Sahne Alacak Haberleri

Sahne Alacak Haberleri

Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Marmaris'te yaşanacak

Marmaris Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü dolayısıyla coşku dolu bir program hazırladı. ‘Cumhuriyet coşkusu Cumhuriyet’in kalesi Marmaris’te yaşanır’ sloganıyla düzenlenecek etkinliklerde ünlü pop müzik sanatçısı Mehmet Erdem sahne alacak.

Derya Uluğ Sahne Alacak

8.Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında, 6 Ekim Cuma günü konserde sevilen sanatçı Derya Uluğ sahne alacak.

‘Sanat Güneşimiz’ Zeki Müren, Vefatının 27’nci Yıl Dönümünde Anılacak

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşimiz Zeki MÜREN, vefatının 27’nci yıl dönümü olan 24 Eylül 2023 tarihinde, Bodrum’daki evinde halka açık mevlit okutularak, Antik Tiyatro’da konser düzenlenerek anılacak. Bursa’da ise kabri başında dualar eşliğinde anılacak olan sanatçı için, sonrasında Emir Sultan Camii’nde mevlit okutulacak ve aynı gün Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde anma etkinliği gerçekleştirilecek. Zeki MÜREN sevenlerin büyük bir özlemle beklediği, Bodrum Antik Tiyatro’da yapılacak olan konserde, Klasik Türk Müziği’nin sevilen sanatçısı Bekir ÜNLÜATAER sahne alacak, gecenin sunuculuğunu ise ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan BİLGİN üstlenecek.

“Yılbaşı” Oyunu Yeniden Sahne Alacak

Milas Belediyesi bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başında başlayan Yaratıcı Drama Atölyesi yetişkin grubu tarafından geçtiğimiz haziran ayında sahnelenen “Yılbaşı” oyunu yoğun istek üzerine tekrar sahne alacak.

MİŞTİ Çocuk'tan Gümbür Gümbür Komedi 'Lokanta'

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ)’nun çocuk grubu tarafından hazırlanan Lokanta oyunu, 24 Eylül Pazar günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahne alacak.

Fethiye’de Elif Buse Doğan sahne alacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Zurnazen Festivali kapsamında bu akşam Fethiye Beşkaza Meydanı’nda müzisyen Elif Buse Doğan sahne alacak.

Tuğba Yurt’la Zafer Coşkusu Yaşayacak

     Ünlü Pop Müzik sanatçısı Tuğba Yurt; Marmaris Belediyesince düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Atatürk Meydanında sahne alacak.

Barbunn'da Gökhan Tepe Konser Verecek

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Gökhan Tepe 17 Ağustos Perşembe akşamı sahne alacak.

Uygur Kardeşler Marmaris’te Sahne Alacak

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin şarkılı interaktif komedisi “Hey gidi günler” Marmarislilerle buluşuyor.

Ahmet Şafak ve Rafet El Roman Seki'de sahne alacak

Seydikemer'de Kırkpınar'ın pehlivanlarının da boy göstereceği 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri ile gerçekleşecek.

Barbunn’da ‘Sakiler’ Sahne Alacak

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Sakiler grubu 9 Ağustos Çarşamba günü sahne alacak.  

Heijan ve Muti Geri Sayımı Başladı

Heijan ve Muti, 31 Temmuz Pazartesi akşamı Revolution Night Club Fethiye'de sahne alacak.

Barbunn’da ‘Derya Bedavacı’ Sahne Alacak

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Derya Bedavacı, 28 Temmuz Cuma günü sahne alacak.  

Heijan ve Muti 31 Temmuz’da Revolution Night Club’da

Heijan ve Muti, 31 Temmuz Pazartesi akşamı Revolution Night Club Fethiye’de sahne alacak. 

Revolution’da LVBEL C5 Sahne Alacak

Türk rap müziğinin sevilen ismi LVBEL C5, Ölüdeniz Hisarönü’ndeki Revolution Night Club’ta sevenleri ile buluşacak.

