Seyir Haberleri

Seyir Haberleri

Direksiyon başında kalp krizi geçiren vatandaş hayatını kaybetti

 Muğla’nın Menteşe ilçesinde aracı ile seyir halinde iken kalp krizi geçiren Niyazi Pınar, yapılan tüm müdahaleye rağmen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Marmaris Belediyesi, tüm ilçede temizlik seferberliği başlattı

Marmaris Belediyesi, tüm ilçede temizlik seferberliği başlattı. Aynı anda merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahalleler, dereler, seyir tepeleri ve sahillerde temizlik gerçekleştirildi. Seyir tepesinde insanları orman yangınlarına karşı uyaran tabela da atılmış halde ormanın içinde bulundu.

Seydikemer'de Tır Yangını

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde seyir halindeyken alev alan tır cayır cayır yandı.

'Vay Başımıza Gelenler' Oyunu Seyirciden Tam Not Aldı

Fethiye'de yaşayan oyuncular Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyununu Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sahneledi. Bir kez daha kapalı gişe oynayan oyuna Fethiyeli sanatsever vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Otomobil uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir otomobilin uçurumdan yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Yat işletmecileri sorunlarını tartıştı

Tüm Yat İşletmecileri Yatırımcıları Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) Muğla'nın Marmaris İlçesinde sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Ege sularında faaliyet gösteren ticari yat firmaları ve Yunanistan'dan gelen iki yat firması yetkilileri, en büyük problem olarak görülen kaçak tekne ile charter yapanların önüne geçilebilmek ve Yunanistan'daki seyir izinleri, vergi ve ücretler hakkında sektörün ihtiyacı olan her şeyi belirleyip çözüm üretilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Fethiyespor kazanmasını bildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. Haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

‘Kıssadan Hisse’ Seyirciden Tam Not Aldı

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından ‘Kıssadan Hisse’ adlı konser düzenlendi.

Seydikemer'de Araç Alev Aldı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir araç seyir halinde ilerlerken aniden alev alması sonucunda yangın çıktı.

Milas’ta Minibüs Yayaya Çarptı: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesi 23 Nisan Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir minibüsün çarptığı yaya yaralandı.

Köyceğiz Çandır Seyir Terası, nefis manzaralar sunuyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Çandır Mahallesi seyir terası ziyaretçilerine nefis manzaralar sunuyor.

Yarıyıl Tatilinde Öğrencilere Tiyatro Gösterimi

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler için Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu ‘Mutluluk Denince Akla’ tiyatro oyununu 25-26 Ocak tarihlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde seyircisi ile buluşturdu.

Yanan Araç Hurdaya Döndü

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde seyir halindeki araçta başlayan yangın sonrası araç tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Fethiye’de Soğuk Hava Etkisini Gösteriyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sıcaklıklar, birden bire 10 derece düşerek gün içinde 8 derecede seyir ediyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının 2 dereceye düştüğü Fethiye’de soğuk hava etkisini gösterirken Fethiyeli vatandaşlar atkı ve bere takmaya başladı.

Fethiye’de Yazdan Kalma Hava

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ocak ayına rağmen hava sıcaklıkları 15 derecenin üstünde seyir ediyor. Haliyle güzel havayı gören vatandaşlar kendini dışarıya attı.

Dalaman Stadı’na yeni tribün

Dalaman Şehir Stadı’na 500 seyirci kapasiteli yeni portatif tribün yapılması, soyunma odalarının bakım ve onarımı, mevcut tribünün koltuklarının yenilenmesi ve aydınlatması için ihale yapıldı. Yapılan ihale sonucunda ihaleyi kazanan firma imzalanan sözleşme sonrası çalışmalarına başladı.

Milas'ın Tarih Kokan Mahallesi Kapıkırı’nda Büyük Proje Başladı

Milas Belediyesi, Muğla'nın Milas İlçesi'ne bağlı Kapıkırı Mahallesi'nde, Zeytintepe Mevkii'nde bulunan 5 bin metrekarelik alanda önemli bir restorasyon ve çevre düzenleme projesine başladı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü KUDEB Şefliği bünyesinde hazırlanan proje; otopark alanı, ziyaretçi ihtiyaç üniteleri, gölgelikli çok amaçlı sosyal etkinlik alanları, seyir terası, rekreatif amaçlı iskele ve peyzaj düzenlemeleri ile bölge turizmine büyük katkı sağlayacak.

Köyceğiz’de ‘Mektep’ Filmi Seyirciyle Buluşacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Eğitimci Yazar Senarist Erdal Kara’nın yazıp yönettiği kısa film ‘Mektep’ seyircileriyle buluşacak.

Seyir Halinde Cep Telefonu İle Mesajlaşan Şoföre Para Cezası

Marmaris-Dalaman Havalimanı arasında yolcu taşıyan MUTTAŞ’a ait yolcu otobüsünün şoförü, seyir halinde iken cep telefonu ile sürekli olarak mesajlaşmasının sosyal medyada yayınlanması sonrası cezadan kurtulmadı.

Ahmet Çakı: "Hedefimiz Önümüzdeki Maçı Kazanıp, Ligde Tutunmak"

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor 13. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile kendi seyircisinin desteğiyle oynayacak. Çağdaş Bodrum spor yeni Başantrenörü Ahmet Çakı "Hedefimiz önümüzdeki maçı kazanıp, ligde tutunmak" dedi.

Korkmazgil, “Bu oyun için uzun süre hazırlandık”

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Neye Niyet Neye Kısmet” adlı oyun, seyircilerden tam not aldı.

Bodrum'da ünlü tiyatro oyunu seyirciyle buluşuyor

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Türkiye genelinde büyük ilgi gören oyunu "Ben Frida Kahlo: Otoportre" ile tiyatro severleri buluşturuyor.

Kontrolden çıkan tır, refüjde asılı kaldı

Muğla'nın Milas - Bodrum Karayolu'nda seyir halindeyken kontrolden çıkan tır, refüjde asılı kaldı.

Seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yağış nedeniyle seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi.

Milas’ta kontrolden çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde seyir halindeki otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Ticari takside çıkan yangında araç kullanılamaz hale geldi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde seyir halindeki bir ticari takside çıkan yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

Milas-Bodrum Yolu'ndaki feci kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

 Milas-Bodrum Karayolu'nda dün meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, biri profesör 3 kişinin de yaralandığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kazada otomobilin arkasına hiç bakmadan şerit değiştirip seyir halindeki otobüsün önüne geçtiği görüldü.

Otomobil alev topuna döndü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde seyir halindeki araçta çıkan yangında araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Seyir halindeyken silahla vurulan kadın, otomobilini hastaneye kadar sürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobiliyle seyir halinde iken iddiaya göre erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak yaralanan kadın otomobili hastaneye kadar sürdü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Fethiye Adnan Menderes Bulvarı’nda seyir halindeyken kontrolünü kaybeden Yusuf Durgun (46) motosikletten düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.