Şaşırttı Haberleri

Şaşırttı Haberleri

Denizin rengi görenleri şaşırttı

Fethiye’de şiddetli yağışın ardından Fethiye Körfezi’nde deniz suyunun rengi iki ayrı ton oldu.

Yolda kalan aracı çekme halatı yerine bir genci kullanarak götürdüler

Muğla’nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde yolda kalan bir araç Türk usulü yardımla gideceği noktaya ulaştırıldı. Olayda yolda kalan aracı götürmek için çekme halatı yerine bir gencin kullanılması görenleri şaşırttı.

Milas-Yatağan karayolunda akla hayale sığmayan trafik kazası

Muğla'nın Milas ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası görenleri ve güvenlik güçlerini şaşırttı. Bölünmüş yolda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralanırken, suikast gibi kazanın oluş şeklini çözmek için ekipler soruşturma başlattı.

Muğla’da yakalanan dev vatoz görenleri şaşırttı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yakalanan yaklaşık 120 kilogram ağırlığındaki vatoz balığı görenleri şaşırttı.

Bodrum Maçının Hakemi Aynı Zamanda Okul Müdürlüğü Yapıyor

Trendyol 1.Lig 8.Hafta müsabakasında Bodrum FK, Eyüpspor’a konuk olacak. Maçta Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Metoğlu, aynı zamanda Rize’de bir ortaokulda okul müdürlüğü yapıyor.

“1256 gram domates” görenleri şaşkınlığa uğrattı

Seydikemer'de Tüccar Rasih Yılmaz'ın Seki Mahallesi'nden aldığı domates tartıda 1256 kilogram geldi.

Karabük’te Sel, Fethiye’de Güneş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Karabük'te de sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Fethiye’de aşırı sıcaklar yaşanırken şehirler arası yaşanan hava durumu farkı şaşırttı.

FETHİYE’DE DENİZ SUYU ÇEKİLDİ

Fethiye’de, deniz suyu kıyıdan yaklaşık 10 metre çekildi. Deniz suyunun çekilmesiyle oluşan görüntü, kordona gezintiye gelenleri şaşırttı.

LOGARDAN BALIK AVLADILAR

Fethiye’de logar kapağı arasından oltayla balık avlayan vatandaşlar, görenleri şaşırttı.

MUĞLA’DA YUNUSLARDAN GÖRSEL ŞÖLEN

Muğla'nın Gökova Körfezi'nde denizde tekne ile gezintiye çıkan vatandaşlar tarafından yunusların denizdeki gösterileri saniye saniye görüntülenirken, yunusların sudan fırlayıp adeta uçarak tekrar denize dalması görenleri şaşırttı.

Gürün'den Başkan Oktay'a eleştiri tepkisi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın “Bölgeye gece görüşlü helikopter desteği istemiştik. Öğrendik ki envanterde yokmuş” sözüne ulusal bir kanalda canlı yayında “Birbirimizde eksik bulduğumuz şeyleri söylemenin yangınları sürdürmekte bir katkısı yok” şeklinde Başkan Oktay’ı eleştiren bir açıklama yapması şaşırttı.

Milas’ta denizden çıkanlar şaşırttı

Muğla'nın Milas ilçesinde Dünya Çevre Günü dolayısıyla deniz dibi temizliği yapıldı. Dalgıçlar yaklaşık bir saat içerisinde deniz dibinden çoğunluğu içecek şişesi olmak üzere araba lastiği, demir parçaları battaniye çıkardı.

Vatandaşlardan Elektriğe İtiraz

Elektriğe gelen 5’e varan zamlardan sonra faturaların çok yüksek miktarlarda gelmesi vatandaşı şaşırttı. Yüksek gelen elektrik faturalarına isyan eden vatandaşlar çareyi Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Müdürlüğü’ne itiraz dilekçesi vermekte buldu.

