Paylaşma Haberleri

Paylaşma Haberleri

Valisi Akbıyık’tan Kurban Bayramı mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların paylaşmanın, yardımlaşmanın, kardeşlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların unutulduğu, kırgınlıkların sona erdiği, ailelerin bir araya geldiği özel zamanlar olduğunu açıkladı.

Menteşe’de Ege’den Teke’ye türkü dolu bir gece

 Menteşe Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun Ege’den Teke’ye isimli konseri Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Muhammet Tokat’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Her biri kendi alanında uzman, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışını benimseyen gazetecilerimiz, demokrasinin temel taşlarından biridir. Güçlü bir demokrasi için özgür ve bağımsız bir medyanın varlığı elzemdir. Bu noktada özgür gazetecilerimiz, toplumu aydınlatma ve bilgilendirme görevini titizlikle yerine getirmektedir.

Milas Belediyesi 5.598 Bebeğe “Hoş Geldin” Dedi

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşların en özel günlerinde yanlarında olmak, onları bilgilendirmek ve mutluluklarını paylaşmak amacıyla Milas Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi ile son 4,5 yılda 2 bin 375 aileye ulaşıldı. Projenin ilk hayata geçtiği 2016 yılından bugüne ise 5 bin 598 bebeğe “Hoş Geldin” denildi.

Başkan Akdenizli’den Yeni Doğan Bebeklere Sürpriz Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla, “Seydikemer’imize Hoş Geldin Bebek” hediyesi dağıtımına başlandı. 

Veteriner Hekimlerden, Kamuoyuna ve Yetkililere Çağrı

Bugün buraya, eğitimini aldığımız ve bizim için kutsal olan mesleğimizi yaparken karşı karşıya kaldığımız ve artık tahammül edilemez noktaya gelen şiddeti kamuoyuyla paylaşmak ve yetkililere sesimizi duyurmak için toplandık. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi ve 81 ilimizi temsil eden 56 Veteriner Hekim Odası’nın yöneticileri ve üyeleriyle birlikte eş zamanlı olarak, bütün ülkede bu basın açıklamasını kamuoyuyla paylaşmaktayız.

Başkan Akdenizli; “Mutlulukları Paylaşmaya Engel Yok”

Her zaman vatandaşların yanında olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yüzde 92 bedensel engelli Hilmi Kırlangıç’a akülü sandalye hediye etti.

CHP’Lİ DEMİR’DEN MUĞLA VALİLİĞİ’NE KLİP TEPKİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili A.Adayı Mehmet Demir, tüm partilere eşit mesafede olması gereken Muğla Valiliği’nin, AKP klibini paylaşmasına, “Kamu yönetiminde kirlenme toplumumuzun öncelikli sorunlarından biridir” sözleriyle eleştirdi.

FTSO BAŞKANI OSMAN ÇIRALI'NIN AHİLİK HAFTASI MESAJI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı 13-19 Eylül 2022 Ahilik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ahiliğin, birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi olduğunu kaydeden Osman Çıralı mesajında, “Güzel ahlakın sanatla, ticaretle bütünleştiği ahilik, yüzlerce yıl önce olduğu gibi bugün ve yarın da felsefesiyle toplumsal ve ticari hayatta yol gösterici olmaya devam edecektir. Alın ve akıl teri, emekleriyle Türkiye ekonomisine güç katan herkesin Ahilik Haftası’nı kutluyor, bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum ” dedi.

BAŞKAN GÜMÜŞ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında; paylaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan ayının Menteşe’de birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığını ifade eden Başkan Gümüş, Bayramların hoşgörünün ve kaynaşmanın sergilendiği özel günler olduğunu belirtti.

FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI İFTAR PROGRAMI DÜZENLİYOR

Eğitimden kültür sanata birçok alanda sürdürdüğü faaliyetlerini Ramazan ayında da "Paylaşmak Vefadır" temasıyla dağıttığı yardım paketleri ile dolu dolu sürdüren Fethiye Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel hale getireceği bu yılın iftar programını düzenliyor.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN RAMAZAN KAMPANYASI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı yaklaşan ramazan ayı nedeni ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar için “Paylaşmak Vefadır” başlığı altında Ramazan kolisi kampanyası başlattı.

Balıkçılar Gökova’da Buluştu

Genç balıkçılar, balıkçılık mesleğinin geleceği hakkında konuşmak; deniz koruma alanlarında sürdürülebilir balıkçılık uygulamalarıyla ilgili deneyim paylaşmak için Gökova Körfezi’nde bir araya geldi.

BAŞKAN GÜMÜŞ; “SEVGİYİ PAYLAŞMAK İÇİN HİÇ BİR ENGEL YOKTUR”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gümüş mesajında, “Engelli bireylerimizin Menteşe’de hiçbir engelle karşılaşmamaları için çalışıyoruz.” dedi.

Bakan Koca'dan Okullarda Yapılacak Testlere Yönelik Açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu sonrasında açıklamalarda bulundu. Online gerçekleşen Kurul sonrasında YouTube üzerinden açıklama yapan Bakan Koca, “Okullarımızda yüz yüze eğitimin ilk haftasını yeni okul koşullarına uyum ile geçirdik. Aldığımız tedbirler ve olası olumsuz olayların yönetimi ile ilgili algoritmalar konusundaki hazırlıklarımız uyum haftasını büyük sorunlarla karşılaşmadan yönetmemizde etkili oldu. Okullarımızın yüz yüze eğitime açık kalmasının en büyük önceliğimiz olduğunu defalarca dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Bunu temin etmek için planladığımız pilot taramalar ile ilgili somut bazı bilgileri sizlerle paylaşmak isterim. Okullarımızda öğrencilerimize tarama amaçlı yapılacak testlerde velilerimizin izni olmadan hiçbir işlem tesis edilmeyecektir. Velilerimiz onam formunda öğrenciden test için numune alınmasına izin vermeleri halinde sadece boğazdan örnek alınarak tarama işlemi yapılacaktır. En kutsal emanet olan bedenimize kişinin ya da velisinin rızası dışında hiçbir işlem tesis edilmesi mümkün değildir. Konu salgın hastalık bile olsa bu böyledir” ifadelerini kullandı.

