Şiddetli Haberleri

Şiddetli Haberleri

Sıcaklık 10 derece düştü! Fethiye fırtınaya teslim oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde şiddetli sağanak ve şiddetli uyarısında bulundu. Yapılan uyarıların ardından Fethiye yağmura teslim oldu.

Muğla’ya Şiddetli Yağış Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada Muğla’ya şiddetli yağış uyarısı yapıldı.

Başkan Akdenizli, 'Vatandaşlarımızın Yanındayız'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede etkili olan şiddetli fırtınadan etkilenen vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağanak sonrası Marmaris'te denizin rengi değişti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde öğlen saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağışlarla, kapalı çarşıda bazı iş yerlerini su bastı, esnaf zor anlar yaşadı. Denizin rengi ise kahverengiye döndü.

Marmaris’te önce fırtına, sonra sağanak yağış etkili oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan şiddetli lodos öğlen vakti yerini sağanak yağışlara bırakırken, fırtınanın şiddeti ile ağaçlar kırıldı, yağışla birlikte sokaklar dereye döndü.

Şiddetli Rüzgâr Denizi Taşırdı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama sonrasında Fethiye’de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtına ise Şehit Fethi Bey Parkı’nda zaman zaman deniz taşmasına sebep oldu.

Marmaris’te Sağanak Yağış, Yerini Güneşli Havaya Bıraktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gün boyu ve sabaha kadar devam eden sağanak yağış ve şiddetli lodos olan hava bugün yerini güneşli havaya bıraktı.

Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklama sonrasında Muğla'nın Fethiye ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına etkisini göstermeye devam ediyor.

Marmaris’te Şiddetli Lodos

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü ve AFAD uyarılarınca Muğla’da turuncu kodlu fırtına uyarısı yapıldı. Muğla’nın Marmaris ilçesinde şiddetli lodos etkisini gösterirken, denizciler teknelerini sağlama almak için gün içinde kontrollerini yaptı.

Muğla’ya Sel, Su Baskını Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’da Pazartesi gününden itibaren şiddetli yağış ve fırtına uyarısı yapıldı.

Muğla’da Bazı Cadde Ve Sokaklar Yağmur Sonrası Sular Altında Kaldı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü ve AFAD tarafından Muğla’ya yapılan şiddetli yağış sonrasında bazı cadde ve sokaklar göle döndü.

Fethiye’de Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ın uyarıları doğrultusunda çok kuvvetli sağanak yağış etkisini göstermeye devam ediyor.

Denizin rengi görenleri şaşırttı

Fethiye’de şiddetli yağışın ardından Fethiye Körfezi’nde deniz suyunun rengi iki ayrı ton oldu.

Marmaris'te Sağanak Yağış Ve Fırtına Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgarın ardından sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar ilçe genelinde etkili olmaya devam ediyor. Dağlardan yollara dökülen kaya parçaları, devrilen elektrik direkleri ve ağaçlar ile uçan çatılar ekiplerin müdahalesi ile hızlıca toparlanıyor.

Başkan Aras Fırtınadan Etkilenen İş Yerlerini Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şiddetli fırtınadan etkilenen esnafı ziyaret etti.

Seydikemer’de dere taştı, mahsur kalan hayvanlar kurtarıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle taşan derede mahsur kalan hayvanlar ekiplerin çabasıyla kurtarıldı.

Marmaris’te denizciler fırtınaya hazırlandı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Marmaris ilçesi için şiddetli fırtına ve yağış uyarısının ardından, yat limanındaki ve balıkçı barınağındaki tekneler kendilerini sağlama alarak hazırlıklarını tamamladı.

Datça ve Marmaris’e şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçeleri için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Fethiye’de Şiddetli Yağış Toprak Kaymasına Neden Oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesi, Yarımada mevkiinde sağanak yağış nedeniyle toprak kayması yaşandı. Olaydan sonra kapanan yolda trafik tek şeritten sağlandı.

Şiddetli yağış hayatı felç etti

Muğla'nın Milas ilçesinde etkili olan ve yaklaşık 1 saat süren şiddetli sağanak yağış, günlük hayatı olumsuz etkilerken, yağmurun şiddetiyle birlikte birçok cadde ve sokak sular altında kaldı.

Muğla geneli için şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın geneli için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Şiddetli Yağmur Sonrası Sokaklar Temizlendi

Fethiye'de dün akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle Ali Gaffar Okan ve Cahit Gündüz Caddesi ile kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Esnaflar yol kenarındaki iş yerine akan suyun girmemesi için büyük mücadele verdi. Kaldırımları aşan su nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. 

Marmaris’te sağanak yağış sonrası kapalı çarşıyı su bastı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan şiddetli yağış uyarısının ardından dün akşam saatlerinde başlayan ve ara ara hızını arttıran yağmur yağışı, Muğla’nın Marmaris ilçesinde etkili oldu. İlçe merkezinde bulunan Kapalı Çarşı, yağış sonrası su altında kaldı.

Tarımsal Hasar Tespitleri Yapıldı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla'nın Menteşe İlçe'sinin Gazeller Mahallesi'nde meydana gelen şiddetli fırtına ve dolu yağış nedeniyle zarar gören tarımsal ürünlere hasar tespiti yaptırdı.

iki ayrı noktada çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Datça yolu üzerinde ve Yeşilbelde mevkiinde iki ayrı noktada başlayan orman yangını, şiddetli rüzgara rağmen ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı.

Muğla Sallandı

Muğla'nın Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi.

Avukatlar günü kutlandı

5 Nisan Avukatlar Günü, şiddetli yağış medeniyle Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kutlandı. Etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

MARMARİS'TE SÖRFÇÜLER RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

Muğla’nın Marmaris ilçesinde saatteki hızı 30 kilometreyi bulan şiddetli rüzgarda sörf yapanlar renkli görüntüler oluşturdu. Sahilde sörfçüleri izleyen vatandaşlar ise bol bol fotoğraf çekti.

BODRUM’DAN DEPREM BÖLGESİNE 52 ARAÇ SEVK EDİLDİ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli iki şiddetli depremin hemen sonrasında deprem bölgesine yapılabilecek destekler konusunda Muğla'nın Bodrum ilçesinde çalışmalar başlatıldı.

MARMARİS KÖRFEZİ NORMALE DÖNDÜ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hafta sonu şiddetli sağanak yağış sonrası İçmeler ve Armutalan bölgesindeki dağlardan denize dökülen çamurlu suyun oluşturduğu çamurlu görüntü yerini mavi ve turkuaza bıraktı.