Tablet Haberleri

Tablet Haberleri

MUĞLA'DA 560 GRAM AĞIRLIĞINDA ALTIN TABLET ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'nın Milas ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta 560 gram ağırlığında altın tablet ele geçirildi.

BAŞKAN GÜMÜŞ, ŞAMPİYON TAKIMI TABLET İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ege Yıldızları Spor Kulübü Çim Hokey Takımının başarılı sporcuları ve teknik ekibi ile buluştu. Menteşe Belediyesi Yalabık Parkında sporcularla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Gümüş, Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularını Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı olarak elde ettikleri Türkiye Şampiyonluklarını tebrik ederek, başarılarından dolayı tablet ile ödüllendirdi.

Cep Telefonlarına Zam Yolda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre TRT bandrol ücretleri yüzde 10’dan yüzde 12’ye, akıllı kol saatlerinde yüzde 8 olan oran yüzde 14’e, bilgisayar ve tablette ise yüzde 2 olan oran yüzde 4’e yükseltildi. Alınan bu karar cep telefonlarına zam olarak yansıyacak.

Tonlarca mermerin altında kalarak can verdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, üzerine tonlarca mermer tableti düşen Mehmet Küçükbaş hayatını kaybetti. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Rafine tablet tuz alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Rafine tablet tuz alınacak.

İlman, “Sporun Ve Sporcunun Yanındayız”

Okul Sporları Türkiye Satranç Turnuvası’nda Türkiye 2.’si olan Bilgesu Şeker ve Türkiye 6.’sı olan Hakan Turgut, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından gönderilen tablet ve dört seriden oluşan satranç kitabını, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’dan teslim aldılar.

Oyuncakları Geçmişten Geleceğe Taşıyor

Emekli öğretmen Erol Hıra çocukları televizyon ,tablet ve televizyondan uzaklaştırmak amacı ile çocukluğunda kendisinin ,hatta babasının oynadığı oyuncakları yaşatmak ve geleceğe taşımak amacı ile ahşaptan,metalden oyuncaklar yapıyor.Erol Hıra yaptığı oyuncakları tanıtmak amacı ile 20 Kasım Cumartesi günü FETAV Binası’nda sergi düzenliyor.

Aşı kampanyasında tabletler sahiplerine teslim edildi

Pandemi ile mücadele kapsamında gençleri aşılamaya teşvik etmek amacıyla MUTSO tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz Ekim ayında çekilişi gerçekleştirilen tablet kampanyasında kazanan gençlere tabletleri teslim edildi.

MUTSO aşı olan 18-25 yaş arası gençlere çekilişle tablet verdi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Covid-19 aşısının önemine dikkat çekmek ve gençlere aşı konusunda öncülük yapmak amacıyla başlattığı tablet kampanyası sona erdi. 20 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında ikinci doz aşılarını yaptıran 10 öğrenciye çekiliş sonucunda tablet hediye edildi.

MUTSO ikinci doz aşısını yaptıran 18-25 yaş gençlere tablet hediye ediyor

MUTSO aşılamayı teşvik etmek amacıyla başlattığı kampanya kapsamında, ikinci doz aşısını yaptıran 18-25 yaş arası gençlere tablet hediye edecek.

Takdir Belgesini Karaca ile paylaştı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın, pandemi sürecinde EBA için tablet hediye ettiği Miraç Çapraz, takdir belgesiyle belediyeyi ziyaret etti.

Tutuklu Sanık Hüsnü Ö., 20 bin TL için 2 kişi öldürecek kişi değilim

Fethiye'de villada birlikte yaşayan İngiliz uyruklu Vivien Cheryl Barnes (63) ile Hasan Tayfun Baransel'i (71) bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sıhhi tesisatçı Hüsnü Ö.'nün olayda kullanıldığı iddia edilen motosikletin sanığa ait motosiklet ile aynı motosiklet olup olmadığına dair bilirkişi raporu aldırılmasına karar verildi. Tutuklu sanık Hüsnü Ö.’nün tahliye talebi bir kez daha reddedilen duruşmada maktul Cemal Hasan Tayfun Baransel’e ait tabletin Marmaris’te facebook sayfasının güncellendiği iddiası da nazara alınarak adli makamlarca herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı sorulup bu konuda mahkemenin bildirilmesi istendi.

Rehabilitasyon Merkezlerine teşekkür belgesi veridi

Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın talimatı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Sınırsız Eğitim Projesi' kapsamında Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim erişimi olmayan öğrencilere televizyon, tablet ve internet erişimi sağlanmaya devam ediliyor. Projeye Muğla bölgesindeki bazı rehabilitasyon merkezleri de destek verdi.

Seydikemer Belediyesi’nden eğitime tablet desteği 

Seydikemer Belediyesi, uzaktan eğitimi takip edecek ekipmana sahip olmayan öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 100 adet tabletin teslimatını yaptı.

FTSO’dan ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından online eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere alınan klavyeli tabletler, Fethiye ve Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Hiçbir öğrencinin maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimden mahrum kalmasına göz yumamayacaklarını söyleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, klavyesi ve özel kılıfıyla, EBA TV başta olmak üzere birçok yeni versiyon programı kullanma kapasitesine sahip tabletlerin, ihtiyaç sahibi öğrenci ve velilerine hayırlı olmasını diledi. Başkan Çıralı ayrıca, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile yaptığı görüşmede, Oda üyelerinin 97 Sokak için istedikleri yenileme talebini dile getirdi.

Marmaris Ticaret Odası’ndan tablet desteği

Muğla'nın Marmaris ilçesinde eğitim gören ve tableti olmadığı için zorluk çeken ihtiyaç sahibi öğrencilere bir destek de Marmaris Ticaret Odası'ndan (MTO) geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve MTO iş birliğinde temin edilen 81 adet klavyeli tablet, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Menteşe Belediyesi Öğrencilere Tablet Dağıtmaya Devam Ediyor

Menteşe Belediyesi “Eğitimde Fırsat Eşitliği” kampanyası kapsamında, online eğitime erişmede sorun yaşayan öğrencilere, ücretsiz tablet dağıtmaya devam ediyor.

Muğla’ da 2000 Öğrenciye Daha Tablet Dağıtımına Başlandı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tedarik edilen 500 bin tablet bilgisayarın 3. faz dağıtımında Muğla’ya gönderilen 2000 adet tablet cihazın dağıtım töreni;  Muğla Valisi Orhan Tavlı ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin katılımlarıyla, 13 ilçemizde çevrimiçi bağlantı ile gerçekleştirildi.

100 adet tablet için Başkan Otgöz’e yetki verilecek

Seydikemer Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında; Gürcan Akan İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda yapılacak. Salı günü saat 14.00’te gerçekleşecek toplantıda Uzaktan eğitime destek kampanyası kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 100 adet tablet dağıtımı ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyesi arasında imzalanacak olan protokol için Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e yetki verilmesi konusu görüşülüp, karara bağlanacak.

Eğitime Güçbirliği katkısı

Bodrum Güçbirliği Derneği'nin girişimiyle hayırsever Rüya Karatoprak'ın bağışladığı tabletler Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

VİLLADA HIRSIZLIK OLAYI

Tatil için Isparta’dan, Fethiye’ye gelen Isparta Demokrat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Başkanı Sami Toksöz’ün kaldığı villadan bir miktar nakit parası, tablet ve gözlükleri çalındı.