Sahibini Buldu Haberleri

Sahibini Buldu Haberleri

Köyceğiz’de Voleybol Cumhuriyet Kupası sahibini buldu

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle düzenlenen kurumlararası Voleybol Cumhuriyet kupası sahibini buldu.

MUSTAFA ÖZBAY EDEBİYAT ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU

Yazar ve Şair Mustafa Özbey işbirliği, Menteşe Belediyesi katkıları ile Türk edebiyatını desteklemek ve öykü yazarlarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Günce Yayınları Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü' töreni Menteşe Belediye Tiyatrosu Ayhan İçöz salonunda gerçekleşti.

ENGELSİZ BİLİŞİM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU

ENGELSİZ İLK YARDIM PROJESİ “ENGELSİZ BİLİŞİM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ ÖDÜLÜ”NE LAYIK GÖRÜLDÜ

Okul Sporları Basketbol Yıldız Erkeklerde Kupa Sahibini Buldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ve öğrencilerin yoğun ilgisini çeken okul sporlarında bir kupa daha sahibini buldu. Dart, Hentbol, Basketbol, Bilek Güreşi, Kros, Voleybol vb. branşlarda toplam 132 kupa sahibi bulurken dereceye giren tüm sporculara ve takımlara madalyaları takdim edildi.

Okul Sporları Hentbol Yıldız Kızlarda Kupa Sahibini Buldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Okul Sporları Yıldız Kızlar Hentbol müsabakaları, final karşılaşmasıyla sona erdi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, karşılaşmayı tribünlerden takip ederek sporcuların heyecanına ortak oldu.

Orient Otel 66 Milyon TL’ye yeni sahibini buldu

Orient Otel Kalkınma Bankası Genel Müdürlük Binası’nda 22 Kasım tarihinde saat 10.30 yapılan ihale ile 66 milyon TL’ye satıldı.