Kökten gezilerine devam ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, gezilerine devam ediyor. Mahalleleri dolaşarak halkın sorunlarını dinlediklerini belirten Başkan Adayı Kökten, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Çatalarık Köprüsü’nden başlayan ve Yeni Mahalle istikametinde esnaf ziyaretinde bulunan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çocuklara top hediye etti. Fethiye’nin 41 mahallesinde ciddi sorunlar olduğunun altını çizen Başkan Adayı Kökten, bu beklentileri karşılamak adına özverili bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

 Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Ziyaret ettiğimiz mahallelerde halkımızın yoğun bir ilgisi ile karşılaşıyoruz. Bu bizleri mutlu ediyor. Sohbet edip, beklentilerini anlatıyorlar.

Kökten gezilerine devam ediyor

Halkımız hizmet bekliyor. Fethiye’nin 41 mahallesinde ciddi sıkıntılar var. Bizler bu beklentiyi karşılayacağımızın sözünü veriyoruz. Mahallelerimizde gençlerimiz benimle fotoğraf çektirmek istiyor. Onlara da yönelik projeler hazırladık” dedi.

Kökten gezilerine devam ediyor

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN