Su Sporları Haberleri

Su Sporları Haberleri

Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi, Kano Sporcu Eğitim Merkezi Oldu

Kano'da elde edilen Ulusal ve Uluslararası başarılardan sonra kano branşının daha da yaygınlaştırılması için, Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün girişimi ile Kano Sporcu Eğitim Merkezine dönüştü.

Su sporlarına rağbet devam ediyor

Dünyaca ünlü tatil kentlerinden Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen yerli ve yabancı turistler, deniz, kum, güneş, gece hayatı eğlencelerinin yanı sıra alternatif eğlencelere de yoğun ilgi gösteriyor. Bu sene güvenlik önlemlerinin had safhaya çıkartıldığı ve deniz üzerinde yapılan jet ski, tekne paraşütü, jet car ve diğer heyecanlı su sporları aktivitelerini tercih eden turistler muhteşem bir eğlence olduğunu belirtiyorlar.

Su Sporları Denetimlerine Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde görev yapan deniz polisleri koy koy dolaşarak ilçe merkezi ve mahallelerdeki su sporları merkezlerinde denetimlerine devam ediyorlar.

Muğla, Sporun Başkenti Olma Yolunda İlerliyor

Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları, Eskişehir’de yapılan Kano Türkiye Şampiyonasında derece yaptı.

Köyceğiz’li Şahin’den İtalya Başarısı

İtalya'nın Auronzo kentinde yapılan Gençler Dünya Şampiyonasında Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi sporcusu Sevener Şahin, K1 1000 Metrede 7. oldu.

Su Sporları Merkezi’ne GEKA’dan Destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Köyceğiz’e su sporları kamp ve eğitim merkezi yatırımı yapılması için hazırlanacak fizibilite projesine destek veriyor.

Kano Sporcularından Madalya

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinden 15 sporcu katılım sağladı.

Boğulma tehlikesi geçiren turisti su sporu çalışanları kurtardı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren turist kadın, plaj ve su sporları çalışanları tarafından müdahale edilerek kurtarıldı.

Köyceğizli Sporcu, Azerbaycan'da ülkemizi temsil edecek

Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi Sporcularından Kano Milli Takım Sporcusu Kaan Karahan, 04-07 Mayıs 2023 tarihlerinde Azerbaycan'da yapılacak olan Kano Başkanlık Kupası Yarışlarında Ülkemizi temsil edecek.

KÖYCEĞİZ'DE ANTRENÖRLÜK KURSU DÜZENLENDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Kano Federasyonu tarafından 12-16 Ekim 2022 tarihlerinde Durgunsu Kano 1.Kademe Yardımcı Antrenörlük kursu düzenlendi.

15.CHANNEL REGATTA YELKEN YARIŞLARININ İLK GÜNÜ TAMAMLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl 15'incisi düzenlenen Marmaris ve Rodos yelken kulüplerinin düzenlediği Channel Regatta yarışı 18 tekne ve 190 yarışmacı ile başladı.

SU SPORLARINA İLGİ YOĞUN

Turizm sezonu hızla devam ederken Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı misafirler su sporlarına yoğun ilgi gösteriyor.

Sürat teknesi tekne dolmuşa çarptı, 1 ölü 3 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde su sporları sürat teknesinin tekne dolmuşa çarpması sonucu bir turist öldü, 3 kişi de yaralandı.

Köyceğiz Belediyesi orman şehitleri bahar kupası kano yarışları başlıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi'nde orman şehitleri anısına, Durgunsu Kano yarışları Köyceğiz Su Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Büyükler Köyceğiz Kupası Kürek Yarışları Sona Erdi

Türkiye Kürek Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen “Büyükler Köyceğiz Kupası Kürek Yarışları” Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinde yapıldı.

Yangın bölgelerindeki çocuklar su sporları ile tanıştı

Muğla’da, yangın bölgesinde yaşayan çocuk ve gençlere yönelik sosyal oryantasyon projesi kapsamında “Suda Hayat Var” etkinliği gerçekleştirildi.

Tatilin en eğlenceli gündüz aktivitesi su sporları olmaya devam ediyor

Türkiye'nin en gözde turizm merkezlerinden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde tatilciler gündüz aktivitesi olarak su sporlarını tercih ediyor.

Ölüdeniz’de su sporlarına yoğun ilgi

Ölüdeniz’in turkuaz mavi sularında adrenalin yaşamak isteyen yerli ve yabancı turistler su sporlarına yoğun ilgi gösteriyor. Macera seven turistler, deniz paraşütü, jet ski, banana, kano gibi eğlenceli su sporlarıyla tatillerine heyecan katıyor. Sezonun başlamasıyla su sporlarında hızlanma yaşandığını belirten Su Sporları Satış Müdürü Nurettin Nacar, “Türkiye’nin en güzel yerlerinden birindeyiz. Burada çok eğlenceli aktiviteler var” dedi.

Su sporları ve adrenalin merkezi için malzeme satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Elazığ Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Ve Spor Bakanlığı Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sivrice Su Sporları ve Adrenalin Merkezi Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. 

Ölüdeniz Kumburnu Plajı baştan aşağıya yenilendi

Türkiye'nin tanıtımında kapak fotoğrafı olan Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı Plajı, 5 yıldızlı plajlar gibi  hizmet veriyor. Ülkemizin tüm tanıtımlarında ilk sırada yer alan Ölüdeniz Kumburnu Plajı bu yıl çehresini tamamen değiştirerek, dünyanın en gözde plajları ile yarışır hale geldi. Bu sezon görünümünü baştan aşağıya yenileyen Kumburnu Tabiat Parkı Plajında şezlong ve şemsiye kullanmak istemeyenler için özel bir bölümde ayrıldı. Kumburnu tabiat parkı plajında güvenliğe büyük önem verilirken, cankurtaranlarda nöbete başladı. Kano ve Deniz Bisikletinin yanı sıra su sporlarının da rağbet gördüğü plajdan tatilciler çok mutlu. 

Kürek Teknesi "Artemisia" denize indirildi

Bodrum'da her geçen gün ilgi gören kürek sporuna destek olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Halikarnas Kürek Takımı’na kazandırılan yarış teknesinin isim verme merasimine katıldı. Başkan Aras, " Üç tarafı denizlerle çevrili olan Bodrum'da su sporlarına çok önem vermek durumundayız." dedi.

Büyükler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları Köyceğiz’de yapıldı

Fenerbahçe ve Galatasaray Kürek Takımları “Büyükler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları” İçin Köyceğiz’e geldiler.

Vali Çiçek Fethiye’de İncelemelerde Bulundu

Vali Amir Çiçek Emitt Fuarı dönüşü ayağının tozuyla Fethiye İlçesinde yapılması planlanan Yüzme Havuzu, Su Sporları Merkezi ve Gençlik Kampı alanlarını inceleyerek, geçtiğimiz hafta göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.