Siyaset, Haberleri

Siyaset, Haberleri

Kökten, Kooperatif Üyelerinin Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, S.S. 22 Nolu Minibüs Kooperatifi üyelerini ziyaret etti. 

Kovancı'dan İstifa

AK Parti Fethiye Eski İlçe Başkanı ve AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Turhan Kovancı siyaseti bıraktığını açıkladı. 

Kökten, "Kutlu bir yola çıktık"

STK başkanları ve bazı siyasiler, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ettiler. 

Kökten Esenköyspor Başkanı Balcı ’ya Ziyaretde Bulundu

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  seçim çalışmaları kapsamında  Esenköy Spor Kulübü'nün Başkanı Ramazan Balcı'yı ziyaret etti.

Aras, “Muğla’nın turizmdeki yeri çok önemli”

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Muğla’yı çok iyi tanıyoruz” diye konuştu.

Alim Karaca, Aday Olma Sürecini Anlattı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeniden aday olduğu sürecin tüm ayrıntılarını anlattı. Karaca asılsız iddialarla genel merkeze binlerce mail atıldığını belirtirken, genel merkezin 3 kez memnuniyet anketi yaptığını, hepsinden birinci çıktığını söyledi. Ayrıca kendisi hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karaca “kimseye kırgın değilim. Ben projelere odaklı bir seçim çalışması yapacağım. Bugüne kadar siyasi görüşünden dolayı kimseyi işinden etmedik” ifadelerini kullandı. 

Karaca, 'Türkiye’de de Birinci Sıraya Yükselmiş Durumdayız'

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca izlenimlerini aktardı. Başkan Karaca, “Fethiye 2024 yılında yeni bir rekor kıracak” diye konuştu.  

Demirel, Kermes Etkinliğine Katıldı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kermes etkinliğine katıldı. 

MHP 2 il ve 53 ilçe belediye başkan adayını daha açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2’si il, 53’ü ilçe olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.

Aday Kulaç'tan Bir Dizi Ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 

Tilkici, “Fethiye’ye değer katmak için yola çıktık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Tilkici, “Yerel seçimler öncesinde başvuru yapıp yapmama konusunda çok düşündüm. Bana gelen talepler ve düşüncem sonucunda vardığım kanıya istinaden aday adayı olmaya karar verdim” dedi. 

'Devrim yapacağım' dedi ve kürsüyü kırdı

Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mine Gültekin, Bodrum Marina’da kadın muhtar adaylarına destek buluşması gerçekleştirdi. Mine Gültekin konuşması sırasında, “Devrim yapacağım” dediği sırada kürsüye yumruk atınca, kürsü kırıldı.

Mehmet Demir, "Halkın İçinde Olan Bir Siyasetçiyim."

Güzel Fethiye'nin güzel insanlarına her daim hizmet etmekten onur duyan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye Önceki Dönem İlçe Başkanı Mehmet Demir, siyasi yaşantısında her zaman vatandaşların yanında olmanın önemini vurguladı.

“Halil Menteşe” Adına Sempozyum Düzenlenecek

Milas Belediyesi, Osmanlı Devleti'nin son yıllarında Hariciye Nazırı ve Meclis-i Mebusan başkanı olarak, Cumhuriyet döneminde ise dört dönem İzmir milletvekili olarak görev yapan Milaslı Halil Menteşe adına sempozyum düzenleyecek.

SPOR YAPARKEN RAHATSIZLANAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde siyaset, iş ve sosyal hayatının tanınan ve sevilen isimlerinden, Ak Parti eski ilçe başkanı Yılmaz Algül'ün 19 yaşındaki oğlu Bulut Algül, spor yaparken aniden rahatsızlanarak hayata veda etti.

BAŞKAN AKCAN’DAN, MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’IN İDDİALARINA YANIT

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 13. Uluslararası Muğla Yörük Türkmen Toyu’nda protokol konuşmaları sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün konuşma yapmasını engellediğini iddia etmişti. Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan’dan AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın, protokol konuşmaları sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün konuşma yapmasını engellediği iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

DEVA PARTİSİ İLE MUĞLA’DA MERKEZ SİYASETİN ADRESİ BELLİ OLDU BAŞKAN ÇAY, “BİN BİLSEK TE, BİR BİLENE DANIŞIYORUZ”

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay basına yaptığı açıklamada; Muğla İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte Denizli ve Uşak’ta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ziyaretlerine katıldık. Vatandaşlarımız Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli ve Uşak’ta DEVA Partisine büyük bir ilgi gösterdi. 3.üncü Yozgat mitingimizde bunun canlı örneği oldu dedi.