Sosyetenin gözde koyunda çıkan çöpler şaşırttı

Bodrum’a gelen ünlülerin ve sosyetenin en uğrak mekanlarından biri olan Cennet Koyu’nda yapılan temizlikte 85 çuval çöp çıktı.

Yılmaz, “Genel merkezimiz bizleri şaşırttı”

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezin Taliban ile ilgili yapmış olduğu destek açıklamasına bir cevapta Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesinden geldi. Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezinin bir siyasi parti gibi davrandığını belirten Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şube Başkanı Ümit Yılmaz, “Genel merkezimiz bizi şaşırttı çünkü maalesef bir siyasi parti gibi davrandı, oysa derneğin amacı siyasi parti fikirlerini savunmak değildir. Dernekler siyasi partilerin üstündedir, bu nedenle bütün kamuoyuyla genel merkezimizin basın açıklamasını paylaşmadığımızı, o görüşlere katılmadığımızın altını çizmek istiyoruz. Bu 17 güzel insanın, şube başkanı olarak incinmelerini istemiyorum çünkü onarlın hepsi gerçekten yurtsever, Atatürkçü, Milliyetçi insanlar ve Fethiye’miz için bir şeyler yapmaya çabalıyoruz” dedi.

Bir batında 7 kuzu doğuran koyun şaşırttı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Halil İbrahim ve Saliha Demirci çiftine ait koyun, bir batında 7 kuzu doğurdu.

3,5 metre uzunluğunda kılıç balığı yakaladılar

Muğla’nın Fethiye İlçesinde satışa çıkarılan 3 ve 3,5 metre uzunluğunda, iki kılıç balığı, görenleri şaşırttı.

Domuz Ceyar’la belediye şoförünün dostluğu görenleri şaşırttı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaban domuzu ile belediye şoförü arasındaki dostluk görenleri şaşkına çevirdi.

Fethiye’ye kar yağdı, vatandaşlar şaşırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde öğleden sonra kısa süreli yaşanan kar yağışı, vatandaşları şaşırttı.

Datça’ya fındık büyüklüğünde dolu yağdı

Akdeniz ile Ege’nin kesiştiği noktada yer alan ve bazı bölgelerinde badem ağaçları çiçek açan Datça’da akşam saatlerinde yağan fındık büyüklüğündeki dolu Datçalıları şaşırttı.

 Bodrum’a yıllar sonra kar yağdı

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum bir günde 4 mevsimi yaşadı. Fırtına ve yağmurla başlayan gün, öğlen saatlerinde yerini güneşli ve sıcak havaya bıraktı. Akşam saatlerinde ise çıkan gök kuşağının ardından önce yağmur, sonra dolu ve ardından kar yağışı etkili oldu. Bitez Mahallesi'ne 40 yıl aradan sonra yağan kar herkesi şaşırttı.

Oltaya takılan dev balık balıkçıları şaşırttı

Muğla’nın Datça ilçesinde balık avlamak için denize açılan balıkçıların oltasına takılan yaklaşık 400 kilogram ağırlığındaki Ay Balığı, tekrar denize bırakıldı.

İnsan boyundaki levrek görenleri şaşırttı

Muğla'nın Milas ilçesi Kıyıkışlacık’ta bir balıkçı, 22,5 kilogram ağırlığında ve bir buçuk metre boyunda dev bir kaya levreği yakaladı. Satışa çıkarılan balığı gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Saman yüklü kamyon adeta yola sığmadı

Aydın-Muğla karayolunda seyreden saman yüklü bir kamyonun tehlikeli yolculuğu görenleri şaşırttı. Yükü hem oldukça fazla hem de dengesiz olan kamyon, oluşturduğu tehlikeye aldırış etmeden yoluna devam etti.

HAZİRAN AYINDA YAĞAN KAR ŞAŞIRTTI

Seydikemer’e bağlı yaylaların yüksek noktaları Haziran ayı başında yağan kar ile bembeyaz oldu. Toros Dağları’nın bir kolu olan Akdağ’ın yaylarında öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, görenlere kış mevsimini hatırlattı.