Stoper Haberleri

Stoper Haberleri

Özmen, ‘Gol attığım için mutluyum’

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV’ye konuştu.

Fethiyespor’da Sezer Özmen Iğdır FK Maçında Forma Giyemeyecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında arka adalesinde oluşan sorun sebebiyle bugün oynanacak Iğdır FK müsabakasında forma giyemeyecek.

Özmen “Iğdır maçında şanssızlığımızı kıracağız”

Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında alınan mağlubiyet ile karşılaşacakları Iğdır FK deplasmanı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih’ten Bodrum FK’ya Transfer

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, transfer çalışmaları kapsamında Almanya temsilcisi Bayern Münih’ten 18 yaşındaki stoper Kaan Berk Bengi ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Eski Fethiyespor’lu Futbolcudan Beklenmedik Transfer

2021-2022 sezonunda Fethiyespor'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, 7 Temmuz’da Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya varmıştı. Kurt, bugün itibariyle Manisa FK ile sözleşmesini feshedip Aliağa FK’ya transfer oldu.

Burak Albayrak Fethiyespor’da

Fethiyespor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Fethiyespor, Kırklarelispor forması giyen Burak Albayrak ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Fethiyespor’un Eski Stoperinden Manisa Sürprizi

2021-2022 sezonunda Fethiyespor’da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya vardı.

Bodrumspor’un genç stoperi Galatasaray’ın radarında

Galatasaray'ın Bodrumspor'un altyapısından yetişen 17 yaşındaki stoper İsmail Tarım ile ilgilendiği öğrenildi.

Onur Öztonga ve Şahan Akyüz Fethiyespor'da

3. Lig temsilcilerinden Fethiyespor, stoper mevkiine 2 oyuncu birden aldı.