Sezona Hazır Haberleri

Sezona Hazır Haberleri

Fethiye Karaot Plajı sezona hazır

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen ve ekolojik konseptiyle de beğeni toplayan Karaot Plajı yaz sezonuna hazır. Aynı zamanda caretta carettaların da yaşam yeri olan bu plaj vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

Atık alım tekneleri sezona hazır

Muğla Büyükşehir Belediyesi, denizlerin daha temiz kalması için 8 atık alım teknesi ile turizm sezonuna hazır. Yaz mevsiminde yoğun olan deniz trafiği nedeniyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri 1 Mayıs itibariyle atık ve sintineleri toplayamaya devam edecek.

Marmarisliler baharın keyfini çıkarıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının 20 derece civarında olması ile vatandaşlar sahillere akın etti. Yürüyüş yapanların yanı sıra, sezona hazırlanan turizmciler de yeni sezondan umutlu olduklarını belirttiler.

Başkan Çıralı: ”İnşaat Faaliyetleri, 11 Mart’a Kadar Bitirilmeli”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2024 yılı turizm sezonunda İngiltere’den Dalaman’a uçuşların 11 Mart’ta başlayacağını vurgulayarak, inşaat faaliyetleri yasağının da, gelen misafirleri mağdur etmeyecek şekilde belirlenmesi gerektiğini söyledi. Osman Çıralı, inşaat sektöründeki Oda üyeleri başta olmak üzere, inşaat yapan bölge sakinlerinin de 11 Mart’ta başlayacak turizm sezonuna uygun planlama yapmaya davet etti. Başkan Çıralı, ayrıca turizmle bağlantılı işyerlerine de 11 Mart’ta başlayacak sezona hazırlanarak, hizmete açılması çağrısı yaptı.

Çalış Sezona Hazırlanıyor

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Fethiye Foça Mahallesi’nde bulunan Çalış Mevkii’nde 2024 yılı yaz sezonu için çalışmalar devam ediyor. İşletmeler yaz sezonuna yetişebilmek için ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon’da yaptığı kamp ile sürdürüyor.

Yeni Sezona Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i Play-Off'ta kaçıran Bodrumspor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

Bodrumspor yeni sezona hazırlanıyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bodrumspor, oyuncu kadrosunu koruyarak yeni sezonda da iddialı takımlar arasında yer almak istiyor.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

ÇAĞLAYAN ÇELİK YENİ SEZONA HAZIR

Genç yaşta karting ile başlayan motorsporları kariyerine offroad, ATV, pist, rallikros ve ralli branşlarında devam eden Çağlayan Çelik, başarılarına yenilerini eklemek hedefiyle yeni sezona hazır. 2022 sezonunu Türkiye Rallikros Kategori 4 Şampiyonu olarak tamamlayan Bursalı sporcu, bu sene yeni takımı ve yeni otomobili ile 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nı takip edecek.

ERMAŞ MUĞLASPOR'UN TAKIM OTOBÜSÜ SEZONA HAZIR

Takımın otobüsü için yeni bir tasarım yaptıran Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, kulüp armasını taşıyan otobüsü 2022-2023 sezonuna hazırlattı.

Muğlaspor sezona hazır

Bölgesel Amatör Lig'de birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor'un, 2022-2023 sezonuna hazır olduğu açıklandı.

Bodrum Belediyesi halk plajları sezona hazır

Bodrum Belediyesi, ilçe sakinlerine ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Halk Plajları Sezona Hazır

Bodrum Belediyesi, ilçe sakinlerine ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ÇALIŞ SEZONA HAZIR

Bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri olan Çalış yenilenen yüzü ile yaz sezonuna hazır. Çalış Sahili’nden yapılan çevre düzenlemesi sonrası bambaşka bir görünüme bürünen Çalış’ta esnaflar yerli ve yabancı misafirlerini bekliyorlar.

Başkan Oktay, “Güzel bir sezon geçireceğiz”

Marmaris'in yeni sezona hazır olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 'Kent büyük bir oranda turizm sezonuna hazır. İnşallah çok güzel bir sezon geçireceğiz' dedi.

BELCEKIZ’DA ÇALIŞMALAR YENİ SEZONA KALDI

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı İşletmecisi Kıyı Sahil Turizm Ltd.Şti. Belcekız Plajı’nı yeni yüzüyle sezona hazırlamak için çalışmalarına başlamıştı. Yapılması planlanan çalışmaların yaz sezonuna yetişmeyeceği düşünüldüğünden dolayı yapılacak olan çalışmalar 1 Kasım’dan itibaren başlayacak.

Marmaris sezona hazırlanıyor

Özellikle yaz aylarında hem plaj, hem de yürüyüş yolu sebebiyle binlerce kişiyi ağırlayan Muğla'nın Marmaris ilçesi Uzunyalı bölgesinde kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

İŞYERLERİ SEZONA HAZIRLANIYOR

İŞYERLERİ SEZONA HAZIRLANIYOR Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizmden para kazanan işyerleri tadilat, bakım , onarım çalışmalarına hız verdi.

