Olağanüstü Toplantı Haberleri

Olağanüstü Toplantı Haberleri

FTSO, Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Muğla Teknopark Yönetici Anonim Şirketi 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Akbelen için direnen İkizköylüler Ankara'ya gitti

Akbelen Ormanı'nda yaşanan ağaç kesimine direnen İkizköylüler Ankara'ya ulaştı. İkizköylüler ve çevreciler, TBMM Genel Kurulu’ndaki Akbelen gündemli olağanüstü toplantıya izleyici olarak katılacak.

Başkanvekili Günaydın: “TBMM'yi 8 Ağustos günü olağanüstü toplantıya çağırıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni önümüzdeki Salı günü, yani 8 Ağustos günü olağanüstü toplantıya çağırıyoruz.” dedi.

Rüşvet İddiası Yargıya Taşındı

Geçtiğimiz gün bir internet haber kanalında yayınlanan “CHP teşkilatını karıştıran "rüşvet" iddiası” adlı haber nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe başkanlığı iddiaları yargıya taşıma kararı aldı. Yayınlanan haber ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu “CHP yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte bir olağanüstü toplantı gerçekleştirip derhal bu ilgili şahıslarca Cumhuriyet Başsavcılığımız nezdinde suç duyurusunda bulunduk” dedi.