Son Buldu Haberleri

Son Buldu Haberleri

Songül öğretmenin 51 yaşında gelen ikiz bebek sevinci

Muğlalı 51 yaşındaki öğretmen Songül ve eşi Sit Nur bebek özlemini 51 yaşında yaşadı. Tüp bebek yöntemiyle anne olmanın sevincini yaşayan, Songül öğretmen ve eşinin bebek özlemi Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde son buldu.

Tekerlekli Sandalye 100. Yıl Tenis Turnuvası ödül töreni ile son buldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenen Tekerlekli Sandalye 100. Yıl Tenis Turnuvası ödül töreni ile son buldu.

11 ayrı mahallede toplam 3 tona yakın atık toplandı

 Bodrum Belediyesi tarafından “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla başlatılan ve bu yıl 9.su düzenlenen “Deniz Dibi Temizliği Etkinliği” Kumbahçe koyunda gerçekleştirilen temizliğin ardından son buldu. Temizlik sonrası Bodrum Belediye Meydanı’nda toplanan atıklar ve bu yıl yapılan çalışmaların yer aldığı fotoğraflar sergilendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Turnuvanın Şampiyonu Oldu

‘Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ dün oynanan final maçıyla son buldu. Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fethiye Baro Temsilciliği arasında oynanan müsabakada Milli Eğitim Müdürlüğü maçı 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

UMUDA YOLCULUK KİMSESİZLER MEZARLIĞI'NDA SON BULDU

Yunanistan unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen ve Marmaris ilçesinde boğularak hayatını kaybeden 2'si bebek, 3'ü çocuk 1'i yetişkin olmak üzere 6 düzensiz göçmenin cenazeleri Kimsesizler Mezarlığı'na defnedildi.

Milas’ta öğrenciler ürünlerini sergiledi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksek Okulu ile Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen iş birliği protokolü çerçevesinde Havva Ersoy Anaokulu hayata geçirilen 'Minik Eller Büyük İşler Tasarım ve Atölye Çalışması' düzenlenen etkinlik ile son buldu.

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI SONA ERDİ

Fethiye’deki Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, renkli görüntülere sahne olmuştu. Etkinlikler kapsamında kortej yürüyüşü, halk oyunu gösterileri ve yerleşik yabancıların katıldığı Türk yemekleri yarışmalarının düzenlendiği Türk Mutfağı Haftası son buldu.

Festival Edip Akbayram Konseriyle son buldu

12. Yeşilüzümlü Yöresel Dastar ve Kuzugöbeği Festivali, ünlü sanatçı Edip Akbayram Konseri ve muhteşem dastar defilesi ile son buldu. Üç gün boyunca dolu dolu geçen festival, katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

ÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları kapsamında Özel Fethiye Girne Koleji’nin organize ettiği kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş Özgecan Anıtı’ndan başlayıp Beşkaza Meydanı’nda son buldu.

Bodrum’da 3 gün, 3 gece kutlama

Cumhuriyeti'nin 98'inci kuruluş yıldönümü, Bodrum'un farklı noktalarında düzenlenen fener alayları ve konserlerle coşkuyla kutlandı. 3 gün, 3 gece süren kutlamalar 29 Ekim gecesi son buldu.

Girne Kolejinden Cumhuriyet balosu

Girne Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’inci yılını coşku ile kutlamak için bir aradaydı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan balo günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Girne Koleji öğrencilerinden Sude Naz Yıldız’ın konuşması, Cumhuriyet Belgeselinin izlenmesi, piyano dinletisi, okul korosu, drama ve zeybek gösterisinin yapılması ile son buldu.

Engin, “Olası bir duruma karşı eğitimleri sıklaştırdık”

AKUT Fethiye ekibi olası depreme hazırlık amaçlı eğitimlerine devam ediyor. Fethiye Belediyesi Meclisi toplantı salonunda teorik olarak başlayan ardından Salıpazarı meydanında sapancı eğitiminin uygulamalı eğitimi ile son buldu. Eğitime Bodrum Akut, Marmaris Akut ve Fethiye Akut olarak 3 ekipten 13 kişi katılım sağladı.

