Servis Araçları Haberleri

Servis Araçları Haberleri

Muğla'da okul çevresi ve servis araçları denetlendi

Muğla'da çocuk ve gençlerin güvenliğini sağlamak amacıyla, sabah saatlerinde okul çevrelerinde ve servis araçlarında trafik ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi.

Muğla’da Servis Araçlarına Denetim Gerçekleştirildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan özel okullarda Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Menteşe Belediyesi Trafik Zabıta Şubesi personellerinin katılımı ile servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

250 araç denetlendi

Eğitim ve öğretim yılının başlaması le birlikte Muğla genelinde okul servis araçları denetimi gerçekleştirildi.

Tur Araçları Trafiği Kilitledi

Fethiye’de tur şirketlerinin servis araçları, Çarşı Caddesi’nde trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

JANDARMA'DAN OKULLAR ÇEVRESİNDE VE SERVİS ARAÇLARINDA DENETİM

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçları denetimi uygulaması gerçekleştirildi.

KÖYCEĞİZ JANDARMASI OKUL SERVİS ARAÇLARI DENETİMLERİNE BAŞLADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte, öğrencilerin daha güvenli bir şekilde okullarına ulaşmalarını sağlamak amacıyla okul servis araçlarına yönelik gerçekleştirilen denetimlerine başladı.

OKUL SERVİSLERİNE YÖNELİK YENİ KARAR

Eğitim-öğretim yılı açılışına az bir zaman kalan Okul Servis Araçları Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Buna göre, koltuk sensörü, 3 nokta emniyet kemeri, iç ve dış kamera, şeffaf cam şartları ilerleyen yıllara ertelendi.

OKUL SERVİSLERİ DENETLENİYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Muğla il genelinde, şehrin muhalif yerlerinde ve okul önlerinde okul servis araçlarına yönelik denetimlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Fethiye’de Öğrenci Servisleri Denetlendi

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Jandarma Trafik tim komutanlığı ekipleri, öğrenci taşıyan servis minibüslerine yönelik denetim yaptı. Fethiye Jandarma Trafik tim komutanlığı ekipleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri taşımalı sistemle öğrenci taşıması yapan servis araçlarını ve şoförlerine yönelik Değirmenbaşı mevkiinde okullar bölgesinde denetleme gerçekleştirdi.

“Okul Servis Taşıtlarında Öğrenci Güvenliği”

İçişleri Bakanlığınca 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başlaması nedeniyle okul servis araçlarının huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla yayımladığı genelge doğrultusunda “Okul Servis Taşıtlarında Öğrenci Güvenliği” konulu toplantı yapıldı.