Ruhsat Haberleri

Ruhsat Haberleri

Akçaova Erkek Kuran kursu hizmete açıldı

Hacı Mehmet Fikret Çiçek Akçaova Erkek Kur'an Kursu alınan ruhsat ve izinler sonucunda hafızlık eğitimi vermeye başladı.

Köyceğiz’de çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve fişek bulundurduğu bilgisinin alındı.

Saatcı: 1500 Kişilik Nikah Ve Düğün Salonu Yapacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 2019’da inşaat ruhsatı alınan fakat sonrasında rafa kaldırılan Nikah ve Düğün Salonu’nu kapsamını artırarak Fethiye’ye kazandıracaklarını açıkladı.

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı’nı Sabri Oğuz Bolelli’nin yaptığı toplantıda, ikisi gündem dışı olmak üzere 7 madde görüşüldü.

Yatağan’da kurusıkı tabanca ve kısa namlulu pompalı tüfek ele geçirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

Yeni yıl öncesi eğlence mekanlarında alkol denetimi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis ekipleri tarafından eğlence mekanlarında kaçak alkol ve ruhsatsız içki denetimi gerçekleştirildi.

Menteşe Belediyesi’nde Çevrimiçi Ruhsat Dönemi Başlıyor

Vatandaşların belediye hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla birçok hizmeti dijital olarak sunan Menteşe Belediyesi önemli bir hizmeti daha hayata geçiriyor.

'Mercek-4' operasyonunda 891 silah ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Muğla’nın da bulunduğu 73 ilde ruhsatsız silah taşıma ve silah kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen 'Mercek-4' operasyonlarında toplam bin 127 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Kaçak inşaatlara beton döken firmalara yasal işlem

Bodrum Belediyesi tarafından kentin doğal yapısının korunması için yürütülen kaçak yapılaşma ile mücadele çalışmaları kapsamında, kaçak ve ruhsatsız inşaatlara beton veren firmalar hakkında yasal işlem uygulandı.

Başkan Aras, kaçak yapı sahipleriyle görüştü

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yakaköy Mahallesi'nde 56 dairelik kaçak ve ruhsatsız yapılaşmanın devam ettiği alana gitti.

Uyuşturucu Ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından KOM Şube ve NARKO ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Çimento Fabrikasının Yapı Ruhsatı İptal Edildi

Muğla’nın Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi ile Yatağan ilçesine bağlı Deştin Mahallesi arasında yapılması planlanan çimento fabrikasına karşı yöre halkının açtığı davada fabrikaya verilen ÇED kararının iptal edilmesinin ardından Menteşe Belediyesi’nce Çimento Fabrikasının Yapı Ruhsatı iptal edildi. 

Jandarmadan ruhsatsız silah baskını

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir ikamete yapılan operasyonda cephanelik ele geçirildi.

Ruhsatsız silah operasyonu: 5 gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen ruhsatsız silah operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Bodrum’da uyuşturucu ve silah operasyonu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerinin narkotik arama köpeği “Dalan”ın desteğiyle yaptığı operasyonda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Uyuşturucu, tarihi eser ve ruhsatsız silah operasyonu yapıldı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Seydikemer İlçesi Eşen Mahallesinde ikamet eden K.Y. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve tarihi eser bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin ikametinde Narkotik Madde Arama Köpeği ‘CAKA’ ile birlikte arama yapıldı.

Ruhsatsız silah operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesi Selimiye Mahallesinde ikamet eden C.K. ve İ.T.K. isimli şahısların ruhsatsız silah taşıdıkları bilgisinin alınması üzerine Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Yunus Ekipleri Suç ve Suçlulara Göz Açtırmıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaz sezonu ile başlayan nüfus kalabalığında suçlularla mücadele ve önleme hedefli yapılan kontrollerde 'yunus' olarak bilinen Motosikletli Polis Timleri, durdurdukları araçları didik didik arıyor. Ekipler, bir gecede iki ruhsatsız ve bir kurusıkı silah, çok sayıda mermi ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

"Akbelen’e izin sahibi 130 bin fidan dikecek"

Muğla’nın Milas ilçesinde izinli ve ruhsatlı kömür madeni sahasında kesim işlemlerinin tamamlandığı, firmanın rehabilitasyon projesine uygun olarak mevcut alana kömür madeninin çıkarılmasının ardından 130 bin fidan dikimi yapacağı açıklandı.

Polislerin operasyon yaptığı adres ev değil cephanelik çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir şahsın pompalı tüfekle kendi hayatına son vermesinin ardından başlatılan çalışma çerçevesinde, olayda kullanılan pompalı tüfeğin temin edildiği şahsı tespit eden Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirirken, bir şüpheli de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi

 Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesi Güllük Mahallesinde ikamet eden O.H.C. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız silahlar bulundurduğu bilgisinin alındı.

Kaçak silah operasyonu

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında iki kişi yakalandı. Yakalanan şahısların ikametinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız silah, bu silahlara ait 3 adet şarjör ile 48 adet mermi ele geçirildi.

TEYP İÇERİSİNDE 3 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otomobilde yapılan arabada teyp içerisinde zulalanmış 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

KAÇAK YAPILARA BETON DÖKÜMÜNE İZİN YOK

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapılarla mücadele kapsamında, ilçede faaliyet gösteren beton döküm firmalarına “ruhsatsız yapılara beton dökülmemesi” yönünde resmi yazı gönderildi.

KAÇAK YAPILARA BETON YASAĞI

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapılarla mücadele çerçevesinde, ilçede faaliyet gösteren beton döküm firmalarına “ruhsatsız yapılara beton dökülmemesi” yönünde resmi yazı gönderildi.

RUHSATSIZ TABANCA VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmada, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi.

MUĞLA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, düzenlenen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

YATAĞAN’DA CEPHANELİK GİBİ EVE JANDARMADAN OPERASYON

Muğla'nın Yatağan ilçesinde çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve tüfeklere ait saçma ve barut ele geçirildi.

RUHSATSIZ İNŞA EDİLEN YAPI YIKILIYOR

Fethiye’nin Kayaköy Mahallesinde tapunun 256 ada 1ve 4 parsel sayılı taşınmazlar üzerinde ruhsatsız olarak inşa edilen yapılar yıkılıyor.