Sathi Haberleri

Sathi Haberleri

Marmaris’te dört mahallede 17 bin 584 metre yol yenilendi

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bir buçuk ayda 17.584 metre sathi kaplama asfalt yol çalışması gerçekleştirdi.

2023 yılı asfalt programına devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde sorumluluk alanı içindeki yollarda sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların daha modern ve güvenli yollarda seyahat etmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Çiftlik-Bayır yolunda sathi kaplaması tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanı içerisinde ki yollarda asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sathi Kaplama Ve Yenileme Çalışması Başlatıldı

2023 yılı yatırım programı kapsamında İl genelinde yol yapım çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi son olarak Yatağan’ın kırsal mahalle yollarında sathi kaplama ve yenileme çalışması başlattı.

10 Mahallede Çalışmalara Başlandı

2023 yılı yatırım programı kapsamında İl genelinde yol yapım çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi son olarak Yatağan’ın kırsal mahalle yollarında sathi kaplama ve yenileme çalışması başlattı.

İYİ Parti milletvekili adayı Mehmet tosun, Bodrum’da oda başkanlarını ziyaret etti

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmalarına tüm Muğla sathında devam ediyor.

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve sathi kaplama yol çalışmalarıyla birlikte beton yol yapımı ve parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Yerkesik Dağdibi Bağlantı Yolunda Asfaltlama Çalışması Yapıldı

Menteşe Belediyesi ekipleri mevsim şartlarının uygun olması ile birlikte yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdiler. Belediye ekiplerince Yerkesik ve Dağdibi Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunda Asfalt sathi kaplama çalışması yapıldı.

FETHİYE BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi, İnönü Caddesi’nde BSK sıcak asfalt ve altyapı çalışmalarını sürdürürken, diğer mahallelerde de kendi ekipleriyle sathi kaplama asfalt hizmetlerine devam ediyor. Ovacık-Babadağ Caddesi ve Yarımada’da devam eden üstyapı çalışmaları bittiğinde, diğer mahallerde çalışmalar sürecek.

Yolda asfalt sathi kaplama işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Milas Belediye Başkanlığı tarafından, Asfalt sathi kaplama yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Asfalt yapılması yol kenar hendeklerinin temizlenmesi ve betonlanması işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından, Çift Kat ve Tek Kat Sathi Kaplama Asfalt Yapılması, Yol Kenar Hendeklerinin Temizlenmesi ve Betonlanması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.