Arslan, “Amacımız turizme katkı olması yönünde”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl Muğla valiliği adına UNESCO TOURISTICA Photo Safari etkinliği kapsamında akşam yemeği düzenlendi. Etkinlik teleferik önünde buluşmanın ardından akşam yemeği ile son buldu.

5 yıllık firarilik Seydikemer’de son buldu

Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, hakkında 37 ayrı dosyadan 45 yıl kesinleşmiş hapis kararı bulunan şüpheli yakalandı.

CHP'nin 98. Kuruluş yılı Fethiye’de törenle kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923’te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP, 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Cumhuriyet Halk Partisi 98. Kuruluş yılında Fethiye Cumhuriyet Meydanında çelenk töreni düzenlendi. Törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP eski ilçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekilileri, Çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Tören çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile son buldu.

Fethiye’de 30 Ağustos coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 99 yıllık gurur, Kaymakamlık Binası Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajlarının okunması, Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve Şiirlerin okunması ile son buldu. Çelenk sunma töreninin ardından Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ve Per. Atğm. Adil Emin Kaya tebrikleri kabul etti.

Orman yangınlarında 6 uçak 39 helikopter görev aldı

Yüzyılın en büyük orman yangınını yaşayan Muğla'da yaklaşık 66 bin hektar orman-makilik alan zarar gördü. Antalya'da büyük hasara neden olan orman yangınının hemen ardından 29 Temmuz'da Muğla'da başlayan büyük orman yangınları 21 Ağustos'ta Köyceğiz'deki yangının kontrol altına alınması ile son buldu.

AK Parti Fethiye Öğrencilerin Yanında

Fethiye'de yaklaşık 50 okulda 7300 üniversite adayı sınava girdi. İkinci oturum Alan Yeterlilik Testi (AYT) ile saat 10.15'te başlayıp, 13.15'te son buldu. Havanın sıcak olması nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı sınava girecek öğrencilere ve velilere su ikramında bulundu.

“YKS” Maratonunda “AYT” Günü

Üç oturumdan oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonu dün başladı. Fethiye’de yaklaşık 50 okulda 7300 üniversite adayı sınava giriyor. İkinci oturum Alan Yeterlilik Testi (AYT) ile saat 10.15'te başlayıp, 13.15’te son buldu. Sınav sorularına tepki gösteren Öznur Göktaş, “Bu soruları hazırlayanlara sesleniyorum; yazık günah değil mi bu çocuklara?” dedi.

Fethiye Eskrim Spor Kulübü derecelerle döndü

Sakarya ev sahipliğinde, 12-20 Haziran tarihlerinde düzenlenen Adapazarı’nın Kurtuluşunun 100. Yılı Eskrim Türkiye Şampiyonası; dokuz gün süren heyecan dolu mücadelenin ardından son buldu. Fethiye Eskrim Spor Kulübü’nden U-12 Kızlar Flöre kategorisinde Selin Yağar üçüncü olurken, Melek Pamuk beşinci oldu. U-12 Erkekler Flöre klasmanında ise Fethiye Eskrim Spor Kulübü’nden Melik Ata Boz birincilik kürsüsüne çıkarken; Demir Eşençayı da üçüncülüğü elde etti.

Yeşilköy Mahallesi Özlediği Suya Kavuştu

Kavaklıdere İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde yıllardır yaşanan su sıkıntısı MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Yeni Modern İçme Suyu Tesisi ile birlikte son buldu. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Turgut Şekerci, “Yeni İçme Suyu Arıtma Sistemi ile birlikte daha temiz ve sağlıklı suya kavuştuk. MUSKİ’nin çalışmalarından halkımız ve biz çok memnunuz” dedi.