Özmen, 'Gol attığım için mutluyum'

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV'ye konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. haftasında 68 Aksaray Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşmada gol atan tecrübeli stoper Sezer Özmen, mücadeleyi değerlendirdi.

Sezer Özmen, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Maçın zor geçeceğini biliyorduk, rakibin ön alan baskısıyla başlayacağını biliyorduk ona göre çalıştık. Tabi ilk yarıda takım olarak istediklerimizi gerçekleştiremedik bunun bilincinde ilerleyebildik. İçerde aldığımız hocamızın vermiş olduğu direktifleriyle biraz daha cesaretlendirmesi ile ikinci yarıda oyunu 5 dakika, 5 dakika uzatmayla 50. dakikasında çok üstün bir taraf olan bizdik bunu da skorlara yansıttık.

Mutlu oldum gol attığım için… ayrıyeten benim golüm ile beraber ardından gelen penaltı golü ile birlikte maçı kazanmamız bizler için ayrıca mutluluk verdi. İnşallah bizler biraz zoru seviyoruz sanırım mağlup durumda olup sonradan maçı kazanıyoruz. İnşallah biraz daha bunları yaşamadan maçın genelinde daha iyi oynayıp daha hızlı şekilde kazanan taraf olacağız. Bunun için çalışıyoruz emin adımlarla ilerliyoruz taraftarımız de bu gün ki galibiyet armağan olsun. 

Her maç zor, kolay bir maç yok direktifte görüyoruz. Şimdi bu maçın sevincini bu gün yaşayacağız yarından itibaren de İskenderunspor maçına hazırlıklarımıza başlayacağız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN