Olağan Toplantı Haberleri

Olağan Toplantı Haberleri

Fethiye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Fethiye Belediyesi ilk olağan Meclis toplantısını arefe günü gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk Meclis oturumunda çeşitli komisyonların asil ve yedek üyeleri seçildi.

FTSO Meclisi, Yönetim Kurulunu İbra Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Şubat Olağan toplantısında FTSO Yönetim Kurulu’nun 2023 yılı hesaplarını oy birliğiyle ibra etti.

MUTSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

MUTSO aylık olağan toplantısında, Akademik Danışman Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık tarafından Türkiye ekonomisi genel değerlendirilmesi ve 2024 öngörüleri aktarıldı.

YÜKSEK İSTİŞARE KURULUNDAN MARKALAŞMANIN ÖNEMİNE İŞARET

MUTSO Yüksek İstişare Kurulu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Aralık ayından itibaren yapılan çalışmalar aktarılırken, talep edilen öneriler değerlendirildi.

ÇİN'DEN FETHİYE’YE TİCARİ İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Fethiye Belediye Meclisi’nin geçen Kasım ayında gerçekleştirilen olağan toplantısında dostluk ve işbirliği imzalanması kararlaştırılan Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı, Fethiyeli işadamlarını Çin’i ziyaret etmeleri ve iki bölge arasında ticari ilişkileri geliştirme çağrısında bulundu.

MUTSO’ DA PLANLAMA İMAR VE YAPILAŞMA KOMİSYONU TOPLANDI

Muğla’nın değerini yükseltmek, planlama, imar ve yapılaşma konularında kurumlar nezdinde yürütülen işleyişlere katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Planlama, İmar ve Yapılaşma Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. 

SEYDİKEMER TARIMA DAYALI İHTİSAS OSB’DE SON DURUM DEĞERLENDİRİLDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Olağan Toplantısı’nda projede gelinen son durum değerlendirildi. Toplantıya katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, projede önemli aşamaların birer birer geçildiğini söyledi.

MUTSO ORGAN SEÇİMLERİ 15 EKİM’DE YAPILACAK

Meclis 56’ncı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Oda organ seçimleri 15 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

Marmaris Belediyesi 2021 yılı faaliyet raporu kabul edildi

Marmaris Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan toplantısında Belediye'nin 2021 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 'Marmaris olarak dimdik ayaktayız. Geleceğe umutla bakıyoruz' dedi.

MUTSO meclisi olağan toplantısını gerçekleştirdi

MUTSO Meclisi aylık olağan toplantısını meclis üyeleri, komite başkanları ve disiplin kurulunun katılımıyla gerçekleştirdi. SGK İl Müdürü Ahmet Ekecan ile Psikolog Özge Karakuş bu ay ki toplantının konuğu oldular.

Seydikemer Belediye Meclisi olağan toplantısını gerçekleştirdi

Seydikemer Belediye Meclisi, nisan ayı olağan meclis toplantısında Seydikemer’e yapılacak ‘Millet Bahçesinin’ görüşmelerini yürütmesi için Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e yetki verildi

Öztürk, değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu, parti merkezinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı toplantının gündeminde; Fethiye Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı ile Fethiye Belediyesinin 2020 yılı faaliyet raporu vardı. AK parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk açıklamasında; AK Parti hükümetinin Fethiye’de yapmış olduğu yatırımlar hakkında da bilgi verdi.

Meclis üyelerinden işgaliye ücretlerinin düşürülmesine red oyu

Fethiye Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısında bir dizi karar aldı. Mart ayı meclis toplantısında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanlığının korona virüs salgınından dolayı Ölüdeniz Mahallesi semt pazarı esnaflarının işgaliye ücretlerini ödemekte zorlandığından dolayı düşürülmesini talep etmişti. İşgaliye ücretlerinin bin 400 TL’den 500 TL’ye düşürülmesini talep ederken, talep belediye meclisi tarife komisyonuna gönderilmişti. Komisyon raporu Fethiye Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz gün yapılan toplantısında komisyon başkanı Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı tarafından okunarak; işgaliye ücretlerinin 500 TL’ye düşürülmesi talebinin reddine karar verildiği bildirildi. Konuyla ilgili olarak meclis üyelerinin diğer pazarlar ile emsal teşkil edilebileceğinden dolayı oy birliği ile red kararı verildiği ifade edildi.  

‘Jiletli tel’ kullanımı yasaklandı

Fethiye Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısında hayvanseverleri sevindirecek örnek bir karar alındı.

Ftso Meclis Üyelerine “Yönetim Becerileri Eğitimi” verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısı öncesinde Eğitmen ve Danışman İlker Kaldı, FTSO Meclis üyelerine online “Yönetim Becerileri” eğitimi verdi.

KAYAKÖY’ÜN İMAR SORUNU GÖRÜŞÜLDÜ

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu’nun Eylül ayı olağan toplantısında Fethiye’nin önemli turizm bölgelerinden olan Kayaköy’ün imar planı ele alındı.

FETHİYE’NİN TURİZM SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Sekretaryası Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından yürütülen Fethiye Turizm Konseyi, Eylül ayı olağan toplantısında Ankara’ya gitme kararı aldı. Toplantıda ana gündem maddesi olarak, 9 Günlük Kurban Bayramı tatili boyunca yaşanan yoğunluk ve yaşanan sorunlar ele alındı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye Belediyesi Başkanı Behçet Saatcı’nın da katıldığı toplantıda turizm sorunları tüm yönleri ile ele alındı, çözüm önerileri değerlendirildi.

TURİZM KONSEYİ AFYON VE ŞANGHAY’A HAZIRLANIYOR

Sekretaryası Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Fethiye Turizm Konseyi, Ağustos ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ana gündem maddesi olarak, bir ayağı Afyonkarahisar’da yapılacak olan Dünya Motokros Şampiyonası’nda gerçekleştirilmesi planlanan tanıtım faaliyetleri değerlendirildi.

Üniversiteye Dönüşümü İçin Başvurulacak

Mart ayı olağan toplantısını yapan Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’de açılan 3 fakültenin üniversiteye dönüşmesi için Ankara’ya talepte bulunacak.