Organize Haberleri

Organize Haberleri

Muğla'da hafızlık il finali gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Muğla İl Müftülüğü tarafından organize edilen Kur'an Kursları arası "Hafızlık Yarışması"nın il finali, İl Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Muğla'da eğitim kurumları yöneticilerine yönelik gelişim semineri başladı

Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün himayelerinde organize edilen “Eğitim Kurumları Yönetici Gelişim Semineri” başladı.

Muğla'nın Fenomeni Apoliptus'tan Yörük kültürüne önemli destek

Muğla’nın sevilen fenomeni Apoliptus, Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 11. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fethiye Rotary Kulübü 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı’nda Bir Araya Geldi

Fethiye Rotary Kulübü tarafından Denizatı Restoran’da toplantı düzenlendi. Organize edilen toplantının konusu ise “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” oldu. Programa katılan Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ise günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Seydikemer TDİOSB Yatırımcılara Açılıyor

Türkiye’nin ilk süt OSB’si olan Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi projesinde (TDİOSB) 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren parsel ön tahsis çağrısına çıkılıyor. Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verilen başvurular 30 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.

Hamza Hamzaoğlu, ‘Şampiyonluğu kutladık’

Galatasaray eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen programa katıldı. “Burada olmaktan çok mutluyum” diyen Hamzaoğlu, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek açıklamada bulundu.

Seydikemer’de Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Gençlik Haftası'nda gönüllü gençler lavanta ekti

 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ula Kaymakamlığı işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Gökova Akçapınar Mahallesi’nde gönüllü gençler lavanta ekimi gerçekleştirdi ve otantik çocuk oyunları şenliği düzenlendi.

Bodrum’da yeryüzü çocuklarla, gökyüzü uçurtmalarla şenlendi

 Bodrum’da geleneksel hale gelen ve bu yıl 18.’si düzenlenen uçurtma festivali binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti. Eğitim yararına organize edilen programda yeryüzü çocuklarla, gökyüzü ise uçurtmalarla şenlendi.

Marmaris’te Hıdırellez kutlandı

 Bolluğun ve bereketin müjdecisi Hıdırellez, Marmaris’te coşku ile kutlandı. Marmaris Belediyesi’nin organize ettiği etkinliklerde vatandaşlar sahilde yakılan ateşlerin üzerinden atladı, dilek diledi.

Ula’da 150 sporcu ile bisiklet yarışması gerçekleştirildi

 Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Ula Karabörtlen mevkiinde yapılan 'Bisiklet Yarışı'na yaklaşık 150 sporcu katıldı.

Başkan Akdenizli’den Seydikemerli Kadınlara Eğlence Jesti

Seydikemerli kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Seydikemer Belediyesi tarafından organize edilen Kadınlar Matinesinde doyasıya eğlendiler. 

Bodrum’da Dev Bisiklet Organizasyonu İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye Geneli İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Muğla olmak üzere sadece 6 ilde organize edilen Garanfondo Bisiklet Yol Yarışı 4. uzun ve kısa parkur olmak üzere 2 ayrı etapta 10 Mart tarihinde Bodrum’da pedallanacak. Kısa ve uzun parkur olmak üzere iki ayrı rotada gerçekleştirilecek yarış; Tüm Türkiye’nin yanı sıra Dünyanın değişik ülkelerinden Bisiklet tutkunlarını Bodrum’da ağırlayacak.

Gerenkuyu çocuklarla daha temiz

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesinin organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının üçüncüsü yapıldı.

‘Fare Kapanı’ Muğla’da İzleyici İle Buluşuyor

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Tiyatrosu’nun oynadığı ‘Fare Kapanı’ tiyatro oyunu Muğla’da izleyici ile buluşuyor.

Belediyeden Öğrenciler İçin Sinema Günleri

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda eğitim alan öğrenciler için sinema günleri organize edildi.