BarBunn’da Yaz Konserleri Başlıyor

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Derya Bedavacı, Sakiler ve Gökhan Tepe sahne alacak. 

Kabotaj Bayramı Coşkusu Melike Şahin Konseri İle Taçlanacak

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Milas Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikte Türk pop müziğinin ünlü ismi Melike Şahin 8 Temmuz’da Güllük’te sahne alacak.

26. Ortaca Festivali'nde Yıldızlar Geçidi

26’ncı geleneksel Ortaca Tarım-Çevre ve Turizm Festivalinde bir hafta boyunca yıldız sanatçılar sahne alacak.

Türkiye'nin güler yüzü Fethiye'ye geliyor

23 Haziran Cuma günü 22.'si gerçekleştirilecek olan Nif kiraz festivalinde müzisyen Ramazan Çelik sahne alacak. Ünlü Müzisyen Ramazan Çelik sosyal medya hesabında yayınladığı video da Fethiye halkına seslendi.

SENA ŞENER YILBAŞINDA BEŞKAZA’DA

Fethiye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu program kapsamında 31 Aralık gecesi ünlü sanatçı Sena Şener Beşkaza Meydanı’nda sahne alacak.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİNDE ZARA SAHNE ALACAK

Seydikemer Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

ULUSLARARASI 7’İNCİ ZURNAZEN FESTİVALİ 5 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya'da ilk ve tek olma özelliği taşıyan Uluslararası ZurnaZen Festivali 5 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Bu yıl 7'incisi düzenlenecek olan Uluslararası ZurnaZen Festivaline 11'i Türk 2'si yabancı toplam 13 zurna üstadı katılacak. Festivalde konuk sanatçı olarak Menteşe ayağında Selçuk Balcı, Fethiye ayağında Rubato sahne alacak.

MÜZİKLİ FETHİYE AKŞAMLARI GÖCEK VE ÖLÜDENİZ’DE DEVAM EDECEK

Müzikli Fethiye Akşamları Göcek Meydanı, Ölüdeniz Sahili ve Hisarönü’nde devam ediyor. Bu akşam (16 Ağustos Salı Günü) Göcek Meydanı’nda sanatçılar Aysun Karasaçlı, Adem Kazan, Ali Tunç ve Mustafa Selçukoğlu sahne alacak.

Kurban Bayramı Bodrum’da dolu dolu geçecek

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatili için oteller programlarını belirlemeye başladı. Bodrum'un en lüks otellerinden biri olan Door'A Bodrum Otel'de ise bir birinden ünlü sanatçılar sahne alacak.

Ortaca Festivali başlıyor

Muğla'nın Ortaca ilçesinde düzenlenecek Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali başlıyor. 1 hafta sürecek festivalde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak.

Bodrumspor’un tarihi zafer kutlamasında Dalkılıç sahne alacak

TFF 2. Lig Play Off'ta şampiyon olarak 1. Lig'e yükselen Bodrumspor, tarihi zaferi Murat Dalkılıç konseri ile kutlayacak.

Özcan Deniz 10 yıl aradan sonra Bodrum’da sahne alacak

Ünlü sanatçı Özcan Deniz 10 yıl aradan sonra Bodrum'da sahne alacak olması, Bodrum'daki hayranlarını heyecanlandırmaya başladı.

Gülşen bayram finalini Bodrum’da yapacak

Kış sezonu boyunca verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiren Türk Popunun yıldızı Gülşen, Bayram programının son günü 7 Mayıs ta Bodrum Azka Otel'de sahne alacak.

Notre Dame'ın Kamburu Fethiye’de

Victor Hugo’nun dünyaca ünlü eseri Notre Dame’ın Kamburu 18 Kasım günü saat 21’de Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Gizem Erdinç, çarşamba ve cuma günleri Karacabey’de olacak

Fethiye'nin en gözde mekanlarından “Mur-et Karacabey Et Restoranında” güzel geçen yaz sezonundan sonra kış hazırlıkları başladı.