Su Kanalı Haberleri

Su Kanalı Haberleri

Kontrolden Çıkan Otomobil Su Kanalına Uçtu: 1 Ölü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkarak su kanalına uçan otomobilin sürücüsü Handan Ustaoğlu hayatını kaybetti.

Bodrum’da günlük 72 bin kişiye yetecek su bulundu

 Kuraklık ve iklim değişikliği sonrası Bodrum Yarımadası’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Geyik ve Mumcular Barajlarının kuruması ve DSİ tarafından kapatılması üzerine bölgede önemli bir su açığı ortaya çıkmıştı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri vatandaşların temel ihtiyacı olan içme ve kullanma suyunun yetersiz kalması nedeniyle daha önceden projeleri hazırlanmış ve acil durumlarda uygulamaya konulması planlanan çalışmaya başlamıştı.

Su kanalına giren kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin su kanalına girdiği kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

İki motosiklet çarpıştı, biri kanala düştü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki motosikletli çarpıştı. Sürücü E.İ çarpışmanın etkisi ile motoruyla beraber su kanalı düştü. Muğla Büyükşehir itfaiyesi ekipleri kanala düşen E.İ yi çıkarıp ambulans ile hastaneye sevk etti.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ SU KANALINA UÇTU

Muğla’nın Marmaris ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü su kanalına uçtu.

YATAĞAN’DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Yatağan-Milas karayolunda gece meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 34 yaşındaki Mesut Kırkağaç, direksiyon hakimiyetini kaybederek su kanalı üzerindeki boruya çarptı. Asker eğlencesinden döndüğü öğrenilen sanayi çalışanı Kırkağaç, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Sulama kanalında kadın cesedi bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sulama kanalında kadın cesedi bulundu.

SU KANALINDA MAHSUR KALAN KÖPEK VE YAVRULARI KURTARILDI

Seydikemer’de, sulama kanalında mahsur kalan köpek ve 6 yavrusu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Hoca İsmet Oruç Hayatını Kaybetti

Seydikemer Bağlıağaç Mahallesi’nde yaşayan 86 yaşındaki İsmet Oruç hayatını kaybetti. İsmet Oruç, evinin kenarında bulunan su kanalına düşerek, hayatını kaybetti.

Kanalda mahsur kalan köpek ile yavruları kurtarıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde su kanalına düşerek mahsur kalan köpek ile iki yavrusunu itfaiye kurtardı.

Su Kanalı Ölüm Saçıyor, Vatandaş İsyanda

Mahalle ortasından geçen su kanalı, tedbirsizlik yüzünden ölüm saçıyor. Kanal kenarında bariyer veya herhangi bir korkuluğun bulunmaması yüzünden şimdiye kadar bir çok ölüm vakası yaşandı. En çok ölümle burun buruna gelenler ise çocuklar ve hayvanlar oluyor.

DSİ YETKİLİLERİ SU KANALINDA İNCELEME YAPTILAR…

Devlet Su İşleri (DSİ) 213. Şube Müdürü Mehmet İskender; Fethiye’deki su kanallarında inceleme yaptı. DSİ 213. Muğla Şube Müdürü Mehmet İskender beraberinde teknik personel ve yüklenici firma temsilcileri ile birlikte Fethiye’de bir dizi incelemelerde bulundu.

Balık Yavruları Telef Oldu

Fethiye Koca Çalış mevkiinde; bir su kanalı birikintisinden denize açılan kanalda yüzlerce balık bilinmeyen nedenle telef oldu. Kanalın denizle buluştuğu yerin kapalı olmasının balıkların ölümüne yol açmış olabileceği ifade edildi.