#Savaş Haberleri

#Savaş Haberleri

PAZAR ESNAFI DERTLİ

Ülke ekonomisinin her geçen gün kötüye gitmesi en çok çiftçileri etkiledi. Bunun yanında bir de Ukrayna Rusya savaşı sonrası ardı ardına gelen zamlar nedeni ile çiftçiler üretim maliyetlerini karşılayamayacak duruma geldi. Bu durum en sonunda çiftçiyi isyan etme noktasına getirdi.

Savaş Piyasayı Alt Üst Etti

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş tüm piyasaları alt üst etti. Putin’in Ukrayna topraklarına işgaline yönelik kararı sonrası altın fiyatları bir anda fırlattı. Savaş çıkmadan önce gram altın fiyatı 840 TL seviyelerinde olurken, savaşın çıkmasıyla birlikte altının gram fiyatı 960 TL seviyelerini gördü.

Add’den Savaşa Tepki

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair basın açıklaması yapıldı.Yapılan açıklamada “Filler tepişirken ezilen çimen olmamanın yolunu Atatürk’ün yüz yıl önce gösterdiğini hiç unutmamamız, başka rehber, farklı yol aramanın beyhude ve çarenin YENİDEN KEMALİST CUMHURİYET olduğunu görmemiz gerektiğini de ekliyor” denildi.

Fethiye’de Yaşayan Ukraynalılardan Savaşa Tepki

Fethiye’de yaşayan Ukraynalılar Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı askeri operasyona tepki göstermek amacı ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Önü’nde bir araya geldiler. Ukraynaca ve Türkçe basın açıklaması yapan Ukraynalılar “ Savaşa Hayır” çağrısı yaptılar.