Yılmaz, “Genel merkezimiz bizleri şaşırttı”

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezin Taliban ile ilgili yapmış olduğu destek açıklamasına bir cevapta Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesinden geldi. Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezinin bir siyasi parti gibi davrandığını belirten Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şube Başkanı Ümit Yılmaz, “Genel merkezimiz bizi şaşırttı çünkü maalesef bir siyasi parti gibi davrandı, oysa derneğin amacı siyasi parti fikirlerini savunmak değildir. Dernekler siyasi partilerin üstündedir, bu nedenle bütün kamuoyuyla genel merkezimizin basın açıklamasını paylaşmadığımızı, o görüşlere katılmadığımızın altını çizmek istiyoruz. Bu 17 güzel insanın, şube başkanı olarak incinmelerini istemiyorum çünkü onarlın hepsi gerçekten yurtsever, Atatürkçü, Milliyetçi insanlar ve Fethiye’miz için bir şeyler yapmaya çabalıyoruz” dedi.

Gözü gibi bakarak biriktirdiği 4 bin ağaç tohumunu yanan ormanlar için paylaşmak istiyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 9 gün süren orman yangınlarından sonra duyarlı vatandaşlar yetkili kişiler ile işbirliği içinde ilçedeki ormanları yeniden yeşillendirmek için kolları sıvarken, ilçede yaşayan Ali Demirtaş yıllarca sulayıp büyüttüğü ağaçların gelecek nesillere aktarmak içi biriktirdiği ağaç tohumlarını ormanların yeniden yeşillenmesi için yetkililerle paylaşmaya hazır olduğunu kaydetti.

Yardımlar devam edecek

Seydikemer Belediyesi, paylaşma, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayı öncesi dar gelirli vatandaşlara gıda kolisi yardımında bulunuyor.

Öztürk Basın Çalışanları İle Bir araya Geldi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın çalışanları ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Öztürk, “2021 yılında teşkilat olarak daha aktif olacağız. Her aşamada vatandaşlarımızla beraber olmayı amaçlıyoruz. Proje ve kampanyalarımızı sizlerle sahada paylaşmak istiyoruz” dedi.

Başarılarını İlçe Başkanı Demir ile paylaştılar

Fethiye Belediyespor Kürek Takımı sporcuları, başarılarını paylaşmak için Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Sporcularımız, Türkiye Kürek Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Sapanca’da yapılan Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışları’nda Fethiye'yi başarıyla temsil ettiler.

Engelliler Sahne Aldı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Fethiye Belediyesi tarafından Kültür merkezinde organize edilen “Hayatı Paylaşmaya Engel Yok” etkinliğine yoğun bir katılım oldu. Fethiye’deki özel rehabilitasyon merkezleri ve Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ndeki gençlerin gösterileri ile Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro topluluğun hazırladığı farkındalık skeçleri ilgi ile izlendi. Özel öğrenciler Zeybekten Karadeniz oyunlarına kadar değişik oyunları müzik eşliğinde oynarken bedensel engelli 2 vatandaşın zeybek oyunu da büyük ilgi ile izlendi.

Hayatı Paylaşmaya Engel Yok…

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası, dernekler, eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin işbirliğiyle farkındalık yürüyüşü düzenlendi. Ardından da Belediye Kültür Merkezi’nde tiyatro, dans gösterileri, müzik dinletisi ve disleksi rahatsızlığı hakkında bilgilendirme yapıldı.

FETHİYELİLER, KOMŞULARIYLA İFTAR EDECEK.

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda düzenlenen “Komşunla iftar et” kampanyası Türkiye gündeminden büyük destek almış, Fethiyeliler evlerinde, cadde ve sokaklarda komşularıyla iftar yapmışlardı. Kampanya bu sene, ‘paylaşmak güzeldir’ temasıyla 5 Haziran Salı günü yapılacak. Sosyal proje için Başkan Saatcı, Fethiyelileri komşularıyla iftar etmeye davet etti.

KARİYER GÜNLERİNİN KONUĞU: FATİN ERGEN

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “Kariyer Günleri” devam ediyor. Etkinliğin bu ay ki konuğu Turizmci İş Adamı Fatin Ergen oldu. Ergen, Fethiyeli gençlere bir araya gelerek, iş ve sosyal hayattaki tecrübelerini paylaştı.

HAYATI PAYLAŞMAYA ENGEL YOK!

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde tiyatro, şiir dinletisi, alzheimer rahatsızlığı hakkında bilgilendirme, dans gösterileri ve müzik dinletisi yapıldı.

Ali Yörük, “Çalışın, çalışın, çalışın!”

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Kariyer Günleri’nin ikinci konuğu Alyork şirketler sahibi, Elektronik Yüksek Mühendisi Ali Yörük oldu.

Kariyer Günlerinin Konuğu: Ali Yörük

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “ Kariyer Günleri”nin ikinci konuğu Alyork şirketler sahibi, Elektronik Yüksek Mühendisi Ali Yörük… Söyleşi 17 Mart Cuma günü saat: 14.00 da, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fethiye’li Başsavcı Fehmi Tosun Gençlerle Biraraya Geldi…

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “Kariyer Günleri”nin ilki Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğin ilk konuğu olan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Fethiyeli gençlerle bir araya gelerek, iş ve sosyal hayattaki tecrübelerini paylaştı.