Şüphesi Haberleri

Şüphesi Haberleri

Ayaydın Seçim Sonrası Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçim sonuçları dolayısıyla bir açıklamalarda bulundu Ayaydın, “Muğla’nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa katkı sunmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Karaca “Belgelerle Seçimi Kazanacağımı Bilsem Yine Kirli Siyaset Yapmam”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, afiş ve posterlerine yapılan saldırıları kirli siyaset olarak yorumlayarak, “31 Mart’ da Beşkaza Meydan’ında bir teşekkür konuşması yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Zehirlenme Sonucu Ölümde Sahte Rakı Şüphesi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 31 Ocak’ta zehirlenme sonrası ölen bir kişinin ölümünün şüpheli bulunması üzerine yapılan soruşturmada, sahte rakıdan öldüğü değerlendiriliyor. Olayla ilgili bir kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Annenin Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun yatağında ölü bulunması ile ilgili tutuklanan anne ve babasının yargılanmasına devam edildi.

Cura, “Cumhur İttifakının Yanında Bulunacağımızdan Kimsenin Şüphesi Olmasın”

Cumhur ittifakının Fethiye Belediye Başkan Adayının MHP'den Muhammet Kökten olarak açıklanmasının ardından, MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından MHP Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden alınan Osman Cura, sosyal medya paylaşımıyla sessizliğini bozdu.

Polisin Dikkati İle Sahte Plakalı Motosiklet Ele Geçirildi

Muğla'nın Milas ilçesinde trafik polisi şüphesinde haklı çıkarken, sahte plakalı motosiklet ele geçirildi, sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.

Hırsızlık şüphelileri güvenlik kamerasına takıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde halk plajında denize giren iki sporcunun çantalarını çalan hırsızlık şüphelileri polis ekipleri tarafından yakalandı.

DALAMAN’DA İŞYERİ YANGININA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ

Muğla’nın Dalaman ilçesinde bir işyerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

MOTOSİKLET HIRSIZI OTO GALERİCİ YAKALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet hırsızlıklarına karşı yapılan çalışmalarda ilçede faaliyet gösteren bir oto galerinin işletmecisi hırsızlık şüphesiyle yakalanarak gözaltına alındı.

MUĞLA JASAT EKİPLERİ DOLANDIRICILARI SAKLANDIKLARI YERDE YAKALADI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekipleri dolandırıcılık şüphesi ile Mersin ilinde bulunan 4 şüpheliyi yaptıkları operasyon ile yakaladı.

2009’da ortadan kaybolan inşaat işçisinin cinayete kurban gittiği şüphesi

Denizli'den 2009 yılında inşaat işlerinde çalışmak için geldiği Muğla'da ortadan kaybolan şahsın cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerine çalıştığı evlerde arama çalışması başlatıldı.

POLİS ŞÜPHESİNDE HAKLI ÇIKTI, ARANAN ŞAHIS YAKAYI ELE VERDİ

Muğla’nın Datça ilçesinde polis ekipleri tarafından şüphe üzerinde durdurulan bir şahsın yapılan sorgulamasında ’cinsel saldırı’ suçundan arandığı tespit edilirken, gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adli kontrolle serbest kaldılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde emlak dolandırıcılığı yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Çay, zehirlenen öğrencileri ziyaret etti

Muğla'nın Yatağan ilçesinde 34 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılırken, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay öğrencileri ziyaret etti.

Muğla’da 6 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle 6 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Dinamo hırsızları JASAT’tan kaçamadı

Marmaris Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde içinde çok sayıda iş makinası, araç ve malzeme barındıran, çevresinde güvenlik tedbiri bulunmayan tesisten hırsızlık olayının olabileceği şüphesine üzerine Marmaris JASAT timleri tarafından kontroller başlatıldı.