Tekneciler Sezonu Bekliyor

Fethiye’de günlük turlara çıkan tekneler sezona hazırlanıyor.2 yıldan bu yana pandemiden kaynaklı sıkıntılardan dolayı gelirleri düşen ve zor günler geçiren tekne turu sektöründe çalışanlar bu sene sezondan umutlular.

Belcekız Yeni Yüzüyle Sezona Hazırlanıyor

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı İşletmecisi Kıyı Sahil Turizm Ltd.Şti. Belcekız Plajı’nı yeni yüzüyle sezona hazırlamak için çalışmalarına başladı. Belcekız Plajı’nın Fethiye ve ülke turizmi için ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını ifade eden şirket yetkilileri plaja gelen misafirlerin huzurlu, mutlu ve güvenli bir şekilde tatillerini geçirmelerini sağlamak adına tüm çalışmaları yapacaklarını ve Belcekız Plajı’nı Dünya’nın adından söz ettiği bir yer haline getireceklerini ifade ettiler.

Sezon bitti, sıra bakımda

Kasım Ayı’nın gelmesi ile havalar soğumaya başlayınca tur teknelerinin sezonu da sona erdi. Sezonun sona ermesinin ardından sıra teknelerinin bakımını yaptırmaya geldi. Tersaneler bakım yaptırmak üzere teknelerin karaya çekilmesini bekliyorlar.

Antrenör Çeliktaş, “Amatör kulüpler desteklenmeli”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü 30 Ekim’de başlayacak olan 1. Amatör ligi maç sezonuna hazır. Fethiye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Altay, “yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Fethiye ve Seydikemer’de seralar sezona hazırlanıyor

Fethiye ve Seydikemer İlçelerinde örtü altı alanlarda ürün yetiştiren üreticiler, yeni sezon için seralarını "Solarizasyon" yöntemiyle yüksek sıcaklıkta dezenfekte ediyor.

Datça’da turizmciler sezona hazır

Muğla'nın Datça ilçesinde Covid-19 önlemlerini alan turizm işletmeleri, yerli yabancı turistleri ağırlamayı bekliyor. Turistik ilçede bugün itibari ile başlayan yeni normalleşme dönemi ile hareketlilik başladı.

Karaot Halk Plajı sezona hazır!

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Karaot Halk Plajı 2021 turizm sezonuna hazır. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, plajda denetlemelerde bulundu, tüm Fethiye halkını Karaot Plajı’na davet etti.

İnlice Plajı açıldı

Fethiye Belediyesi'ne bağlı FEBAŞ tarafından işletilmekte olan İnlice halk plajı Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenerek kapılarını ziyaretçilerine açtı. Tüm korona virüs tedbirleriyle İnlice sezona hazır!

Günübirlik tekne turları 120-150 TL, özel turlar ise 2-4 bin TL

Dünyanın gözde turizm merkezileri arasında yer alan Fethiye'de, her turizm sezonunda binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan tur teknelerinde sezon hazırlıklarını tamamladı. Her yıl binlerce yerli ve yabacı turisti Fethiye ve Göcek’in eşsiz plaj ve adalarını gezdiren tur tekneleri, sezona hazır şekilde müşterilerini bekliyor. Bazı tekneler hafta içi yerli vatandaşlar için 2-3 gün tur yaparken, hafta sonu kısıtlamasında sadece yabancı turistlere pasaport ile tur yaptırabiliyor. Tekneciler sezonun haziran sonunda açılacağını tahmin ederek, “Gördüğünüz gibi hazırlıklarımızı bitirdik ve müşteri bekliyoruz. Sezonun açılmamasından dolayı tekneciler kötü durumda. İnşallah bu sezon iyi olur, bizde paramızı kazanabiliriz” dediler.

Ölüdenizli turizmciler umutlu

17 günlük kapanmanın ardından beklenen normalleşme sürecinden Ölüdenizli turizmciler umutlu. Bu kapanma süreci içerisinde tesislerini sezona hazırlayan turizmciler sektördeki aşılanmanın hızlanması ile birlikte yurt dışından uçaklarında sefere başlaması ile canlı bir sezon beklediklerini ifade ediyorlar. Ölüdeniz La Boutigue Maya Hotel sahibi Turizmci Muhammet Kökten, “Pandemi nedeni ile ilgili uygulanan bu tam kapanma sonucunda vakalar ne kadar düşecek o çok önemli. Beklentileri karşılarsa Ölüdeniz’de Haziran ayı gibi otellerin geneli açmayı düşünüyor” dedi.

Bisiklet yolunda boyama çalışması başladı

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fethiye Kordon boyundan ve Şehit Fethibey Parkı’na kadar olan bisiklet yolu alanında boyama çalışmasına başladı. Yaklaşık 3 kilometrelik alandaki bisiklet yolu maviye boyanarak sezona hazırlanıyor.