Çikolata Müzesi bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı

Muğla'nın Milas ilçesinde, 7 ton çikolata kullanarak yapılan, tarihi varlıkların yanı sıra siyaset, spor, sanat camiasının ünlü isimlerinin portrelerinin de yer aldığı Çikolata Müzesi'ni bayram tatili boyunca yaklaşık 6 bin kişi ziyaret etti.

Ali Fatih Çoban, gündemi analiz etti

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Gündem Analiz Programı’na konuk oldu.Programda Necati Kanbur’un sorularını yanıtlayan Çoban gündeme dair özel açıklamalar yaptı.

Demirezen, “Behçet Saatcı Fethiye Belediyesine aday olursa kazanır”

Geçtiğimiz gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Geçmiş Dönemler Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın İYİ Partide yürüyeceğini duyurmasının ardından bir değerlendirmede Doğru Parti Fethiye İlçe Başkanı Nurgül Demirezen’den geldi. Güzel bir seçim yaptığını belirten Doğru Parti Fethiye İlçe Başkanı Nurgül Demirezen, “Biz Behçet Saatcı’yı tebrik ediyoruz, iyi bir seçim yaptı. Çünkü bir yere girmesi gerekiyordu. Kendi seçimini güzel bir şekilde de değerlendirdi” dedi.

DYP Muğla İl Ve İlçe Başkanları istifa etti

Muğla siyaseti istifa depremleri ile çalkalanıyor. DEVA Parti’sin sonra Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla İl Başkanlığı’ndan da istifalar geldi. DYP Muğla İl Başkanı Gizem Saatci ile Seydikemer, Datça, Menteşe ve Ortaca İlçe Başkanlıkları istifa ettiler.

DEVA Partisinden İstifa Açıklaması Geldi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Menteşe İlçe Başkanı Hüseyin İlker Altınsoy ve İl Teşkilat Başkanı Ali Durna istifa ettiler. İstifaların ardından DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı bir basın açıklaması yaparak, “Kişileri hedef alarak kişisel tartışmaya mahal verecek açıklamaları asla yapmayacağımızı bildirmek isteriz” ifadelerine yer verildi.

Gelecek Partisi’nden ‘Temiz Siyaset’ hareketi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu parti yetkilileriyle beraber yaptığı toplantının ardından 81 vilayette ve Muğla’da parti il başkanları, Gelecek Partisi’nin başlattığı ‘Temiz Siyaset’ hareketi ile ilgili olarak birer basın açıklaması yaptılar. Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman; ilçe başkanları ve  il yönetimi ile birlikte bu basın açıklamasını yaparken, ‘Temiz Siyaset’ hareketinin başlatıldığını bildirdi. 

Eroğlu, Nereye kadar yürüyebilirsem

Demokrat Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu 2. Başkanı Konca Eroğlu, siyasette nereye kadar yürüyebilirse oraya kadar gidecek. 

Başkan Tokat’tan Çikolata Müzesi’ne ziyaret

Geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen ve Türkiye’ de İstanbul’dan sonra ikinci olan Çikolata Müzesi, ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat da Bodrum ve Milas arasında bulunan Karya Port alışveriş merkezinde yer alan Çikolata Müzesi’ni ziyaret etti.

Bu müzede 7 ton çikolata kullanıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde Bodrum-Milas karayolu üzerindeki bir alışveriş merkezinde açılan çikolata müzesi vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Müzede çikolatadan yapılan Muğla'nın tarihi ve doğal değerlerinin yanı sıra siyaset, sanat, spor gibi alanlarda ünlü olan isimlerin portreleri de yer alıyor.

AK Parti Fethiye Kadın Kolları yönetimi onaylandı 

AK Parti Fethiye Kadın Kolları yönetimi onaylandı. Gülhanım Boz başkanlığındaki kadın kolları yönetimi ilk toplantısını AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile yaptı. Öztürk, kadın kolları yönetimine başarılar diledi. 

Milletvekili Ergun, “Turizm sektörü ciddi gelir kaybına uğramıştır”

İyi Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun’un, turizm otelcilerinin içinde bulunduğu ekonomik koşullar ve ederinin çok altında fiyatlara satılan otellerin sayısı hakkında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yanıtlaması talebiyle soru önergesinde bulundu.