağlanması olumsuz etkilendi.

Su kesintisi saatler sürebilir

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Bodrum’un bazı mahallelerinde 2 gün boyunca su kesintisi yaşanabileceği belirtti. 

GÜMÜŞ, “BU GİDİŞATA BİRİ DUR DEMELİ”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu katı atık bedelleriyle ilgili bir açıklama da Memleket Partisi Menteşe Kurucu İlçe Başkanı ve Memleket Partisi Menteşe Belediye Meclis Üyesi Ferah Gümüş’ten geldi. 

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı'nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi'nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

ATATÜRK CADDESİ TRAFİĞE AÇILDI

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile devam eden çalışmaların ardından Atatürk Caddesi trafiğe açıldı.

ÜST YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bayram tatili nedeniyle 9 gün ara verilen yol yapım çalışmaları Köprübaşı Mevkii’nde devam ediyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgede parke yapım çalışması başladı.

KÖPRÜBAŞI’NDA YOL ÇALIŞMASI

9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca ara verilen Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Köprübaşı Mevkii’nde devam ediyor.

Atatürk caddesi trafiğe açıldı

Atatürk Caddesi üzerindeki altyapı çalışmaları ve asfaltlama işlemi tamamlandıktan sonra trafiğe açıldı. Atatrü Caddesi’nin trafiğe açılması ile Çarşı Caddesi’de eski düzeninde ki gibi tek şerite döndü.

Fethiye’deki arızaya MUSKİ’nin müdahalesi devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Fethiye kanalizasyon şebekesi ana hattı üzerinde meydana gelen arızaya müdahalesini sürdürüyor.

Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde ADM Elektrik Dağıtım AŞ., MUSKİ, Telekom ve Vodafone kurumlarının Atatürk Caddesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmaları tamamlandı. Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt dökümü yapımı başlandı. Atatürk Caddesi’nde süren sıcak asfalt çalışması salı gününe ( 05 Temmuz 2022) kadar tamamlanacak.

Yol yapım çalışmaları sürüyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında Kurban Bayramı’na yetişmek için hızlanıldı. Atatürk Caddesi üzerindeki çalışmalarda sona yaklaşılırken Pürşah Bey Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları da başladı.

Yol çalışmaları bayrama biter mi?

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi'nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi'nde devam ediyor. Bayram tatilinin 9 güne çıkması yol çalışmalarının 9 Temmuz’da ki Kurban Bayram öncesinde tamamlanmasını daha önemli hale getirdi.

YOL ÇALIŞMASINDA SON EVRE

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi'nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi'nde devam ediyor.

Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları farklı noktalarda devam ediyor.

Yol yapım çalışmaları devam ediyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ işbirliği ile başlayan kanalizasyon kolektör hattı çalışması nedeni ile 22 metrelik yolun bir kısmı trafiğe kapalı durumda bulunuyor.