Personeller Haberleri

Personeller Haberleri

Marmaris’te Jandarma personeline yangın eğitimi verildi

 Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında paydaş kurum personellerine yönelik eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Marmaris ilçesinde Jandarma personeline yangın eğitimi verildi.

MSKÜ ile Aksaz Deniz Üs Komutanlığı arasında iş birliği protokolü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Aksaz Deniz Üs Komutanlığında görevli personellerin yabancı dil eğitimi almaları kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile 5 yıl geçerli iş birliği protokolü imzalandı.

Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kadın personellerine ve tedavi olmaya gelen vatandaşlara karanfil takdim etti.

Muğla Sağlık İl Müdürlüğü'nde yangın tatbikatı yapıldı

Muğla Sağlık İl Müdürlüğü tarafından personellere yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Muğla’da Servis Araçlarına Denetim Gerçekleştirildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan özel okullarda Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Menteşe Belediyesi Trafik Zabıta Şubesi personellerinin katılımı ile servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Milas Havalimanı Gümrük Müdürlüğü personelleri, çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret etti

Milas Havalimanı Gümrük Müdürlüğü personelleri, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü dolayısıyla çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek gümrük işlemleriyle ilgili fikir alışverişlerinde bulundu.

Köyceğiz Müftülüğü personellerine su verimliliği semineri verildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi müftülük personellerine ‘Su Verimliliği Seferberliği’ çerçevesinde seminer verildi.

Fethiye'de sağlık personelleri yamaç paraşütü yaptı, Türk bayrağı açtı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde  “Acil Sağlık Hizmetleri Haftası'nı” acil sağlık merkezi çalışanları  yamaç paraşütünde Türk bayrağı açarak kutladı.

Mevlidi Nebi Haftası kapsamında personel buluşması düzenlendi

Fethiye Müftülüğü tarafından Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursu'nda düzenlenen programa müftülük personelleri katıldı. 

Başkan Tokat’tan Zabıtalara Ziyaret

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi bünyesinde ilçe merkezi ve mahallelerde görev yapan zabıta personellerinin Zabıta Haftası’nı kutladı.

Yolcu Teknelerinde Zafer Bayramı Coşkusu 

Sınırlı Sorumlu Belcekız Ölüdeniz Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tur için hazırlanan tekneler, hareket saatinden önce eş zamanlı olarak saygı için kornalarını çaldılar. Ardından yolcular, tekne sahipleri ve görevli personeller İstiklal Marşımızı söylediler. 

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde silah taşıyan personellere eğitim verildi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde silah taşıma ve kullanma yetkisi olan personele silah bakımı ve silah kullanma konusunda eğitim verildi.

Belediye Personellerine İş Sağlığı Eğitimi Verildi

Fethiye Belediyesi tarafından, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde belediye personellerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Psikolojik İlk Yardım ve Toplumsal Cinsiyet Rolleri Atölyeleri Düzenleniyor

Bodrum Belediyesi, personellerine yönelik “Psikolojik İlk Yardım ve Toplumsal Cinsiyet Rolleri Atölyeleri” düzenliyor

Belediye Personelleri Büyük Bir Felaketin Önüne Geçti

Milas’ın Ören Mahallesi’ne giderken Akbelen Ormanı’nın üst kısımlarında çıkan yangını fark eden belediye personelleri, alevlerin büyümesini engelledi.

Muğla İl Müdürlüğü personellerine yangın eğitimi verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü personellerine yangında yapılması gerekenler hakkında uygulamalı eğitim verildi.

25 yıllık personeller unutulmadı

Menteşe Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen gecede 25 yılını dolduran personellere teşekkür belgesi verildi.

Başkan Türkler’den “Geçmiş Olsun” Mesajı

Ula’da fırın çatısından çıkıp rüzgarın etkisiyle 13 iş yerini etkileyen yangın İtfaiye personellerinin büyük çabaları ve Orman Genel Müdürlüğü’nün helikopter ve arasöz desteğiyle çok daha büyük bir felakete neden olmadan söndürüldü.

“Muğla’daki sağlık personelleri makus talihini ne zaman yenecek?”

Sağlık-Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çicek “Muğla’daki sağlık personelleri makus talihini ne zaman yenecek?” diyerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli, Personelin Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı. Personele iyi bir bayram tatili dileyen Başkan Akdenizli; “Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin” dedi.

Jandarma Komutanı’ndan Kaymakam’a Ziyaret

Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, Jandarma personelleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

"Orman Yangınlarına Müdahale Eğitimi" gerçekleştirildi

Ateş Savaşçıları'ndan, Orman Yangınlarına Müdahale Eğitimi alan Arama Kurtarma Ekibi personelleri, “Orman Yangınlarıyla Mücadelede Görev Yapan Gönüllüler Hakkında Yönetmelik” hakkında da detaylı bilgi sahibi oldu.

159 sözleşmeli personeller yemin etti

Muğla İl Müdürlüğünde görev yapan sözleşmeli 159 personel Türk Bayrağı üzerine yemin ederek devlet memuru oldu.

TDV Gönüllüleri,çadır kentteki çocuklarla bir araya geldi. 

Türk Diyanet Vakfı gönüllüsü Fethiye İlçe Müftülüğüne bağlı personeller Kahramanmaraş Afşin'de Çadır kentteki çocuklarla bir araya geldi. 

Narkotik hastane personeline uyuşturucu eğitimi verdi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri tarafından Menteşe Devlet Hastanesi personellerine narkotik eğitimi verilerek bilgilendirme yapıldı.

BELEDİYE PERSONELLERİ YEMİN EDEREK DEVLET MEMURU OLDU

Ula Belediyesi bünyesinde çalışan ve “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile memuriyete başlayan 13 sözleşmeli personelin yemin töreni Nail Çakırhan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

MUĞLA'DA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE İLKYARDIM EĞİTİMİ

Muğla'da psikososyal destek hizmetinde görevli personellere ilk yardım eğitimleri veriliyor.

KÖYCEĞİZ DEVLET HASTANESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN PERSONELE TEŞEKKÜR

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi Devlet Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı sebebi ile bir program düzenlendi. Başhekim Dr. Abdurrahman Kül deprem bölgesinde görev yapan sağlık personellerine teşekkür belgesi takdim etti.

MUĞLA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE KADIN PERSONELLERİN GÜNLERİ KUTLANDI

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bölge Müdürü Yasin Yaprak kadın çalışanların günlerini kutladı.

MUĞLA'DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü personelleri tarafından öğretmen ve öğrencilere orman yangınları ile mücadele eğitimi verildi. Muğla’nın merkez ilçesi Yerkesik mahallesinde engelli öğrencilere yönelik eğitim öğretim veren Özel Meslek Eğitim Okulu’nun öğretmen ve öğrencilerine yangın eğitimi verildi.