Başkan Çıralı, Fethiye Ve Seydikemerli Yatırımcıları Seydikemer Tdiosb’ye Başvuru Yapmaya Davet Etti

Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın da katıldığı toplantıda, yatırım yapmakta istekli firmaların belirlenmesi amacıyla ön talep toplanması konusu görüşüldü. Alınacak ön taleplerde Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verileceğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, başvuruların Türkiye’nin her yanından bölgeye yatırım yapmak isteyen firmalara açık olduğunu belirterek Fethiye ve Seydikemerli tüm yatırımcıları Seydikemer TDİOSB'ye başvuru yapmaya davet etti.

Başkan Aykaç, Muğla'nın Sorunlarını Bakan Bolat'a İletti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği 2023 Yılı Değerlendirme ve 2024 Yılı Beklentileri Programı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve Bakan Yardımcılarının katılımları ile gerçekleştirildi.

Marmaris Polisi 159 Bin 744 Şişe Bandrolsüz İçki Yakaladı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Marmaris KOM Büro ekipleri kaçakçılık ile mücadele çalışmaları dahilinde operasyonlara devam ediyor. Ekipler son operasyonda 159 bin 744 şişe bandrolsüz alkollü içecek yakaladı. Olayla ilgili 1 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Yunus Emre Camii’nde Sabah Namazı İçin Buluştular

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü'nün değişik camilerde organize ettiği sabah namazı buluşmalarına Merkez Hacılar Yunus Emre Camii ile devam edildi.

“Şahinler” Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde düzenlenen "Kafes-27" operasyonunda "Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da yer aldığı 15 şüphelinin gözaltına alındığını belirterek, operasyona devam edildiğini bildirdi.

FTSO'da eğitime 47 kişiden katılım

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından organize edilen ‘Finansal Para Yatırım Araçları ve Bunlara Yatırım Yapma Yöntemleri Eğitimi’ yoğun katılımla gerçekleşti. Prof. Dr. Yusuf Kaderli ve Doç. Dr. Ali Petek’in konuşmacı olarak katıldığı eğitimde finansal yatırım araçlarının kullanımı ve yatırım yapma konularında detaylı bilgiler verildi.

FTSO’da ‘Toplantı Yöntemleri Eğitimi’ Düzenlendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından organize edilen ‘Toplantı Yöntemleri Eğitimi’ne FTSO Meclis Üyeleri ve FTSO çalışanlarından 17 kişi katıldı.

Seydikemer TDİOSB etüd, proje ve mühendislik sözleşmesi imzalandı

Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Köyceğiz'de satranç turnuvası yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu Yemek Salonunda; Muğla GSİM ve Köyceğiz Satranç İlçe Temsilciliğinin organize ettiği; Köyceğiz 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası yapıldı.

"Kafes Operasyonları" ile “Germiciler” suç örgütü çökertildi

Muğla’da düzenlenen ‘Kafes’ operasyonları çerçevesinde, elebaşılığını Hakan Germici’nin yaptığı ve ‘Germiciler’ grubu olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda aralarında örgüt elebaşı Hakan Germici’nin de bulunduğu 10 şüpheli şahıs tutuklandı.

Fethiye Belediyesi Yağlı güreş etkinliği başladı

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri etkinliği, Karaçulha Futbol Sahası’nda gerçekleştiriliyor. 

Vatandaşlar Dualar Eşliğinde Uğurlandı

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Muğla Şubesi'nin organizesiyle düzenlenen Muğla Özel Umre turu ile kutsal topraklara giden Umreciler için Muğla İl Müftülüğü bahçesinde bir program düzenlendi.

Seydikemer’i Türkiye Yüzyılına Taşıyacak Projede Gelinen Son Nokta Görüşüldü

Cumhuriyet’in 100. Yılında Seydikemer’in değerine değer katacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi projesinde gelinen son aşama Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.

Köyceğiz’de '100. Yılında Cumhuriyet Satranç Turnuvası' tamamlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Köyceğiz Satranç İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen '100. Yılında Cumhuriyet Satranç Turnuvası' sona erdi.