Puan Haberleri

Puan Haberleri

Büyükşehir Depreme Dayanıklı Binalar İçin Ölçüm Başlattı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliği ile Büyükşehir’e ait yapılarda başlayan CBS tabanlı 1.Kademe tarama programı ile performans puanlaması 98 binada tamamlandı. 

Fethiyeli LGS birincilerinin lisesi belli oldu

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavından 500 tam puan alan Fethiye Gazi Ortaokulu öğrencisi Uzay Öner Sarıbaş ve EGEBİL Fethiye Kampüsü öğrencisi Ayşe Feyza Kaya, lise tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından İstanbul Erkek Lisesi’ne yerleştiler.

Başkan Soydemir’den Fethiye LGS 1.’si Kaya’ya ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve beraberindeki heyet, 2024 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sınavında 500 tam puan alan Ayşe Feyza Kaya’yı ve babası Fatih Kaya’yı ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir binalarında performans ölçümü başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü ile ortaklaşa gerçekleştireceği CBS tabanlı 1. Kademe Tarama Programı ile belediyeye ait binaların performans puanlamasına başladı. 313 yapının performansı ölçülüyor

LGS 1’incilerinden Fethiye Kaymakamı Ertaş’a ziyaret

Fethiye’de LGS 2024 sınavında tam puan alarak Türkiye 1’incisi olan Ayşe Feyza Kaya ve Uzay Öner Sarıbaş, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ettiler. Kaymakam Ertaş, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Menteşe Kaymakamı Eriş LGS birincilerini ağırladı

2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Aybüke Arslan ve Ayşe Sena Baydan, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş'i makamında ziyaret ettiler.

2024 LGS Türkiye 1.’si EGEBİL Okulları Fethiye Kampüsü’nden

EGEBİL Fethiye Kampüsü öğrencisi Ayşe Feyza Kaya, 2024 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Fethiye’yi gururlandırdı.

Fethiyespor bu sezonu nasıl geçirdi? Fethiyespor’u önümüzdeki sezon ne bekliyor? Yorumcu Çeliktaş konuştu..

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon 36 maçta 10 galibiyet, 14 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Fethiyespor ligi 44 puanla 10.sırada tamamladı ve önümüzdeki sezon yine TFF 2.Lig'de mücadele edecek. FRT TV ekranlarında yayınlanan Spor Ekstra programının yorumcusu Kemal Çeliktaş, Fethiyespor hakkında konuştu.

Bodrum FK Teknik Direktörü, Jose Mourinho’ya Meydan Okudu

Bodrum FK, TFF 1. Lig Play-Off finalinde Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi. Yeşil-beyazlı ekibin deneyimli teknik direktörü İsmet Taşdemir, kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Büyükşehir okçusu Emircan, Türkiye rekorunu egale etti

Okçuluk Milli takımında bulunan Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Emircan Haney, Güney Kore Yecheon'de yapılan Dünya Kupası ikinci ayağında 715 puan ile 4. sırada tamamlayarak Türkiye rekorunu egale etti.

Menteşe Spor Lisesi hokeyde durdulamıyor

Konya Hokey Sahası'nda 22-26 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Hokey Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında Menteşe Spor Lisesi 2’de 2 yaparak puanını 6’ya çıkardı.

Özmen, ‘Gol attığım için mutluyum’

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV’ye konuştu.

Fethiyespor kazanmasını bildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. Haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Muğlaspor yönetiminden maça davet

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta sonu en önemli maçına çıkıyor. 43 puanlı Muğlaspor, Pazar günü 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u Muğla Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek.

Fethiyespor uzatmalarda güldü: 0-1

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk olduğu Denizlispor’u 90+8.dakikada Ali Ceylan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılar puanını 30’a çıkarırken ev sahibi takım Denizlispor ise 21 puanla haftayı kırmızı hatta kapattı.

Dinçel, ‘Maçtan kopmadık ve kazandık’

İkinci yarıda takımın başına gelen teknik patron Selahaddin Dinçel, zor başlayan fikstürün ardından Fethiyespor taraftarı önünde, zorlu Menemen FK karşılaşmasından 3 puanı almasını bildi. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.

Özmen, ‘3 puanı almayı bildik’

Zorlu Menemen FK karşılaşmasından evinde 3 puan alan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Karşılaşmada önemli müdahalelerde bulunan Sezer Özmen, zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Fethiye’de Şölen Havası: 2-1

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 33. dakikada golü buldu. İlk yarıya geride giren Fethiyespor, ikinci yarıda ataklarını arttırdı ve 52. dakikada Murat Yılmaz ile fileleri havalandırdı. 1-1 eşitliğin sağlandığı karşılaşmada 90+5’de tekrar sahneye çıkan Murat Yılmaz, takımına 3 puanı kazandırdı.

Fethiye’de Gol Sesi Yok

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Muğlaspor Devre Arasında İlk Hamlesini Yaptı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un ilk devresini en yakın takipçisinin 6 puan önünde namağlup zirvede tamamlayan Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Uzunköprüspor forması giyen kanat forvet oyuncusu Utkan Konyalı'yı renklerine bağladı.

Büyükşehir Okçuları Milli Takımda

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, Antalya’da düzenlenen milli takım seçmelerinde 598 puanla gençler, büyükler Avrupa ve Dünya rekorunu kırdı. Okçuluk Milli takımına seçilen Hazal Burun ve Emircan Haney, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.,

Haydi, Bodrum Denizin Kızları Desteğini Bekliyor!

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Menteşe Ege Yıldızları Beşte Beş Yaptı

Türkiye Hokey Süper Ligi'nde Amasya’da oynanan salon hokey karşılaşmalarında Menteşe Ege Yıldızları 5' te 5 yaparak puanını 29' a çıkardı.

Muğlaspor adım adım şampiyonluğa

Yıllarca 2. ve 3. Ligde mücadele eden Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve iki beraberlik ile grubunda 23 puanla hem lider durumunda, hem de grubunun namağlup tek takımı. Türk futboluna Sercan Görgülü ve Rıdvan Dilmen gibi ünlü futbolcuları kazandıran Muğlaspor, 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lige düştü. BAL liginde 3 yıl mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, sezon öncesi hedeflerini 3. Lig olarak belirledi.

Yılmaz, 'Önemli olan 3 puandı'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 17.Haftasında Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 2-0 kazanarak puanını 22’ye yükseltti. Fethiyespor Kaptanı Murat Yılmaz, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Gülleri karşılaşmayı değerlendirdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 hafta sonra evinde 3 puan aldı.

Seydikemerspor 3 Puanı Kaptı

Süper Amatör Lig B grup karşılaşmasında Seydikemerspor kendi evinde ağırladığı Marmaris Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.  

Bodrumspor’un Hedefi 3 Puan

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Fethiyespor’da Parola Belli: 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 16.Hafta müsabakasında karşılaşacağı Isparta 32 maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Seydikemerspor, Deplasmandan 3 Puanla Döndü

2023-2024 Muğla Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Seydikemerspor, deplasmanda karşılaştığı Marmaris Gençlik Spor karşısında galibiyetle döndü.