Sivil Toplum Örgütleri Haberleri

Sivil Toplum Örgütleri Haberleri

Karaçulha Muhtar Adayı Hasan Gizli Çalışmalarını Sürdürüyor

Fethiye Karaçulha Mahallesine hizmet noktasında elini taşın altına koyan Muhtar Adayı Hasan Gizli, çalışmalarını sürdürüyor. Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli, “mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemiz için büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Hava oyunları festivali öncesi toplantı yapıldı

 Festival öncesi Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı yapıldı. Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilgili kurum ve kuruluşlar ve Sivil Toplum Örgütleri katıldı.

Seydikemer, EMITT Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

EMITT Turizm Fuarı 26. kez kapılarını açtı. Deprem felaketi nedeniyle 12 Nisan'a ertelenen fuara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, diplomatik temsilciler, turizm sivil toplum örgütleri ve turizmciler katıldı.

Fethiye, EMITT Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

EMITT Turizm Fuarı 26. kez kapılarını açtı. Deprem felaketi nedeniyle 12 Nisan’a ertelenen fuara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, diplomatik temsilciler, turizm sivil toplum örgütleri ve turizmciler katıldı.

BEŞKAZA MEYDAN’INDA ÇELENK KOYMA TÖRENİ

Fethiye Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması dolayısıyla, aralarında CHP Kadın Kolları, Türk Kadınlar Birliği, Yerel Tohumlar Derneği, Yörük Türkmenler Derneği gibi sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile Beşkaza Meydanı’nda bir araya geldi

ASKIDA SEBZE KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen depremler nedeniyle ilçemize gelen vatandaşlara kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleri tarafından çeşitli destekler verilmeye devam ediyor. İhtiyaçlar dahilinde de farklı kampanyalar başlatılıyor ve yürütülüyor.

CENNET KOYU’NU PIRIL PIRIL YAPTILAR

Bodrum Belediyesi, Dünya Temizlik Günü'nde çeşitli sivil toplum örgütleri ile birlikte Cennet Koyu'nda temizlik etkinliği gerçekleştirdi.

"Bu vatan hepimizin" dediler, alevlerle savaştılar

Muğla'nın Marmaris ilçesi Bördübet Mevkii Yediadalar bölgesinde 21 Haziran akşam saatlerinde çıkan orman yangınlarında karadan yapılan mücadelelerde eğitimli sivil toplum örgütlerinin üyeleri de önemli rol oynadı. Orman ekipleri ile birlikte omuz omuza mücadele veren gönüllülerin tek söyledikleri 'Bu vatan hepimizin' oldu.

Başkan Otgöz; “Sivil toplum örgütlerinin öncelikleri belediyede her zaman vardır”

Seydikemer’de, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Hizmet Binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye olarak her zaman Sivil Toplum Örgütlerinin yanında olduklarını belirterek; “Sivil Toplum Örgütlerinin öncelikleri belediyede her zaman vardır. Kısa zamanda projenin ruhsatını verdik. İnşaatına başlandı Seydikemer’e hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kozağaç yangın bölgesinde çevre temizliği

Menteşe Belediye personeli, sivil toplum örgütleri, Kozağaç mahallesi sakinleri ve gönüllülerin de katılımıyla düzenlenen temizlik etkinliğinde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'de katılımcılar ile birlikte çevre temizliği yaparak çöp topladı.

Saruhanlı’dan Antalya ve Muğla’ya yardım

Saruhanlı Belediyesinin öncülüğünde sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşların desteğiyle Antalya ve Muğla'daki yangınlardan zarar gören vatandaşlar için toplanan yardım malzemeleri tırlara yüklenerek yola çıktı.

Datça’da 200 kilogram mandalina ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde sivil toplum örgütleri öncülüğünde hayırsever bir vatandaşın bahçesinden toplanan 200 kilogram mandalina ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı.

YOĞUN BİR İLGİ VE SEVGİYLE KARŞILANDI

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu Bu yıl 10. düzenlenen Fethiye Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Beşkaza meydanında kurulan kitap fuarı, fotoğraf sergisi ile festivale destek veren sivil toplum örgütlerinin stantlarını ziyaret etti.

KİTAP FUARI 12 MAYIS’A KADAR AÇIK

Bu yıl 10. düzenlenen Fethiye Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında kitap fuarı, fotoğraf sergisi ile festivale destek veren sivil toplum örgütlerinin stantları törenle açıldı.

Cumhuriyet Meydanında Coşkulu Kutlama

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, Vatan Partisi ve Fethiye’deki bazı sivil toplum örgütleri tarafından Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni ve etkinliği düzenlendi. Coşkulu bir şekilde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliği çelenk sunumu ile başladı. CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, ADD, CKD, ÇYDD, YKKED, Türk Kadınlar Birliği Atatürk anıtına çelenk sundular.