Pano Haberleri

Pano Haberleri

İzmir’deki Felaketi Hatırlatan Kablo Fethiye’de: Mahalleli Endişeli

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi 149. Sokak’ta, Aydem’e ait elektrik dağıtım panosundan çıkan yaklaşık 100 metre uzunluğundaki bir elektrik kablosu, sokak ortasından geçerek karşıdaki bir başka elektrik dağıtım panosuna bağlanıyor.

Menteşe’deki yönetim değişimi panoya da yansıdı

 31 Mart yerel seçimlerinde nem Büyükşehir, hem de Menteşe Belediye Başkanlığında yaşanan değişik Pazar yeri girişindeki dev panoya da yansıdı.

Dijital ikiz geliyor

Marmaris Belediyesi, kent bilgi sistemini bir adım öteye taşıyor. Dijital dönüşüm çerçevesinde 2020 yılında coğrafi ve kent bilgi sistemi çalışmalarına başlayan Belediye, şimdi de 360 derece ölçekli panoramik görüntü çekim ile ilçenin dijital ikizini oluşturuyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HELİKOPTER İLE İNDİ REKLAM PANOLARI AĞIR HASAR ALDI

Fethiyespor reklam panoları dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyareti sırasında ağır hasar gördü. Fethiyespor Kulübü konuyla ilgili açıklama yaptı.

AG DAĞITIM PANOSU SATIN ALINACAKTIR

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre AG dağıtım panosu satın alınacaktır.

Menteşe Belediyesi 12 Farklı Ülkeden Ressama Ev Sahipliği Yaptı

Menteşe Belediyesi ve Uluslararası Suluboya Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Sanat Yoluyla Barış Uluslararası Suluboya Şenliği” Menteşe’de düzenlendi. Türkiye de dâhil olmak üzere 12 farklı ülkeden 47 sanatçının katıldığı şenlik kapsamında Tarihi Belen Değirmeninde Sanat Kafe’nin açılışı gerçekleştirildi. Sanat kafenin açılışına katılan sanatçılar tarafından 20 metre uzunluğunda Menteşe panoramalı sulu boya çalışması yapıldı.

100. YIL SOKAĞI ESKİ FETHİYE’Yİ ANLATIYOR

Fethiye’nin ilk ve en eski fotoğraf stüdyosu olan Foto Kandiye kuruluşunun 4. Kuşak işletmecisi ve fotoğraf sanatçısı Şükrü Gürel’in hazırlamış olduğu panolar ve tarihi fotoğraflar Fethiye Belediyesi 100. Yıl sokağında yerini aldı.

Frekans konventörlü pano alımı yapılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, frekans konvertörlü pano satın alınacak.

Birlikte Başaracağız

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular ilçenin belirli noktalarında yer alan Fethiyespor afişlerinin bulunduğu reklam panolarının önünde poz vererek, “Birlikte Başaracağız” dediler ve tüm Fethiye halkını tek yürek olmaya davet ettiler.

Tabelaya çarpıp ormanlık alana kaçtılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobil, reklam panosuna çarptı. Ormanlık alanda kaçan 3 şüpheliden 2'si kıskıvrak yakalandı.

Elektrik panosundan akıma kapılan bir kişi öldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde elektrik panosundan akıma kapılan bir kişi hayatını kaybetti.

11 proje ortağı yer alıyor

E-Twining Platformu (Avrupa Eğitim Platformu) Projesi kapsamında anaokulu ve ilkokul öğrencilerine kodlama eğitimi veriliyor. Fethiye’den 9, Milas’tan 2 ve Slovakya’dan 1 okulun yer aldığı platformda; çocuklara kodlamanın temellerini öğrenmeleri için problem çözme görevleri oluşturuluyor. Yapılan panoda öğrenciler, görevlere göre etkinliklerin oluşturulmasına dahil ediliyorlar. Faaliyetin yıl boyunca projedeki tüm ortakların aktif katılımı ile gerçekleştirileceği belirtildi. 

ÖZEL ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I COŞKU İLE KUTLADI

Fethiye Beşkaza Meydanında birçok okul, kurum ve kuruluşun olduğu gibi Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları da 23 Nisan etkinlikleri için yerini aldı. TBMM’ nin açılışının 98. yılını Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları, Özgecan Anıtından başlayan yürüyüş ile Beşkaza Meydanında kutladı. Bu sene Beşkaza Meydanında 11. si düzenlenen Çocuk Şenliğinde, Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları renkli görüntülerle ortaya çıktı. Kurulan stantlarda çocuklara balonlar dağıttılar. Renkli el baskısı, yüz boyama, kum boyama, top atma ile oynama imkânı veren Nursel Özdemir çocuklara birde balık tutma yarışması yaptırttı. 23 Nisan anı panosunda çocuklarla fotoğraf çekinen aileler çok memnun kaldıklarını, Nursel Özdemir Özel Eğitimin başarılarını her yerde duyduklarını belirterek kurum broşürleriyle alandan ayrıldılar.

Reklam Panosuna Çarptı

Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de kırmızı ışık yandığı anda fren yerine gaza basan kadın sürücü, öndeki belediye otobüsüne çarpmamak için direksiyon kırıp reklam panosuna çarptı.