Nevşehir Haberleri

Nevşehir Haberleri

Nevşehir’de Anadolu Basın Buluşması yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Mardin Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği Anadolu Basın Buluşmaları’nın ikincisi Nevşehir’de yapılıyor.

NEVŞEHİR’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI, RECEP TAYYİP ERDOĞAN

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi milletvekili aday adayları başvurularını yapmaya devam ederken, Recep Tayyip Erdoğan isimli genç de aday adaylığı için AK Parti'ye başvuruda bulundu

Alper Balcı Fethiye Kaymakamlığı’na Atandı

Nevşehir Ürgüp Kaymakamı iken gönüllü olarak Hendek Operasyonlarını yönetmek üzere bölgeye koordinatör olarak görevlendirilen Efsane Kaymakam Alper Balcı’nın yeni görev yeri Fethiye oldu.

Fethiyespor Maksut Birben’i renklerine kattı

3. Lig 3. Grupta Liderliğini sürdüren Fethiyespor, ara transferde Nevşehir Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Maksut Birben'i renklerine kattı.

Fethiyespor kupaya veda etti 3-0

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur etabında 3. Lig 1. Grup takımlarından Nevşehir Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar rotasyonlu bir kadro ile çıktığı karşılaşmayı 3-0 kaybetti ve kupadan elendi.

Fethiyespor kupa maçında (bugün) Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme turu mücadelesinde deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Gazi Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 14.30'da başlayacak.

KGYS genişleme, modernizasyon ve sistem performansı artırım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından, Nevşehir İli Merkez ve İlçeler KGYS Genişleme Modernizasyon ve Sistem Performansı Artırım İşi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir

Kazan dairesi brülör ve boyler onarımı yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü Kazan Dairesi Brulör Ve Boyler Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

At ve köpek yemi satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, J. At-Köpek Eğitim Merkezi(Jakem)(Nevşehir) İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, 7 (YEDİ) Kısımlı Muhtelif At Ve Köpek Yemi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İlaçlama hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Nevşehir Özel İdaresi Su Ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Nevşehir İli Sınırlarında bulunan 153 Köye ait Biyosidal ilaçlama uygulaması ile Kızılırmak nehrinin Simullium SPP Mücadelesi uygulaması hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Atlı Jandarmalar Ölüdeniz’de Görev Yapıyor

Türkiye’nin ve dünyanın en gözde plajları arasındaki Ölüdeniz’de atlı jandarma timi görev yapıyor. Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığından (JAKEM) geçici görevle gelen ve Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı bünyesinde oluşturulan geçici at merkezinde kalan atlı jandarmalar, mavi bayraklı Ölüdeniz ve Kumburnu Plajında devriye gezerek; hem güvenliği sağlıyor hem de plajlarda renkli görüntüler oluşturuyor.

FETHİYE’Lİ BOKSÖR KIZ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU…

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 21 ve 27 Ocak 2018 tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına katılan Fethiyeli Boksör kız Dilara Demirtaş; Türkiye 3’cüsü oldu…