FTSO, Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Muğla Teknopark Yönetici Anonim Şirketi 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı'na katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığı yaptığı genel kurula Muğla Teknopark Yönetim Kurulu ile ortaklar katılım sağlayarak gündem maddelerini oyladı.  

Genel kurul toplantısının hayırlara vesile olmasına dileyen Başkan Çıralı,Muğla Ticaret ve Sanayi Odasının da aralarında bulunduğu 52 kurucu üyenin imzasıyla 2016 yılında kurulan Muğla Teknopark’ın bölgenin uluslararası rekabet gücünün artırılması yolunda çok önemli görevler üstlenmesini beklediklerini kaydetti.

Teknoparkın ARGE ve yenilik faaliyetleri için bir cazibe merkezi olmasını isteklerinin altını çizen Başkan Çıralı, “Teknolojik yatırım ve girişimciliğin desteklenerek ithalata olan bağımlılığın azaltılması Muğlamız özelinde en büyük önceliğimiz. Bölgemizde teknolojik ürünlerin geliştirilmesini ve ticarileştirmesini istiyoruz. Teknoparkın bu konudaki çalışmalarını destekliyoruz. Yerel kaynaklara dayalı enerji üretiminin artırılması ayrıca enerji verimliliğine yönelik çalışmalarda teknoparkımız bünyesinde yürütülüyor. Amacımız ülkemizin ve bölgemizin ARGE ve yeniliğe dayalı teknolojik altyapısını güçlendirmek, yeni teknolojiler geliştiren ve üreten girişimcilere ve araştırmacılara olanaklar sunmaktır.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN