Başkan Tokat'tan Zabıtalara Ziyaret

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi bünyesinde ilçe merkezi ve mahallelerde görev yapan zabıta personellerinin Zabıta Haftası'nı kutladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Kutlama programı kapsamında Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştiren Başkan Tokat, personele çiçek takdim etti. Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış ve zabıtalar tarafından karşılanan Başkan Tokat; tüm zabıtaların haftasını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

BİZ BİR AİLEYİZ…

Kutlama programında bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Biz bir aileyiz. Zabıta personeli belediyenin halka karşı en önemli yüzüdür. Bu açıdan görevin içeriği dışarıdan algısı itibariyle en hassas olmamız gereken birimlerimizden biridir. Zabıta Haftası’nı kutluyorum. Beraber görev yaptığımız için ve bu görev süremiz içinde bize olan emek ve katkılarınız için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de yine insana saygı, vatandaş memnuniyeti kuralların da en iyi şekilde uygulandığı, rahat ve huzurlu bir çalışma ortamında ailenizin iaşesini en iyi şekilde temin ettiğiniz bir çalışma dönemi diliyorum” dedi.

Başkan Tokat’ın ardından söz alan Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış, ziyaretinden dolayı Başkan Tokat’a teşekkür ederek, tüm personelle ilçe genellinde büyük bir özveriyle çalışmalarının en iyi şekilde devam edeceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN