Rus Turi̇st Haberleri

Rus Turi̇st Haberleri

Marmaris'te kaybolan Rus turistin önce telefonu, sonra cansız bedeni bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova için, Karya yürüyüş yolunun başlangıç noktasından itibaren 11 kilometrelik alanda başlayan arama çalışmaları sonucunda bugün önce cep telefonu sonra cansız bedeni bulundu.

Marmaris'ten Kaybolan Rus Turistin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesine 11 Ağustos'ta gelen ve 17 Ağustosta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmediği belirtilen Rus turist Natalya Somova için en son görülen yer olan Karya yürüyüş yolunun başlangıç noktasından itibaren 11 kilometrelik alanda başlayan arama çalışmaları ve kamera incelemeleri devam ediyor.

Marmaris'te kayıp Rus turist için arama çalışmaları başlatıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde üç gün önce otelden çıkıp doğa yürüyüşüne çıkan ve kendisinden haber alınamayan Rus uyruklu kadın için arama çalışmaları başladı.

Likya yürüyüş yolunda mahsur kalan 2 Rus turist kurtarıldı

 Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde Likya yürüyüş yolunda ayağını burkarak mahsur kalan 2 kişi ekipler tarafından başarılı bir şekilde kurtarıldı.

üzerine ağaç devrilen turist öldü

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir şelaleye ulaşmak için yürüyüş yaptığı sırada üzerine ağaç devrilen Rus turist öldü, 2 kişi ise yaralandı.

SUSAM TARLASINA UÇAN ARAÇTA 2 RUS TURİST ÖLDÜ

Muğla'da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobilde yolcu olarak bulunan iki Rus vatandaşı yaşamını yitirdi.

Uçurumda mahsur kalan Rus turistleri JAK timi kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki, Kelebekler Vadisi'nde uçurumda mahsur kalan tatilciler JAK timi tarafından yaklaşık 4 saat süren çalışmalar sonunda kurtarıldı.

Köyceğiz'de faciadan dönüldü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde içerisinde 29 Rus turistin bulunduğu tur otobüsü ile beton mikseri çarpıştı.

Kayalık alana düşen Rus turisti JAK timi kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütü ile atlayış yaptıktan sonra kayalık alana düşen Rus turisti JAK timi kurtardı.

Fethiye’de yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen Rus turist yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen Rus turist yaralandı.

Fethiye Turizm Konseyi Toplantısında Muğla’da Sağlık Turizmi Ve Rusya-Ukrayna Savaşı Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, Muğla’da sağlık turizmi alt yapısı ile Rusya-Ukrayna Savaşı’nın bölgemize etkileri değerlendirildi. Savaşın biran önce son bulmasını dileyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Rusya ve Ukrayna bölgemizin hem turizmi, hem de ticareti açısından büyük öneme sahip iki ülke. Geçen yıl Babadağ’da tüm zamanların yamaç paraşütü uçuş rekorunu, yerli tatilcilerimizin ardından Ukraynalı ve Rus turistlerimizin katkısıyla kırdık. Umuyoruz ki savaş biran önce son bulur. Dünyanın hiçbir noktasında savaşlar, bombalardan saklanmaya çalışan çocuklar ve insanlar görmek istemiyoruz.” dedi.

Intourist 500 Rus acenteyi Fethiye'de ağırlıyor

Ölüdeniz'de 13'üncüsü yapılan Turizm Forumu'na katılmak üzere Rusya'dan 500 kişilik Intourist acente temsilcisi Liberty Lykia Hotel’e geldi. En başarılı acentelere ödülleri takdim edildi.

Rus paraşütçü kayalıklara düştü

Fethiye Ölüdeniz'deki 1700 rakımlı paraşüt pistinden tek kişilik paraşüt atlayışı gerçekleştiren Rus turist Yulia Nikolay Voropaev atlayış sonrası dengesini kaybederek kayalıklara çarptı.

Otobüs şoföründen örnek davranış, Rus turistin parasını buldu, sahibine teslim etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde havalimanından bindiği otobüste bin 200 dolarını düşüren Rus turistin parasını bulan şoför örnek bir davranış sergileyerek teslim etti.

Fethiye cennetten bir köşe

Pandemi döneminde doğal güzellikleri ve hijyenik ortamlarıyla ön plana çıkan turizm merkezi Fethiye, Rus Turistlerin vazgeçilmezi oldu. Rusya, artan korona virüs vaka sayıları nedeniyle Türkiye'ye seyahati 15 Nisan’dan 1 Haziran’a kadar sınırlandırılmasına karar verdiğini duyurmuştu. Fethiye’de tatil yapan Rus turistler bu kararın sağlık için alındığını belirterek, bu karardan rahatsız olmadıklarını kaydettiler. 

Bodrum kaplıca turizmiyle kış ayların da turistlerin gözdesi oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 10 yıl boyunca turizm sezonunu bir yıla yaymak için kolları sıvayan turizmci Recai Çakır, sağlık oteliyle 4 aya sıkışmış olan turizmi önce 8 aya ardından kaplıca turizmiyle Bodrum'da turizmi 12 aya çıkarmayı başardı. Kış aylarında da kaplıca, ilkbahar ve son baharda ise sağlık turizmi ölü sezon dedikleri kış sezonunda yüksek sezon yaşamaya başlayan otele Rus turistler yoğun ilgi gösteriyor.