Şehit Yakınları Haberleri

Şehit Yakınları Haberleri

Muğlalı Şehitlerin İsimleri Jandarma Komutanlığı'nda Yaşatılıyor

Muğla İl Jandarma Komutanlığı sorumluluğunda bulunan 12 lojman, 1 tören alanı ve 1 atış alanına Muğlalı şehitlerin isimleri verildi.

Başkan Oktay, gazi ve şehit yakınlarını unutmadı

Marmaris Belediyesi, yeni yıl öncesi ilçede yaşayan gazileri ve şehit yakınlarını ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Tamer Demirkesenler’in ziyaretine Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.

Gaziler Ve Şehit Yakınları İçin Yemek Düzenlendi

Marmaris Kaymakamlığı ilçede yaşayan gaziler ve şehit yakınlarını 19 Eylül Gaziler günü vesilesi ile yemek davetinde buluşturdu.

Bodrum'un Gazileri Atanın İzinde

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Bürosu” tarafından düzenlenen gezi kapsamında, gaziler Başkent Ankara’daydı.

Gaziler ve muhtarlara iftar yemeği düzenlendi.

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımıyla şehit yakınları, gaziler ve muhtarlara iftar yemeği düzenlendi.

MARMARİS BELEDİYESİ’NDE ’ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİ HİZMETLERİ BİRİMİ’ KURULACAK

Marmaris Belediye meclisinde Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Birimi kurulması yönünde karar alındı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay konuyla ilgili 'Bundan böyle şehit yakınlarına ve gazilere daha iyi hizmet vereceğiz' dedi.

Bodrum Belediyesi, şehit yakınları ve gazileri unutmuyor

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi gaziler ve şehit yakınlarının evlerinde ziyaretlerde bulundu.

Şehit yakınları ve gazilerle iftar

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, Ramazan ayının ilk Cuma iftarında Muğla'daki şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi.

Başkan Ünal, “ Şehit yakınlarına yapılan hakaret ve küfürler kabul edilemez”

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın şehit ağabeyine küfür etmesinin utanç verici bir durum olduğunu ifade ederek, 'Şehit ve ailelerine saygısızlığı ne şahsım olarak ne derneğimiz olarak asla kabul etmemiz mümkün değil' dedi.

Şehit Aileleri ve Gaziler tekne turuna çıktılar

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde Fethiye’deki şehit aileleri, gaziler ve yakınları tekne turuna çıktı. 12 adalar turu öncesinde Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şehit yakınları ve gazileri teknede ziyaret edip, sohbet ettiler.

Çanakkale Şehit ve Gaziler Derneğinden valiyi ziyaret

Çanakkale Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Gülşen Uz, Çan Şube Başkanı Nail Eker, Genel Sekreter ve Proje Koordinatörü Gökhan Uz, Şehit yakınları, Gazi ve Gazi yakınları ile gönüllü gençler Muğla Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti.

VALİ CİVELEK FETHİYE’DE ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Bir dizi program için Fethiye’ye giden Muğla Valisi Esengül Civelek Şehit Yakınları ve Gaziler ile kahvaltıda bir araya geldi.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER UNUTULMADI…

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ile Fethiye protokol üyeleri resmi bayramlaşma töreninden sonra Fethiye Şehit aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek Şehit yakınları ve Gazilerin Bayramlarını kutladılar.