Vatandaşlardan Elektriğe İtiraz

Elektriğe gelen 5'e varan zamlardan sonra faturaların çok yüksek miktarlarda gelmesi vatandaşı şaşırttı. Yüksek gelen elektrik faturalarına isyan eden vatandaşlar çareyi Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Müdürlüğü'ne itiraz dilekçesi vermekte buldu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

1 Ocak 2021 tarihinden itibaren kademeli elektrik fatıurasına geçilmesi ile beraber elektriğe gelen % 125’ e varan zam oranları faturalara yansımaya başladı. Ocak Ayı’nda yüksek elektrik faturaları ile karşılaşan vatandaşlar  mağdur oldu. Soluğu Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti’nde alan vatandaşlar  evlerine ve iş yerlerine gelen elektrik faturasına itirazda bulunmak için dilekçe verdiler.
Gelen faturayı şikayet eden vatandaş: “Bu ay 900TL geldi bana. Biz emekli halde nasıl geçineceğiz? 2000TL kira. 900TL elektrik faturası geldi. Bu zamların geri alınmasını talep ediyoruz. Biz buraya dilekçe vermeye geldik hakem heyetine. Gelen arkadaşlar imza veriyorlar” dedi.
Atilla Çelik: “ 1 963TL  fatura geldi. 2 kişi yaşıyoruz. Ev 3+1. Faturalar çok fazla geldi. Dolayısıyla tüketici hakem heyetine itiraz dilekçelerimizi vermeye geldik. Benim gibi kendimi mağdur hisseden insanlar, gelip dertlerini anlatabilirler. Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti’ne itiraz edebilirler” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN