Mutlu Haberleri

Mutlu Haberleri

Zeytinyağı kalite ödülleri sahiplerini buluyor

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2019 yılında başlatılan ‘Zeytinyağı Kalite Ödül Yarışması’ ödül töreni 14 Mayıs’ta (yarın) Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bahçesinde yapılacak.

Başkan Ünlü, Büyükelçi Morris’i ağırladı

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve heyeti, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü ziyaret etti.

Başkan Karaca’dan Engelliler Haftası Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Muğla’da üniversite öğrencileri çocuklara tiyatro oyunu sergiledi

 Muğla Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi gönüllü gençleri çocuklara müzikli çocuk tiyatrosu sergiledi.

Erçevik, ‘Önemli bir etkinlik’

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarış direktörü Mutlu Erçevik, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Esat Bakırcı, “Farklı galip gelince ayrı mutlu olduk”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 35.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Otgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.”

Başkan Köksal’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak; Ramazan Bayramının sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini diledi.

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Marmarisliler baharın keyfini çıkarıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının 20 derece civarında olması ile vatandaşlar sahillere akın etti. Yürüyüş yapanların yanı sıra, sezona hazırlanan turizmciler de yeni sezondan umutlu olduklarını belirttiler.

Kökten, Mimarlar Odasını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Mutlu Sergen Önver ve ekibini ziyaret etti.

Akdenizli: “Seydikemerlilerin Mutluluğu İçin Durmadan Çalışacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına Çatak, Dere ve Çökek Mahallesinde devam etti. Başkan Akdenizli, mahalle toplantılarında yaptığı açıklamada; “Sizlerin mutluluğu için durmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi.

Özmen, ‘Gol attığım için mutluyum’

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV’ye konuştu.

İkbal Gürpınar Seydikemerlilerle Buluşacak

Seydikemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın konuşması olarak katılacağı “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşi 6 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.

Seydikemer, Nikah Salonu İçin Gün Sayıyor

Seydikemer’de ilk olma özelliği taşıyan ve Eşen Çayı kenarına yapılacak Nikah Salonu projesinde inşaat çalışmaları başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’de mutluluğu ‘Evet’ diyecek olan çiftlere, güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz” dedi.

Başkan Akdenizli, Depremzede Aileye Destek Oldu

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli; “Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Vali Akbıyık’tan Eğitim-Öğretim İkinci Yarıyıl Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, 2023-2024 eğitim ve öğretim ikinci yarıyılının başlaması nedeniyle yayımladığı mesajında eğitim sürecinin, toplumları oluşturan bireylerin yetişmesinde, bu bireylerin geleceğe ilişkin umutlarının korunmasında, toplumsal mutluluğun, birlik ve beraberliğin sağlanmasında, ülkelerin medeniyet yarışında ön sıralarda yer almasında çok önemli olduğunu açıkladı.

Üniversite öğrencileri, "Çocuklar Mutlu Olsun" Diye Oyuncak Yapıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Şahidi Kız Öğrenci Yurdu'nda yürütülen proje çerçevesinde yapılan ürünler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk polikliniğinde tedavi görmekte olan çocuklara hediye edilecek.

Yarıyıl Tatilinde Öğrencilere Tiyatro Gösterimi

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler için Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu ‘Mutluluk Denince Akla’ tiyatro oyununu 25-26 Ocak tarihlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde seyircisi ile buluşturdu.

Yerli Ve Milli Parti Muğla İl Başkanlığı Açılıyor

Yerli ve Milli Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı hizmet binalarının açılışı, Genel Başkan Teoman Mutlu, genel başkan yardımcıları, il ve ilçe teşkilatının katılımıyla 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Vali Akbıyık Yaralı Üsteğmen’i Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak ile Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü saldırısında yaralanan, tedavisinin ardından Köyceğiz'e ailesinin yanında dönen Üsteğmen Mutlu Duran'a ve Irak Hakurt bölgesinde görevdeyken patlayıcı madde kazası nedeniyle yaralan ve tedavisinin ardından ailesinin yanına dönen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Acar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Marmaris Turizmde Atağa Geçti

Göreve geldiği ilk günden beri turizmi 12 aya yaymak için büyük gayret gösterdiklerini söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bugün bunun sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Oktay, “Tüm paydaşlarımızla birlikte çok çaba harcadık. Marmaris’te sezon artık erken açılıp geç kapanıyor, ayrıca kültür ve spor turizmi de ilerleme kaydediyor” dedi.

Demirel Seçim Çalışmaları Kapsamında Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Başkan Oktay esnaflarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yılın son mesai gününü esnaf ziyaretlerine ayırdı. Sevgi Yolunda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Oktay, herkese mutlu bir yıl diledi.

Başkan Akdenizli, Yeni Yılı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Başkan Oktay, “2024 umudun yılı olacak”

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 2023 yılında birçok acıyla yüreklerimizin yandığını belirterek, “2024 yılının acıları dindirip güzellikler getirmesi umuduyla tüm vatandaşlarımıza barış, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Patili Dostlar Marmaris'te Çok Mutlu

Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, patili dostlar için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bakımevi onlara sahiplenmeyi bekledikleri dönemde onlara sıcak bir yuva olurken sokakta yaşayan canlıların da beslenmelerine destek oluyor.

Marmaris’te ‘İklim Krizi Ve Sürdürülebilir Turizm ‘ Konulu Panel Yapıldı

Marmaris Ticaret Odası (MTO) tüm dünyayı etkisi altına alan ve turizm sektörünü oldukça yakından ilgilendiren ‘İklim Krizi’ ile ilgili bir panel düzenledi.

Başkan Oktay: "Marmaris'e Huzuru Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz"

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Beldibi Mahallesi’nde düzenlenen ‘Halk Kürsüsü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Oktay, “Seçim döneminde en büyük projemiz huzuru getirmekti. Bunu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.