Şükran Haberleri

Şükran Haberleri

BBP Genel Başkanı Destici Muğla'ya geliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 2 Mayıs günü saat 14.00'te Muğla'da partisinin il binası açılışına katılacak.

Marmaris Kaymakamı Aksoy’dan gazilere plaket

MUĞLA (İHA) – 19 Eylül Gaziler günü vesilesi ile Marmaris Kaymakamlığının düzenlediği yemeğe gaziler ve ebediyete intikal etmiş gazilerin yakınları katıldı. Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, gazi ve gazi yakınlarına şükran plaketi sundu.

KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN, 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Fethiye Kaymakamı Alper Balcı mesaj yayınladı. Balcı yayınladığı mesajda ‘15 Temmuz gecesi Devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle, saygıdeğer ailelerini şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Başkan Oktay’ın 10 Kasım mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. Atatürk'ü sevgi, saygı ve şükranla andığını belirten Oktay, 'Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk, hepimizin gönlünde, zihninde ve aklında sonsuza kadar yaşayacaktır' dedi.

Deniz kaplumbağalarının “annesi” için şükran geçişi

Dalyan İztuzu Plajı'nda yumurtalarını bırakan deniz kaplumbağalarının neslinin korunması için verdiği mücadeleyle bilinen 'Kaptan June' lakaplı çevreci June Haimoff için şükran geçişi yapıldı. 15 dernek ve spor kulübü tarafından düzenlenen 'Kaptan June Şükran Geçişi' büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Kütahyalılardan yangın mağduru Muğla’ya hayvan desteği

Kütahyalı çiftçiler, Muğla'da çıkan orman yangınlarında hayvanları telef olan çiftçilere destekte bulundu. Kütahyalı çiftçi ve köylülerin 184 küçükbaş, 5 büyükbaş hayvan bağışında bulunduğunu söyleyen Vali Ali Çelik, 'Destek olan tüm vatandaşlarımıza devletimiz adına şükranlarımızı sunuyorum' dedi.

Tavlı, “Babalarımıza şükran borçluyuz”

Muğla Valisi Orhan Tavlı 20 Haziran Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Gökcan, tüm annelerin gününü kutladı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Cennetle müjdelenen ve üstlendikleri kutsal sorumluluğu, sevgi, saygı, sabır,  şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren kendi annemin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor,  saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Oktay “En büyük şükranımız şehitlerimize, gazilerimize”

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü nedeniyle şehitlerimizi yad etmek adına Fethiye Müftülüğü ve Türk Kızılayı Fethiye Şubesi elele vererek vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet ettiler. Müftülük önüne çekilen Türk Kızılay’ına ait kan bağışı aracında ilk bağışı, Fethiye Müftüsü Kamil Oktay yaptı. Müftü Oktay, “Kan bağışı için buraya gelen ve bu kampanyamıza destek verenlere teşekkür ediyorum. Ama en büyük şükranımızı şehitlerimize, gazilerimize arz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu kuzu göbeklerini gören hayrete düşüyor

Seydikemer'e bağlı Arsa Mahallesi'nde yaşayan 66 yaşındaki Şükran Yavuz'un, bahçesinde bulduğu kuzu göbeklerini görenler, hayrete düştü.

Evsizlerden Devlete Teşekkür

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Fethiye’de devlet tarafından barınma sağlanan evsizler, ihtiyaçlarının karşılanmasından dolayı devlete şükran duyduklarını ifade ettiler. Fethiye Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli’nde sıcak yuvaya kavuşan evsizler, nice virüsler atlatıldığını belirtip; ‘’Bu virüsü de birlik ve beraberlik içinde kurallara uyarak atlatacağız’’ diye konuştular.

FETHİYE’NİN RESSAM TEYZESİ UNUTULMADI

4 Yıl önce kaybettiğimiz Fethiye’nin ressam teyzesi Merhum Şükran Akannaç; ölüm yıldönümü olan 25 Şubat’ta Fetav tarafından düzenlenen program ile anıldı. Fetav Kültür Komisyonu üyeleri ile yakınları ve Huzurevi sakinlerinin katıldığı sade törende; anı paylaşımları ve Akannaç’ın şiirlerinin okunarak duygu dolu anlar yaşandı…

KULLUKÇU “BU GÜN ONUN DÜŞÜNCELERİNİ DAHA İYİ ANLIYORUZ”

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, İsmet İnönü’nün vefatının 44’üncü yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti İkinci Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, halkımızın varlık ve yokluk mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı’nın kahramanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşı, Lozan Zaferi’nin mimarı İsmet İnönü’yü aramızdan ayrılışının 44’üncü yılında şükran ve minnetle anıyoruz” dedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI…

Tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de; 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri başladı. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı koyarak şehit düşen güvenlik güçlerimiz ile vatandaşlarımız; ilçemizde düzenlenecek olan etkinliklerle bir kez daha Rahmet ve Şükranla anılacak. Dün Şehitlik ziyareti ile başlayan etkinlikler Cumartesi günü düzenlenecek olan Milli Birlik Yürüyüşü ile sona erecek. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ile Fethiye protokolü üyeleri tarafından Taşyaka şehir mezarlığında yer alan şehitlerimize Kur'an-ı Kerim ve dualar okunup, şehit mezarlarımıza karanfiller bırakıldı…

Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl Dönümü

Tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de; Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle tören düzenlendi. Şehitler anıtı önünde düzenlenen törende; Şehitlerimiz bir kez daha şükranla ve saygıyla anıldı.