Hisarcıklıoğlu: "Doğamızı ve suyumuzu korumak milli meselemiz olmalı"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Ormanların tahrip olması iklimde değişikliği tetiklemektedir. Bu nedenle doğamızı ve su kaynaklarımızı korumak en önemli milli meselemiz olmalıdır. Yaralar sarılacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. TOBB olarak yardım kampanyası başlattık. 1 günde 15 milyondan fazla yardım toplandı dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “(Yangınlarda terör şüphesi) Şimdiden bazı emarelere ulaşıldı, gereğini yapacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarındaki terör şüphesine değinerek, 'Şayet böyle bir irtibat tespit edersek ki, şimdiden bazı emarelere ulaşıldı, sonu nereye giderse gitsin takip edecek gereğini yapacağız dedi.

Cevizli baklava 50-60 TL’den satılıyor

Ramazan bayramının vazgeçilmez unsurlarından birisi de şüphesiz bayram tatlıları… Fethiye'de 30 yıllık tecrübesi ile halka hizmet sunan Saliha Sultan Pastaneleri, bu Ramazan Bayramı'nda da ağızları tatlandırıyor.

Kaya,“Şu an birlik beraberlik zamanı”

3.lig 2.grupta deplasmanda Yomraspor’a 2-0 yenilen ve liderlikten olan Fethiyespor, bay haftasına rağmen dinlenmeden çalışmalarını sürdürüyor. Kaybedilen 3 puanı telafi etmenin peşinde olan Fethiyespor’da Teknik Direktör Bahri Kaya, lacivert beyazlı futbolcuları motive etmeye devam ediyor. Teknik Direktör Bahri Kaya, Fethiye Şehir Stadı’ndaki antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaparak Yomraspor maçındaki hataları hatırlattı. Kaya “Yomraspor maçında skor olarak umduğumu bulmadım ama oyun olarak yapabileceklerimizi becerebilecek bir takım olduğundan kimsenin bir şüphesi olmasın. Bu bay haftası bizi kurtaracak” dedi.

Hamile kadın için cinayet şüphesi 

Fethiye’ye tatile gelen ve eşi ile birlikte fotoğraf çektirirken 300 metrelik uçuruma düşen 7 aylık hamile 32 yaşındaki Semra A.’nın ölümünden eşi Hakan A.(40) şüpheli bulunarak; tutuklandığı ortaya çıktı. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde ağırlaştırılmış müebbet isteği ile dava açılan Hakan A.’nın eşini uçurumdan aşağıya iteklemek suretiyle kasten öldürdüğü iddia ediliyor. 

Apaçi Galip “Taraftarlar olarak kalbimizin arkasındayız”

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek ve Apaçi Taraftar Grubu Üyesi Galip Debik, bu hafta FRT ekranlarında yayınlanan Spor Saati programında Erdoğan Cankuş’un konuğu oldular. Fethiyespor’da sezon başında yönetim olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aktaran Akyürek, “10 milyon TL borç devraldık, 7 milyon TL’ye takım kurduk. Şu an hiçbir futbolcu kardeşimize borcumuz yok. Maç primleri de dahil. Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz kulüpte başarıyı yakalamak adına mesai harcıyorlar. Fethiyespor’a 2 önemli şampiyonluk yaşatan hocamız Mustafa Ceviz, 3. şampiyonluğu da yaşatacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

FETHİYELİ KAYIP BURHAN İÇİN CİNAYET ŞÜPHESİ

Fethiye’nin Karagedik Mahallesi’nde yaşayan, 29 Kasım 2018’de “İzmir’e gidiyorum” diyerek kayıplara karışan 35 yaşındaki Fethiyeli berber Burhan Aykurt’un bir türlü bulunamaması akıllara cinayet şüphesini getiriyor. Kayıp Burhan için Fethiye polis ve jandarması tüm Türkiye’de aramayı sürdürürken, ATV’de “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında Burhan Aykurt’un yakınları ve arkadaşları bulunması için görüşlerini anlatıyor. Burhan Aykurt’un yanında bulunduğu iddia edilen 80 bin TL’nin elinden alınıp, öldürüldüğü tartışılıyor.