Okuttu Haberleri

Okuttu Haberleri

Fethiyeli Koyuncu Ailesinin Deprem Acısı

Yaklaşık bir yıl önce Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası, Hatay’da 8 katlı apartmanda polis oğlu, ikiz torunu ve gelini yıkılan evlerinin enkazı altında kalırken, 6 Şubat'tan bu yana canlarına bir türlü kavuşamayan Fethiyeli Koyuncu ailesi, DNA örneği verilmesine rağmen bulunamayan evlatları ruhuna Mevlid-i Şerif okuttu.

Denizden tuttuğu balıklarla 5 tane çocuk okuttu

Fethiye ilçesinde 20 Yıldır balıkçılık yaptığını belirten Fatma İlhan tuttuğu balıklardan elde ettiği gelirle 5 çocuğunun da eğitim masraflarını karşıladığını ifade etti. 

MARMARİS'TE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DAĞITILDI

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde can verenler için lokma dağıtarak, Kur'an-ı Kerim okuttu. Belediye ayrıca ilçeye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarına daha rahat karşılayabileceği bir merkez açtı.

Çiftçiler lokma döktürdü

Döviz kurunun artması ile yükselen üretim maliyetlere rağmen bu yükselişin ürettikleri ürünlere yansımadığını protesto etmek ve kurak geçen mevsimde yağmur yağması için dua etmek amacı ile bir araya gelen sosyal medya üzerinde kurulan Karaçulha Çiftçi Birliği üyeleri Karaçulha Sebze ,Meyve Hali’nde lokma döktürüp Kuran’ı Kerim okuttular.

3 gün arayla yakınlarını kaybetti

Fethiye Metro Seyahatin yönetici Cenk Kurt 3 gün arayla yakınlarını kaybetti. Kurt,3 gün arayla vefat eden kayınbabası ve annesi için otogarda lokma döktürüp, mevlit-i şerif okuttu.

Şehitler İçin Mevlidi Şerif Okutuldu

Fethiye Ülkü Ocakları İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen hain terör saldırısında şehit düşen Polisler ve vatandaşlar ile tüm şehitlerimiz için Merkez Yeni Cami’de Mevlidi Şerif okuttu. Mevlidi Şerif’e; Fethiye Ülkü Ocakları yönetimi, Ülkücü camiaya ait kişiler ve 26. Dönem MHP Milletvekili Adayı Nuri Öztürk, MHP Fethiye ile Seydikemer ilçe yönetimleri katıldı. Mevlidi Şerif’ten sonra Fethiye Ülkü Ocakları başkanı Emre Tekcan açıklamada bulundu.